Jump to content

Recommended Posts

am avut e36 si am avut si eu aceasta problema, am rezolvat-o schimband plasticele dar dupa un timp s-au spart si cele noi deoarece era stricata culisa (chederul) pe care merge geamul, daca schimbi piesele din plastic si geamul merge greu sus/jos trebuie sa schimbi si acel cheder

piesa #11 e culisa (chederul) si piesa #2 este acea piesa din plastic (pe fata sunt 2 buc/usa)

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/i/c/189.png

realoem

@4ucom, sunt 2 piese per geam (in faţă) indiferent daca macaraua e electrica sau manuala (piesele practic ţin geamul pe macara) , poza pusa de mine e si pt manual si pt electrica :) uita-te mai bine :lol: sau da in total sunt 4 piese pt ambele usi :lol:

edit: vb strict de e36 sedan

Edited by io's

@4ucom, sunt 2 piese per geam (in faÞã) indiferent daca macaraua e electrica sau manuala (piesele practic Þin geamul pe macara) , poza pusa de mine e si pt manual si pt electrica :) uita-te mai bine :lol: sau da in total sunt 4 piese pt ambele usi :lol:

edit: vb strict de e36 sedan

@io's

uite poza la pozitia 2 sunt 4 bucati pentru macara manuala vezi sus in colt optiunea

eu ti-am zis cate stiu eu ca sunt, si eu am avut manuala si am tot umblat pe acolo si stiu cate am schimbat dar poate tu ai umblat la alt model de e36 unde sunt 4 :lol:

hai sa lasam gluma la o parte, poza e exemplificativa si e pt ambele parti, deci da sunt 4, 2 stg si 2 dr :)

eu ti-am zis cate stiu eu ca sunt, si eu am avut manuala si am tot umblat pe acolo si stiu cate am schimbat dar poate tu ai umblat la alt model de e36 unde sunt 4 :lol:

hai sa lasam gluma la o parte, poza e exemplificativa si e pt ambele parti, deci da sunt 4, 2 stg si 2 dr :)

nu am umblat decat la macara electrica

ok e ca tine

Prin amabilitatea lui 4ucom am facut rost de patine, caruia ii si multumesc cu aceasta ocazie.

Update: Se pare ca si macaraua e de vina, ramane un brat in urma si se ridica stramb geamul. Adica trebuie alta macara. Am scos manerul sa nu se mai poata umbla la geam(se pare ca pasagerii din dreapta nu inteleg ce inseamna "Nu cobori geamul ca pica") :)

Daca vreau sa pun electrice, sunt alte macarale ? Cat m-ar costa operatiunea si ce imi trebuie pentru montarea geamurilor electrice? (decat pe fata)

Prin amabilitatea lui 4ucom am facut rost de patine, caruia ii si multumesc cu aceasta ocazie.

Update: Se pare ca si macaraua e de vina, ramane un brat in urma si se ridica stramb geamul. Adica trebuie alta macara. Am scos manerul sa nu se mai poata umbla la geam(se pare ca pasagerii din dreapta nu inteleg ce inseamna "Nu cobori geamul ca pica") :)

Daca vreau sa pun electrice, sunt alte macarale ? Cat m-ar costa operatiunea si ce imi trebuie pentru montarea geamurilor electrice? (decat pe fata)

de unde esti ? ca poate te ajut eu cu donatie.

te ajut eu cu un pont: nu iti trebuie alta macara, se lasa geamul in jos din fata din cauza ca s-a strambat macaraua si merge indreptata, dar eu cred ca trebuie sa schimbi si chederul (culisa) pt ca nu aluneca geamul prin el. merge greu cand ridici geamul?

toate aceste probleme le-am avut si eu la e36, am schimbat acele patine, a continuat sa mearga greu si s-au spart dupa putin timp apoi am schimbat chederul, dupa nu am mai avut nicio problema si geamul mergea uns

bafta!

te ajut eu cu un pont: nu iti trebuie alta macara, se lasa geamul in jos din fata din cauza ca s-a strambat macaraua si merge indreptata, dar eu cred ca trebuie sa schimbi si chederul (culisa) pt ca nu aluneca geamul prin el. merge greu cand ridici geamul?

toate aceste probleme le-am avut si eu la e36, am schimbat acele patine, a continuat sa mearga greu si s-au spart dupa putin timp apoi am schimbat chederul, dupa nu am mai avut nicio problema si geamul mergea uns

bafta!

A fost bratul usor strambat, dar l-am indreptat. Se vede clar cum un brat se misca si celalalt ramane pe loc - si uite asa nu se ridica drept.

Merge fara probleme la manivela, chederul e ok l-am verificat si culiseaza pe el fara probleme.

Astept sfaturi in legatura cu geamurile electrice :)

Edited by vimann