Jump to content

Cum credeti ca ar trebui vopsite jantele?

Costantino

Recommended Posts

Acum cateva zile mi-am schimbat jantele pe masina si mi-am pus pe cele din poza de mai jos si au vopseaua sarita!

Maine sau poimaine ar trebui sa ma duc cu ele la vopsit dar nu sunt sigur cum sa le fac...eu as vrea sa le fac negru mat, dar am auzit diferite pareri, iar acum stau sa ma gandesc cum sa le fac?gri clasic sau negru mat?!

As vrea sa aud si parerea voastra!

Multumesc...

Lasa-le culoarea care sunt. Daca o sa le faci negru mat complet or sa para ff mici, am avut eu pe 18 si ziceai ca sunt pe 16, iar sa faci doar interioru negru si sa lasi buza gri, nush cat de bine o sa iasa, la cat de meseriasi sunt vopsitorii de la noi, si nici nu cred ca or sa dea f bine

Pe cat sunt ce cauciucuri ai pe ele,cat au costat?

jantele au fost si pe 5ar si pe 7ar...dar au fost si pe 3ar, numai ca nu ai fost asa cu buza!chestia este ca eu nu am intrebat pe ce masina au fost, ca stiu foarte bine, d-aia le-am cautat atat si le-am gasit destul de greu, pt ca vroiam ceva original bmw si sa fie spitate! si am cautat la baieti cu 5ari si 7ari si le-am luat de la cineva cu un 7ar mai vechi!

eu le-as lasa culoarea lor dar, vopseaua lor este foarte sarita pe jantele din fata! si ma gandeam la negru mat, ca vroiam sa fac toata masina neagra!

dar cred ca o sa tin cont de parerea voastra,in caz ca nu ma razgandesc in ultimul moment!

gri-ul lor original nu am gasit!

as vrea sa mi le faca cineva in photoshop sau alt program daca se poate!

Multumesc inca odata pt parerile voastre!

Pe cat sunt ce cauciucuri ai pe ele,cat au costat?

jantele au fost si pe 5ar si pe 7ar...dar au fost si pe 3ar, numai ca nu ai fost asa cu buza!chestia este ca eu nu am intrebat pe ce masina au fost, ca stiu foarte bine, d-aia le-am cautat atat si le-am gasit destul de greu, pt ca vroiam ceva original bmw si sa fie spitate! si am cautat la baieti cu 5ari si 7ari si le-am luat de la cineva cu un 7ar mai vechi!

eu le-as lasa culoarea lor dar, vopseaua lor este foarte sarita pe jantele din fata! si ma gandeam la negru mat, ca vroiam sa fac toata masina neagra!

dar cred ca o sa tin cont de parerea voastra,in caz ca nu ma razgandesc in ultimul moment!

gri-ul lor original nu am gasit!

as vrea sa mi le faca cineva in photoshop sau alt program daca se poate!

Multumesc inca odata pt parerile voastre!

si apropo...unde ma duc sa le fac, este o firma care a tot facut asa ceva si nu sunt primul client care face jantele la ei!

si multumesc celui caruia mi-a aratat topicul cu photoshop :)

Edited by Costantino

Lasale asa, eventual revopseste jantele din fata, vor iesii impecabil , nici nu se va cunoaste diferenta de culoare intre ele, dute la un vopsitor care lucreaza in domeniul asta nu la cei care cumpara ca si noi spray din brico store ....

Toata lumea stie modelul asta de jante, doar o simpla privire si vei fii privit precum un taran, Negre vor fii clar kitch si o sa-ti para rau, uitate si tu la poze cu Coupe sa-ti faci o idee despre cum ar trebuii sa arate o masina frumoasa :)

O sa-ti mai lipseasca cele 5 embleme cu M de pe spate si o faci asa cum trebuie pentru rubrica taranisme :lol:

Edited by edy1092

Apropo, macar vopseste-le eletrocstatic, cu sablat si vopsit te duce la 3-4 mil maxim dar nu o sa-ti para rau. Cu electrostatic ies exact ca din fabrica.

Daca le vopsesti la spray, sau pistol in timp o sa-ti sara si o sa-ti para rau de banii aruncati.

Era cineva din brasov care lucreaza bine.