Jump to content

Help - revizie 135i

suri

Recommended Posts

Help... se apropie revizia de 20.000 de km pt 135-ul meu si trebuie sa ma hotarasc cat mai repede unde s-o fac... teoretic intr-o reprezentanta BMW... dar care? Nu mai am incredere in Bavaria din varii motive pe care nu vreau sa le detaliez aici...

Stie cineva o reprezentanta unde poti sta langa masina atunci cand ti se face revizia?? Nu ma deranjeaza daca este in tara, la iasi, la cluj sau aiurea... dar pur si simplu, vreau sa vad cu ochii mei fiecare operatiune care trebuie facuta!

totusi un drum pana la Iasi pt o revizie e cam mult .

negociaza cu AB aici si poate obtii acces la masina . Au facut exceptia asta pt un mb al nostru . tocmai pt a dovedi transparenta serviciilor . Poate merita incercat . Bafta

Ps ..da stiu e un paradox ..sa negociezi sa te lase langa masina in serviceul lor . :)

Edited by myxage

Eu chiar vineri am revizia la X6 de 50.000 km la MHS.Sper sa fie totul ok.Am mai avut masina la MHS pentru o problema la xenon si s-au purtat exemplar fata de Bavaria Baneasa.Cei de la MHS stiu sa vorbeasca cu clientul,mai ales seful de service ,domnul Stemate,care vrea sa pleci multumit de la el din service.Va recomand consilierul service Florin Constantin.Chiar isi da interesul.Cand am dus masina pentru problema cu xenon-ul nu s-a rezolvat de prima data.Mi-au schimbat senzorii de auto-level.Domnul Constantin m-a sunat sa vada daca e totul ok,fata de cei de la Baneasa care au uitat sa ma sune sa-mi spuna ca mi-au adus filtrul de aer pe care nu l-au avut pe stoc.Am dus masina din nou si au schimbat cablajele si totul a fost ok.Dar cel putin am ramas cu o impresie placuta fata de Baneasa.La Baneasa mi-au spus sa le las masina cateva zile ca e aglomerat.Deci te sfatuiesc sa mergi la MHS.Poate ne vedem vineri pe acolo :)

sustin cele spuse de @Marius-Cristian mai sus,despre domnii respectivi.

Incercati ceva mai complex

cum ar fi de exemplu schimbarea unei bucse pe spate

3 ore constatarea

necesar :

cutie viteza

volanta

set ambreiaj

total cca. 13000 Ron si masina tot defecta

:)

dar cum am mai spus pt. revizie poate fi ok

Edited by mcmmarius

Guest poleposition

La Baneasa eu am acces in service pt revizii etc, vorbeste cu ei si poate te lasa langa masina.

Eu am conditionat "servisarea" masinilor mele la ei prin chestia asta....

Edited by poleposition

Stiu ca ai primit acces in service,dar imi e frica sa ma duc la Baneasa ca iar imi aduc aminte de Adrian Precup si nu am chef iar de scandal,ca i-am promis-o si nu l-am uitat inca.Sunt prea multe camere pe acolo si prea multi martori :) Ai uitat ce am patit eu cu Bavaria Baneasa,cu interdictia?Am avut o relatie normala cu MHS si chiar au vrut sa ma ajute sa plec multumit de la ei.Momentan nu am de ce sa merg in alta parte