Jump to content

E90 (320d), 08/2006, aproape FULL...zic eu :)

hornetb

Recommended Posts

Alo, v-ati cam incins! Luati-o usurel ca e pacat.

@hornetb, ceea ce vrei sa faci tu se cheama inselaciune si, daca mergi pana la capat, poti suporta consecintele.

Sincer, chiar daca te victimizezi de mai ca imi vine sa plang (saracu de tine, trebuie sa dai neaparat km inapoi ca sa iti hranesti familia), sper sa prind momentul in care un smecher de acest gen o incaseaza serios, legal, cu televiziune si cu tot tacamul.

Si, daca pot ajuta la indeplinirea unui astfel de vis, o voi face.

Momentan vreau sa cred ca ai exprimat aici doar o reflexie pur teoretica la adresa realitatii pietii auto din Romania.

Insa, just in case, poti sa imi dai VIN-ul tau? :)

Guest poleposition

Singurul motiv pentru care a scris pe forum intentia de a da km inapoi, este constientizarea faptului ca, dupa ce va pune anuntul pe autovit, vor observa userii de pe BMWClub km modificati si il vor condamna pentru inselaciune aici pe forum, eventual in topicul "Masini puse la vanzare in Romania".

Astfel ca a creat un soi de explicatie puerila, pentru a se scuza intr-un fel si a evita comentariile intr-o situatie precum cea mai sus mentionata.

Pervers rau baiatu' asta.

Parerea mea.

Alo, v-ati cam incins! Luati-o usurel ca e pacat.

@hornetb, ceea ce vrei sa faci tu se cheama inselaciune si, daca mergi pana la capat, poti suporta consecintele.

Sincer, chiar daca te victimizezi de mai ca imi vine sa plang (saracu de tine, trebuie sa dai neaparat km inapoi ca sa iti hranesti familia), sper sa prind momentul in care un smecher de acest gen o incaseaza serios, legal, cu televiziune si cu tot tacamul.

Si, daca pot ajuta la indeplinirea unui astfel de vis, o voi face.

Momentan vreau sa cred ca ai exprimat aici doar o reflexie pur teoretica la adresa realitatii pietii auto din Romania.

Insa, just in case, poti sa imi dai VIN-ul tau? :)

Eu nu m-am incins, omu` e foarte suparat :)

Asa-i, este inselaciune :) Sigur, imi asum riscul de a suporta aceste consecinte :) Numai ca, adevarul este ca v-am mintit la inceput, masina mea avea 20 000 km cand am luat-o, dar am pus la vrajeala ca are 107 000, am dat eu kilometrajul inainte. Acum arata aproape 180 000, c-a ramas dat inainte de atunci, dar de fapt masina are doar 30 000 :)

Potoleste-ti lacrimile cumva, nu ma face sa ma simt vinovat te rog, chiar daca nu pare, rareori am constinta :)

Nu era nevoie sa zici ceva de familie...chiar nu era nevoie...eu n-am mentionat nicaieri ceva de genul, nu traiesc din vanzarea de masini...deci chiar nu e cazul si hai sa ne limitam la noi fara a ne implica rudele te rog, daca se poate.

"sper sa prind momentul in care un smecher de acest gen o incaseaza serios, legal, cu televiziune si cu tot tacamul." - si eu sper asta, si s-o incaseze toti, nu numai unul, ca sa nu mai fiu si eu nevoit sa fac asta :)

"Si, daca pot ajuta la indeplinirea unui astfel de vis, o voi face." - fi serios, e "grele" :)

"Momentan vreau sa cred ca ai exprimat aici doar o reflexie pur teoretica la adresa realitatii pietii auto din Romania." - sigur, bravo, esti singurul care s-a prins c-am glumit, bravo :)

"Insa, just in case, poti sa imi dai VIN-ul tau? " - e scris pe undeva pe forum mai mult ca sigur, dar ti-l comunic prin PM daca vrei neaparat :)

Stima

Singurul motiv pentru care a scris pe forum intentia de a da km inapoi, este constientizarea faptului ca, dupa ce va pune anuntul pe autovit, vor observa userii de pe BMWClub km modificati si il vor condamna pentru inselaciune aici pe forum, eventual in topicul "Masini puse la vanzare in Romania".

Astfel ca a creat un soi de explicatie puerila, pentru a se scuza intr-un fel si a evita comentariile intr-o situatie precum cea mai sus mentionata.

Pervers rau baiatu' asta.

Parerea mea.

Da, ai dreptate :) Si nu mai puteam eu de condamnarile unora sau altora. Da, m-am scuzat intr-un fel si sper sa ma scuzati : ) Din pacate insa, n-am reusit sa evit comentariile, ba chiar le-am atras : )

Buna parere :p

Sunt convins ca toti de pe acest forum si-au cumparat masini cu km putini si reali si le vor vinde cu km la fel de reali. Tare-s curios daca va mai recunoaste vreunul ca-i la fel de "nenorocit" ca si mine :)

Guest poleposition
Pai daca tot nu dai 2 bani pe comentariile celor de pe forum, ce te tot scuzi de 3 pagini incoace si de ce ai simtit nevoia sa te spargi aici cu intentia ta de a da km inapoi ? Daca tot vrei sa faci o arogantza d-asta, fa-o si mergi pe burta, fix problema ta, dar ce te asteptai, sa te apalude tot forumul pentru initiativa ta deosebita ? :unsure:

Eu o sa incerc sa nu mai postez prea mult pe tema asta, am zis ce-am avut de zis cred, nu vreau certuri, polemici si scandaluri. Voi ati citit, trageti singur concluziile, imi dati dreptate public sau ma blamati multi, desi multi la fel ar/ati face si nu recunoasteti...

Sper sa nu mai fiu nevoit sa raspund ca nu vreau cearta, n-are rost, nu vreau sa ma cert cu nimeni. Sunt un nenorocit, ocoliti-ma si gata :)

Pai daca tot nu dai 2 bani pe comentariile celor de pe forum, ce te tot scuzi de 3 pagini incoace si de ce ai simtit nevoia sa te spargi aici cu intentia ta de a da km inapoi ? Daca tot vrei sa faci o arogantza d-asta, fa-o si mergi pe burta, fix problema ta, dar ce te asteptai, sa te apalude tot forumul pentru initiativa ta deosebita ? :unsure:

Nu ma scuz, doar explic, raspund, c-asa-i frumos...sa faci asta pe cat posibil :) Sunt alte chestii care se sparg, eu doar am spus ceva si-am incercat sa-i conving si pe altii ca e foarte bine sa faca asta, din al 2-lea motiv, nu neaparat pentru vanzare.

Incercam doar sa ajut, sa nu pateasca si altii ca mine, imi cer scuze daca am gresit spunand crudul adevar :)

N-am vrut sa fiu aplaudat, nici pe departe, dar nici nu cred ca-i cazul sa fiu acuzat atat, de parca in rest toata lumea-i sfanta :)

Guest poleposition

Ba, mie mi se rupe pana la urma, oricum nu iti cumparam masina, insa mi se pare o gainarie coclita treaba asta cu km dati inapoi, te faci de 2 parale si poate iti bate cineva obrazul de nu te vezi.. sigur, acum depinde cat de gros este obrazul si asta e adevarat.

Eu nu as face asa ceva, mi se pare penibil, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fiu pus intr-o situatie de genul asta. In afara de asta, eu la toate masinile am si am avut intrari pentru revizii sau interventii etc. in service-uri autorizate, unde, asa cum stii probabil, se noteaza nr de km la fiecare intrare in service... Si cand verifica cineva VIN la reprezentanta, cum ar fi, ultima revizie la 130.000 km, mentionata si in cartea service sau pe facturi si km la vanzare 70.000 :wacko: Penibil, iti spun eu cum. Genul de penibil, sanctionabil cu o flegma in gura.

Ma rog, cum spuneam, fix treaba ta si totul tine de cat de gros ai obrazul, eu recunosc, nu il am suficient de gros cat sa fac asa ceva, mi-ar fi rusine. :blush:

Edited by poleposition

Ba, mie mi se rupe pana la urma, oricum nu iti cumparam masina, insa mi se pare o gainarie coclita treaba asta cu km dati inapoi, te faci de 2 parale si poate iti bate cineva obrazul de nu te vezi.. sigur, acum depinde cat de gros este obrazul si asta e adevarat.

Eu nu as face asa ceva, mi se pare penibil, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fiu pus intr-o situatie de genul asta. In afara de asta, eu la toate masinile am si am avut intrari pentru revizii sau interventii etc. in service-uri autorizate, unde, asa cum stii probabil, se noteaza nr de km la fiecare intrare in service... Si cand verifica cineva VIN la reprezentanta, cum ar fi, ultima revizie la 130.000 km, mentionata si in cartea service sau pe facturi si km la vanzare 70.000 :wacko: Penibil, iti spun eu cum. Genul de penibil, sanctionabil cu o flegma in gura.

Ma rog, cum spuneam, fix treaba ta si totul tine de cat de gros ai obrazul, eu recunosc, nu il am suficient de gros cat sa fac asa ceva, mi-ar fi rusine. :blush:

Bine BA, ma bucur ca ti se rupe si e normal sa ti se rupa, la banii tai si la valoarea ta :)

Gainarie coclita sau nu, e bine sa fie facuta, ajuta si la vanzare si la asigurari :) Daca-s cumparatori cocliti care vor si dotari, si km putini si pret de rahat, de ce sa nu-i arzi, de ce sa am/ai obraz cu astfel de oameni ?:) Da, adevarat...ce sa fac, am obrazu` gros probabil, ma scuzi :)

"In afara de asta, eu la toate masinile am si am avut intrari pentru revizii sau interventii etc. in service-uri autorizate, unde, asa cum stii probabil, se noteaza nr de km la fiecare intrare in service... " - sigur, dar tu ti-ai permis / iti permiti :) Nu suntem toti ca tine, nu ne permitem toti sa ne ducem la Bavaria sau nu stiu unde :)

Dar e bine ca mai sunt si baieti finuti, cu obrazul subtire, ca tine :) Toata stima :)

" fa-o si mergi pe burta" - adica merge facuta, dar n-o mai spune, ca prostu` :)

Asta-s eu, prost de sincer sau sincer si prost :)

Guest poleposition

Imi pare rau, insa discutia a cazut la un nivel care nu-mi face cinste, asa ca nu voi mai continua.

M-am razgandit, acum am citit tot.

Tu esti chiar foarte obraznic, iar ce ai scris mai sus, ma face sa cred ca ai un caracter de ocolit, ca sa nu spun mai mult.

Daca-s cumparatori cocliti care vor si dotari, si km putini si pret de rahat, de ce sa nu-i arzi, de ce sa am/ai obraz cu astfel de oameni ? Da, adevarat...ce sa fac, am obrazu` gros probabil, ma scuzi

Nu probabil, ci sigur.

Edited by poleposition

Guest poleposition

Tu esti chiar foarte obraznic, iar ce ai scris mai sus, ma face sa cred ca ai un caracter de ocolit, ca sa nu spun mai mult.

Daca-s cumparatori cocliti care vor si dotari, si km putini si pret de rahat, de ce sa nu-i arzi, de ce sa am/ai obraz cu astfel de oameni ? Da, adevarat...ce sa fac, am obrazu` gros probabil, ma scuzi

Nu probabil, ci sigur.

dar tu ti-ai permis / iti permiti Nu suntem toti ca tine, nu ne permitem toti sa ne ducem la Bavaria sau nu stiu unde

Atunci, ia-ti o masina pe care sa ti-o permiti asa cum se cuvine si nu incerca sa recuperezi bani prin inselaciuni.

Edited by poleposition

Imi pare rau, insa discutia a cazut la un nivel care nu-mi face cinste, asa ca nu voi mai continua.

Nu probabil, ci sigur.

Multumesc pentru revenire sau pentru o ultima revenire :)

Da, sunt foarte obraznic si mincinos si tepar si tot ce vrei :)

"Cocleala" aia am luat-o de la tine si-am introdus-o in text, eu nu m-as fi exprimat asa :)

Bine, sigur il am gros, doar n-o sa fim toti asa ca tine, finuti si cu obraz subtire :)

Pana la urma, tu ai exprimat mult mai multe ca mine, in cuvinte mai putine :) - " fa-o si mergi pe burta" - asta spune totul, si ce-am zis mai sus...si "fa-o, toti o fac, dar nu mai spune ca prostul" :)

E clara treaba...

Senzationala discutia!! Este o lectie de viata, daca vreti!! E un fel de ...”dragostea trece prin burta”!! Dur, dar adevarat! Mai precis, sunt un om corect, integru, moral dar , atata timp cat acestea nu-mi afecteaza cumva ...bugetul! Daca e posibil sa pierd un ban fiind corect si onest, atunci – repede- ma ....lepad!!!

Si, fara sa vreau sa fiu obscen, citind topicul imi aduca aminte de un banc: sexul e minunat, dar depinde de care parte a p...ii esti! Adica, atunci cand cumperi o masina o vrei cat mai bine intretinuta, cu carte service si istoric, cu revizii la zi, in unitati specializate, cu piese de origine, ingrijita, curata, cu km REALI si cat mai ieftina. E firesc, as spune! Dar, cand vrei s-o vinzi (si esti in cealalta parte a ...!!), atunci, primul gand care-ti vine in minte e ....”tuningul” kilometrajului! Mai faci si un polish in spatele blocului cu materiale de 40 lei (ca unul profi costa prea mult!!) si-ti expui masina la vanzare ca „impecabila, ca noua, uitata in garaj etc”!!

Concluzia este ca cinstea, onestitatea, moralitatea ne ....costa prea scump!! Gresesc?

Cu stima

@poleposition

"dar tu ti-ai permis / iti permiti Nu suntem toti ca tine, nu ne permitem toti sa ne ducem la Bavaria sau nu stiu unde"

"Atunci, ia-ti o masina pe care sa ti-o permiti asa cum se cuvine si nu incerca sa recuperezi bani prin inselaciuni." - chiar consider ca mi-am luat o masina pe care mi-o permit, ca altfel, "dadeam" in seria 5 de 15 000 E.

Ah, ca nu-mi permit sa ma duc la reprezentanta, asta-i altceva. Adica sincer, si de-as avea multi bani, fara numar, cum spun unii, de ce sa dau 200 ron pe ceva ce pot face-n alta parte cu 100 ron ? Adica, uleiul si filtrele se pot schimba foarte bine si mult mai ieftin si-n alta parte decat la reprezentanta. Ah, daca e vorba de o montare de pilot automat sa zicem, da, atunci o sa ma duc la reprezentanta, ca-i altceva.

In mintea aia a ta, nu cred ca e ceva clar la ora asta. Nu ai inteles absolut nimic.

Ce sa fac, daca n-am mintea ta de geniu :) Nu ma compar cu tine, nu-s la nivelul tau, esti prea complex pentru mine probabil si de aia nu inteleg :)

Da, sunt foarte obraznic si mincinos si tepar si tot ce vrei :)

PĂŁi cam asa este.

Chiar ai tupeu dacã vrei sã-ºi Þinã fiecare pãrerea pentru sine când tu te lauzi cu faptul cã o sã Înºeli pe cineva ºi cã persoana respectivã sigur va merita sã fie Înºelatã.

:)) ce am pierdut.

varamiu' are E46 din 2004.are masina de vreo 5 ani si i-a dat km inapoi de ceva timp.nu are in plan sa vanda masina ,doar ca,probabil ii face lui placere sa vada acolo mai putin.

Pentru asigurari,daca asa sta treaba merita 100% sa dai km inapoi in cazul unei daune totale.Eu am asigurare casco la tiriac si nu se pune problema de plata in cazul unei daune si schimba piesele avariate cu piese OEM,dar sunt firme care iti pun turcisme pe masina pentru a fi factura mai mica.Ei mai sunt corecti?

Edited by Alex_wly

@c.sainz - stima, respectele mele :)

@Ciupanezu - ai dreptate, game over, ai castigat :)

:)) ce am pierdut.

varamiu' are E46 din 2004.are masina de vreo 5 ani si i-a dat km inapoi de ceva timp.nu are in plan sa vanda masina ,doar ca,probabil ii face lui placere sa vada acolo mai putin.

Nu pot spune ca sunt de acord cu el,dar nici nu il sustin.

Si voi judecati omul degeaba.Pentru asigurari,daca asa sta treaba merita 100% sa dai km inpoi in cazul unei daune totale.Eu am asigurare casco la tiriac si nu se pune problema de plata in cazul unei daune si schimba piesele avariate cu piese OEM,dar sunt firme care iti pun turcisme pe masina pentru a fi factura mai mica.Ei mai sunt corecti?

Alex, nu ma supar daca ma acuzi :) Poti s-o faci, nu-i problema :) Pentru asigurari, 100 % asa sta treaba, in cazul unei daune totale ce urmeaza a-ti fi platit pe/din RCA-ul celui vinovat. Si merita sa faci asta, zic eu. Cui ii convine sa piarda cateva mii pentru nesimtitii aia de la asigurari, n-are decat.

Nu te supara, dar si alegerea societatii cu care inchei asigurarea CASCO, ITI apartine!! De obicei, societatile cu rate mici, pot veni cu astfel de tertipuri (in legatura cu un nr de km anual, fransiza etc). Dar, poti alege o societate „serioasa” care plateste daunele, care te trimite la reprezentanta etc. De aceea sunt societati si ....societati de asigurari! (cum sunt si piesele: de origine, de „firma”, sau chinezariile). Alegerea este a TA, deci nu mai da vina pe altii!

Alex, nu ma supar daca ma acuzi :) Poti s-o faci, nu-i problema :) Pentru asigurari, 100 % asa sta treaba, in cazul unei daune totale ce urmeaza a-ti fi platit pe/din RCA-ul celui vinovat. Si merita sa faci asta, zic eu. Cui ii convine sa piarda cateva mii pentru nesimtitii aia de la asigurari, n-are decat.

nu acuz pe nimeni....

samsari si pe timp de criza si inainte au dat km inapoi.este meseria lor.din cauza lor realitatea este "masluita".de acolo ar trebui inceputa judecata.

Dar când Îi dai pe gheaÞã pe nesimÞiÞii ãia de la asigurãri ca sã-Þi dea mai multe mii de euro decât meritã maºina ta, nu e Înºelãciune?

Decat merita masina mea ...pe baza caror criterii ? Pe baza unor criterii si norme facute de ea impreuna cu cei de la CSA, colegii lor de spritzuri ?:)

Cate masini aduse din Germania au sub 15 000 km/an ? Cate ?:) Iti spun eu, cel mult 100 din 1000. Adica nici 10 %. Iar ei au facut aceste norme de rahat tinand cont de 10 % ?:) Ma rog, n-au tinut cont decat de interesele si de buzunarele lor, nu de ale noastre.

Cate masini luate de noi din RO au sub 15 000 km/an? Cate ? Adevar, mai multe decat alea aduse din Germania, dar nu cred ca foarte multe...

E inselaciune, dar eu as face o inselaciune pentru a repara o nedreptate clara, nu am inceput eu cu inselaciunile, stai linistit :) E o treaba foarte clara, nu stiu de ce nu vrei si/sau nu poti sa o vezi si/sau intelegi...zau...

Nu te supara, dar si alegerea societatii cu care inchei asigurarea CASCO, ITI apartine!! De obicei, societatile cu rate mici, pot veni cu astfel de tertipuri (in legatura cu un nr de km anual, fransiza etc). Dar, poti alege o societate „serioasa” care plateste daunele, care te trimite la reprezentanta etc. De aceea sunt societati si ....societati de asigurari! (cum sunt si piesele: de origine, de „firma”, sau chinezariile). Alegerea este a TA, deci nu mai da vina pe altii!

depinde de tine unde faci casco,adevarat,dar cand unu face RCA la o firma de 2 lei si ti-o trage...ce faci?

bine ca ti-o poti face pe casco sau iei banii d ela casco in cazul daunei totale si apoi se rezolva intre firme cu plata ;).

La mine nu era vorba de CASCO, era vorba de o dauna total pe RCA. La care mi-au calculat asa, dupa normele lor de rahat, facute pentru ca ei sa plateasca cat mai putin.

Stii ce? Hai sa inchidem discutia aici, e clar ca te doare in paispe de legile tarii, si iti acorzi singur legitimitate doar pentru ca "si altii fac la fel"

Pana la urma faci ce vrea si ce te duce capul tau, nu trebuie sa te sustinem noi aici. Ca nu o vom face.

In plus, mi se pare ca si ai inceput sa ne iei la misto... <_>

Atentie insa, tipul asta de gandire (fac si eu ce fac si altii) are lacunele sale. Exista indivizi care baga cutitul in semenii lor, violeaza capre sau mai-stiu-eu-ce.

Nu trebuie sa te iei dupa ei. Faptul ca iti lipseste un sistem real de valori, sau o educatie spre cinste si corectitudine reprezinta o problema a ta, nu a noastra.

Se inchide pentru incalcarea punctului 1 din Regulamentul bmwclub.ro

1. Legile României trebuie respectate. NU se admit nici un fel de discutii despre subiecte care contravin legilor României sau care Îndeamna la Încalcarea acestor legi. Aceste tipuri de subiecte nu vor fi tolerate si vor fi sterse de pe forum fara preaviz. Suntem un forum public si trebuie sa ne supunem legilor acestei tari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.