Jump to content

E90 (320d), 08/2006, aproape FULL...zic eu :)

hornetb

Recommended Posts

E bine cã ai zis asta pe forum, poate vor vedea potenÞialii cumpãrãtori cã aveai de gând sã dai km Înapoi.

:thumbsup:

Nu-i nimic, sa vada :) Oricum nu-i nicio problema, oricum ar vedea cati km are/a avut :) Doar am postat. Si aici pe forum o sa spun in continuare adevarul. Eh, vede, o cumpara sau nu, asta e. Vin altii, nu-i problema :)

Chiar m-am uitat acum pe autovit, asa de curios, sa vad daca mai sunt masini cu ~170 000 km si mare surprindere, mai sunt si oameni cinstiti cu 175 000 ...ba chiar e si una la 200 000 km :) Alta la 193 000...ma mir, ce curaj si mare tupeu au oamenii :) Cinste lor :)

Am cautat doar dupa bmw 320d 2005 - 2007 :)

Ia sa mai restrang putin cautarea dupa optiuni, una alta :)

Spui aici adevărul pentru că ştii că nu o să vinzi maşina pe forum.

Eu nu stiu, dar e bine ca stii tu si ca mi-ai zis, ms :p

P.S. Si nici nu-s de acord cu ceea ce stii/zici tu, dar prefer sa nu mai comentez :)

Edited by hornetb

Din moment ce scrii pe forum cĂŁ vrei sĂŁ faci o ĂŽnÂşelĂŁciune, doar nu te aÂştepĂži sĂŁ fii aprobat.

AÂşa se vede ipocrizia.

Tu eºti dintrã ãia care vor maºini cu km reali, cu carte service, iar când κi vând maºina dau km Înapoi.

Ai auzit de vorba "ce Ăžie nu-Ăži place, altuia nu-i face!" ?

Din moment ce scrii pe forum cĂŁ vrei sĂŁ faci o ĂŽnÂşelĂŁciune, doar nu te aÂştepĂži sĂŁ fii aprobat.

AÂşa se vede ipocrizia.

Tu eºti dintrã ãia care vor maºini cu km reali, cu carte service, iar când κi vând maºina dau km Înapoi.

Ai auzit de vorba "ce Ăžie nu-Ăži place, altuia nu-i face!" ?

Ba chiar ma astept sa fiu aprobat. Pentru ca am dreptate, zau :) Am spus foarte clar, pentru prosti, masina o sa aiba fff putini km. Ca prostii de regula isi merita soarta, trist, incorect poate, dar foarte adevarat :) Ma refer la prostii care zic ca o masina din 2006, de 5 ani, are mult 180 000 km aproape. Nu zic ca-s putini, dar nici multi cum zic ei. Si-atunci da, merita sa le dai ceea ce vor :)

Nu-s deloc ipocrit, ba din contra, cred ca am fost cel mai cinstit in mentionarea problemelor/defectiunilor masinii mele. Nu cred ca a mai scris cineva vreodata, atat de in detaliu, ce si cum are masina - vezi postul de vanzare.

Nu-mi place si tocmai ca sa n-o patesc, verific inainte. Cine nu vrea sa verifice, treaba lui. Si, in acelasi timp, nu vreau masina cu km putini la pret de nimic. Cine vrea, o sa primeasca :) Eu pe masina mea am dat 15 500 acolo, masina 2006 cu 107 000 km. De 15 500 imi luam lejer seria 5, adevarat, nu cu 100 000 km si/sau nu din 2006. Dar am vrut masina buna, km putini. Si am platit destul de mult pentru asta. Repet, cine vrea si ceva optiuni si km putini si pret fff mic, o sa primeasca ceea ce vrea :)

Poate ca sunt cinic, dar in niciun caz ipocrit.

Ca si cu prostii pacaliti pe strada, la alba-neagra. Nu-si merita soarta ?:) Eu zic ca da. Nu-i corect, nu-i legal, poate nici moral...dar asta-i viata :) Daca-s prosti sa moara...desi legea tre` sa protejeze toti retardatii :)

O infracĂžiune e o infracĂžiune, nu trebuie sĂŁ fii versat ca sĂŁ ai dreptul de a cumpĂŁra o maÂşinĂŁ corectĂŁ.

Cu ipocrizia probabil cĂŁ nu ĂŽnĂželegi termenul.

IPOCRIZĂE s. duplicitate, falsitate, fĂŁțĂŁrnicie, minciunĂŁ, perfidie, prefĂŁcĂŁtorie, viclenie, vicleșug, (livr.) fariseism, machiavelism, tartuferie, tartufism, (rar și fam.) machiaverlâc, (ĂŽnv.) fĂŁțĂŁrie, prefĂŁcanie, prefĂŁcĂŁturĂŁ, procleție, (fig.) iezuitism, mascaradĂŁ. (~ cuiva ĂŽn comportare.)

Ideea e simplĂŁ.

Faci o ĂŽnselĂŁciune, acceptĂŁ-Ăži fapta, lasĂŁ privirea ĂŽn jos Âşi mergi pe burtĂŁ, nu ĂŽncerca sĂŁ ne faci sĂŁ credem cĂŁ de fapt tu eÂşti un reprezentant al moralitĂŁĂžii Âşi cĂŁ ĂŁla pe care o sĂŁ-l ĂŽnÂşeli de fapt ĂŽÂşi meritĂŁ soarta.

Alba neagra e un joc ilegal, În timp ce cumpãrarea unei maºini pe bani este o acÞiune cât se poate de legalã.

AdicĂŁ tu vrei sĂŁ plĂŁteascĂŁ alĂžii pentru tine acum diferenĂža dintre o maÂşinĂŁ cu km puĂžini Âşi una cu km mulĂži.

Asta Ăžine de alegerea ta, maÂşina nu este o investiĂžie, e normal sĂŁ se deprecieze mult, mai ales ĂŽn aceastĂŁ perioadĂŁ.

Ideea este cĂŁ un om de caracter ĂŽÂşi asumĂŁ responsabilitatea pentru faptele sale.

O infracţiune e o infracţiune, nu trebuie să fii versat ca să ai dreptul de a cumpăra o maşină corectă.

Cu ipocrizia probabil că nu înţelegi termenul.

Ideea e simplă.

Faci o înselăciune, acceptă-ţi fapta, lasă privirea în jos şi mergi pe burtă, nu încerca să ne faci să credem că de fapt tu eşti un reprezentant al moralităţii şi că ăla pe care o să-l înşeli de fapt îşi merită soarta.

Alba neagra e un joc ilegal, în timp ce cumpărarea unei maşini pe bani este o acţiune cât se poate de legală.

Adică tu vrei să plătească alţii pentru tine acum diferenţa dintre o maşină cu km puţini şi una cu km mulţi.

Asta ţine de alegerea ta, maşina nu este o investiţie, e normal să se deprecieze mult, mai ales în această perioadă.

Ideea este că un om de caracter îşi asumă responsabilitatea pentru faptele sale.

Majoritatea masinilor nu-s "corecte", daca incerc sa o vand "corecta" peste tot, n-o s-o vand niciodata probabil...sau nu la un pret rezonabil, dupa parerea mea :)

Iti multumesc pentru definitia din DEX, dar stai linistit, prostut cum sunt m-am uitat totusi inainte, tinand cont de faptul ca am onoarea si privilegiul de a vorbi cu TINE. :)

N-am zis ca-s moralitatea intruchipata, dar fata de multi altii sunt mult prea cinstit. Da, ala isi merita soarta in cea mai mare parte. Ala care fuge de langa o masina de 4...5 ani ca are 180 000 km, doar din acest considerent, fara a o verifica, fara a se mai uita la ea, etc...DA, ISI MERITA SOARTA. Ala care vrea o masina de 4-5 ani, adusa din Germania, cu ~100 000 km, DA, ISI MERITA SOARTA. La ala ma refeream.

Daca nici eu nu-s de caracter, ce sa mai zic :) Ma rog, n-ai tu de unde sa ma cunosti pe mine si cu-atat mai putin sa-mi cunosti caracterul. Printre altele, poti sa stai langa un om o viata si sa nu-ti dai seama cum este :)

In fine, n-are rost s-o mai lungim, asta e, crezi ce vrei :)

Edited by hornetb

Asemenea useri fac cinste acestui forum?

Ce mai cauta asta pe aici?

:LMAO: Bai Adrian M, nu-mi permit sa zic ca esti de rasu` curcilor cu aceste afirmatii, ca sa nu iau suspend, dar imi permit sa zic c-o gandesc :)

Auzi la el "Asemenea useri fac cinste acestui forum?" - Cati crezi ca au spus km reali la masinile lor, dintre cei de pe acest forum ? Cate masini de pe acest forum crezi ca au km reali ? Pisicutele alea din 1994 sau 1996 cu 150 000 km "reali" ? Sau ? :) Ce sa spun, aparura toti moralistii ( adica numai tu si cu @Ciupanezu momentan :) ), impecabilii :)

"Ce mai cauta asta pe aici?" - Eu zic sa ai grija cum imi vorbesti, n-am mancat din aceeasi oala ca sa-mi zici "asta". Te rog foloseste "acesta" :p Suparatule mic :)

Si nu vad de ce n-as mai fi aici cat timp aici nici macar n-am incercat sa pacalesc pe cineva, cu-atat mai putin sa o fi facut-o. Au ramas ei altii care au facut-o, din rea vointa sau din prostie, dar eu :) Fi serios amice :)

Eu nici nu-i mai scriu, vrea sĂŁ facĂŁ o ĂŽnÂşelĂŁciune Âşi are impresia cĂŁ e corect Âşi de caracter.

Nu merge cu .... ĂŽn ... Âşi cu sufletul ĂŽn rai.

Foarte bine faci, parca mi-am mai exprimat aceasta dorinta de a nu mai comunica/raspunde/interactiona :) Multumesc.

Si da, spre surprinderea ta, chiar sunt foarte corect in general si de mare caracter, cred eu, cu cine merita. Si n-am desconsiderat niciodata pe nimeni din alte considerente decat dupa cum gandeste :)

Ba merge si asa si asa. Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc. Nu exista nici om fara pacate, dar nici cei care pacatuiesc cate putin nu-s draci :)

Eu ţi-am spus, fă ceea ce vrei cu maşina ta, însă lasă cardelile astea cu cinstea şi caracterul.

Nu merge şi aşa şi aşa, mai gândeşte-te.

Toată lumea păcătuieşte, asta e adevărat, însă e de prost gust să te dai cinstit şi onest şi de caracter şi totuşi să fii decis să faci o înşelăciune scuzându-te cu aberaţia aia despre fraierii care merită.

Tu vrei să treci datul km înapoi la şmecherie dar nu e în nici un caz aşa ceva.

Edited by Ciupanezu

Pana mea, nici nu stiu ce sa mai zic, dar totusi o fac. Lasa masina cu km reali.

Ce naiba, vrei sa ajungi ca mine? Adica samsar, tepar, bulangiu, infect.... :pirate:

Desi nu te ador, toata stima ca te "condamni" singur :)

Era un citat frumos, care zicea asa "Cand vezi cum e lumea, e mai degraba flatant sa nu placi intregii lumi."

Mergand pe aceeasi idee, spun si eu, fara a avea pretentia de a ramane in istorie :) - "Cand vezi cati prosti sunt si cum sau cat gandesc, ar fi pacat sa nu le dai exact ceea ce vor."

Samsarii, dupa cum am mai tot zis, sunt buni si rai, mai putin buni si mai putin rai, nu toti sunt la fel. Unii te ard rau de tot, altii doar te mint putin si frumos, exact cum iti place ;)

Eu Ăži-am spus, fĂŁ ceea ce vrei cu maÂşina ta, ĂŽnsĂŁ lasĂŁ cardelile astea cu cinstea Âşi caracterul.

Nu merge ºi aºa ºi aºa, mai gândeºte-te.

Toatã lumea pãcãtuieºte, asta e adevãrat, Însã e de prost gust sã te dai cinstit ºi onest ºi de caracter ºi totuºi sã fii decis sã faci o Înºelãciune scuzându-te cu aberaÞia aia despre fraierii care meritã.

Tu vrei sĂŁ treci datul km ĂŽnapoi la Âşmecherie dar nu e ĂŽn nici un caz aÂşa ceva.

Domnu` "DEX in buzunar", scuza-ma, dar chiar nu stiu ce-nseamna "cardeala", te rog da-mi definitia :) Ma scuzi, nu-s "bagabont", aka "vagabond" :)

N-am la ce sa ma mai gandesc, dupa parerea mea merge. Dupa a ta nu, ti-o respect, dar nu-s de acord cu ea. :)

Nu incerc sa ma scuz deloc si cu nimic, pur si simplu asta-i realitatea :)

@hornetb:

http://www.123urban.ro/def/cardeal%C4%83

Ba da, încerci să te scuzi, ba chiar să te victimizezi.

Adică tu eşti victima, omul corect care a vrut o maşină bună şi românii care nu ştiu să aprecieze, nu vor să-i dea pe maşină cât cere, aşa că e obligat de circumstanţe să dea km înapoi. :( :wacko:

Edited by Ciupanezu

Eu sincer nici nu ma uit la nr de km daca masina se prezinta din punct de vedere estetic si tehnic foarte bine inseamna ca a fost intretinuta corespunzator asa ca .....am vazut masina cu 700k si era intr-un mare fel , evident cu tot ce a fost schimbat piese originale.

pana la urma la cat o dai ???? :D

@hornetb:

http://www.123urban.ro/def/cardeal%C4%83

Ba da, ĂŽncerci sĂŁ te scuzi, ba chiar sĂŁ te victimizezi.

Adicã tu eºti victima, omul corect care a vrut o maºinã bunã ºi românii care nu ºtiu sã aprecieze, nu vor sã-i dea pe maºinã cât cere, aºa cã e obligat de circumstanÞe sã dea km Înapoi. :( :wacko:

Multunesc pentru definitie :)

Eu ti-am zis ca nu incerc sa ma scuz, ca n-am de ce si/sau in fata cui care sa conteze sau sa merite :) Dar bine, fie cum zici tu :)

Nu-s victima, dar sunt dezavanjat clar, toti cei care au incercat/vrut si/sau incearca sa fie cinstiti :)

Ti-am mai zis, adevarul e intotdeauna undeva la mijloc, clar :) Nu-l detin nici eu, dar cred ca nici tu :)

Eu sincer nici nu ma uit la nr de km daca masina se prezinta din punct de vedere estetic si tehnic foarte bine inseamna ca a fost intretinuta corespunzator asa ca .....am vazut masina cu 700k si era intr-un mare fel , evident cu tot ce a fost schimbat piese originale.

pana la urma la cat o dai ???? :D

Ei, iti multumesc, dar nu-i chiar asa, nu poti sa nu te uiti si sa nu te intereseze nr. de km. Conteaza fff mult. Adevarat, pe langa nr. de km conteaza si cum a fost intretinuta, exploatata, etc. Dar pe langa, nu inainte :)

Referitor la pret...am postat aici in topic-ul ei de vanzare - http://www.bmwclub.ro/forums/topic/81033-vand-320d-e90/page__st__80 - la postul nr. 82. Daca n-ai pofta sa citesti, pe scurt ultima oara pretul era 15 500 parca ...acum n-am ma pus, astept propuneri si/sau oferte, daca vor exista, desi ma-ndoiesc :) Propuneri la care am rugat sa se tina cont de cresterea taxei :)

În acest caz, adevărul l-ai spus chiar tu, nu are de ce să fie la mijloc, nu e nici o dilemă.

Ai spus clar că ai intenţia de a da km înapoi.

Ok, ai dreptate, m-ai prins, m-ai dovedit, ai salvat lumea :p

P.S. Daca eram asa ipocrit cum zici tu, sau nenorocit sau tepar sau vroiam sa incerc sa ard lumea, etc...cred ca spuneam de la inceput km mai putini la masina, de cand am luat-o si dupa aia nu mai adaugam exact cat faceam, ci mult mai putin. Ca doar imi invatasem lectia de la masina anterioara :) Dar n-am facut-o, dar nu-i nimic, ai dreptate, tot un fals ipocrit tepar nenorocit raman :)

Edited by hornetb

Ai recunoscut aici pentru cĂŁ Âştii foarte bine cĂŁ nu vei vinde maÂşina pe forum.

Bai tu esti culmea, iti spune omu` ca putea s-o faca de la inceput (treaba urata, cu teapa, de care zici tu :) ) ...si n-a facut-o ...si tu o tii pe-a ta :) Doar la momentul ala nu stiam daca o vand sau nu. Si nici acum nu stiu daca o s-o vand sau nu, dar tu, Mafalda, le stii pe toate. :)

Probabilitatea de a o vinde pe forum e la fel de mare sau de mica (la pretul cerut, mare si total aiurea, vei zice :) ) ca si aceea de o vinde sau nu pe autovit. Nici mai mica, nici mai mare cred :)

Dar nu ma supar pe rautatea ta, pardon, pe adevarul ce-l detii si-l spui prea bine intotdeauna :p

Bai tu esti culmea, iti spune omu` ca putea s-o faca de la inceput (treaba urata, cu teapa, de care zici tu :) ) ...si n-a facut-o ...si tu o tii pe-a ta :) Doar la momentul ala nu stiam daca o vand sau nu. Si nici acum nu stiu daca o s-o vand sau nu, dar tu, Mafalda, le stii pe toate. :)

Probabilitatea de a o vinde pe forum e la fel de mare sau de mica (la pretul cerut, mare si total aiurea, vei zice :) ) ca si aceea de o vinde sau nu pe autovit. Nici mai mica, nici mai mare cred :)

Dar nu ma supar pe rautatea ta, pardon, pe adevarul ce-l detii si-l spui prea bine intotdeauna :p

Extrem de puÞine maºini s-au vândut prin intermediul forumului, cu siguranÞã ºtii asta.

Cate clase ai terminat amice?

Ai un mod de exprimare pana la genunchiul broastei.

Eu totusi sper ca cineva sa elimine acest personaj de pe forum.

N-am fost frate la scoala, ma scuzi, sunt de la tara, am crescut la coada vacii, baiat simplu si eu si fara scoala.

Iarta-mi incultura si modul de exprimare, cat si faptul ca te chinui sa-mi citesti posturile, apreciez ca te cobori si-ti multumesc :)

"Eu totusi sper ca cineva sa elimine acest personaj de pe forum." - cata ura :LMAO:

Eu zic sa te duci si la politie sa ma reclami :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Vai steaua ta...

Aha, cu rotine :LMAO: :LMAO: Esti un MARE OM, MARE CARACTER :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Cate clase ai terminat amice?

Ai un mod de exprimare pana la genunchiul broastei.

Eu totusi sper ca cineva sa elimine acest personaj de pe forum.

Referitor la clase, studii, ia enumara-mi si mie te rog studiile tale :p

Ca-s curios cu ce profesor doctor am onoarea si privilegiul :)

Sa vad si eu, si altii la fel de prosti ca mine, daca mai sunt pe aici mediocritati ca mine, cu cine avem placerea :p

Bine, daca o faci fara sa te oftici/superi/ofensezi :) Altfel, nu vreau sa te mai supar :LMAO:

Edited by hornetb

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.