Jump to content

e36 316i touring

iulisv

Recommended Posts

Nu prea imi plac mie touringurile,dar asta imi place.Felicitari si sa ai grija ea!

Multumesc mult! O sa am mare grija de masina si pacat ca nu-ti plac touring-urile, nici mie nu-mi placeau, dar acum ma bucur ca mi-am luat asa. Sunt stabile pe drum si practice, mai ales cand ai un caine :)

felicitari , sa o stapanesti sanatos !

Asa si la mine, cand am adus-o mai era una in oras. Acum sunt vreo 7-8, numai verzi vreo 4 :))

P.S. Nu da cd-playerul :D)

La blocul vecin e un 320(ce mult as vrea motorul...) tot negru, si un pic mai incolo unul gri 318tds acelasi an cu al meu. :lol:

Asa si la mine, cand l-am adus nu mai era nici unul, acum sunt o droaie. Probabil si-au dat seama si de utilitatea lor.

Cd player-ul nu-l vand pt ca as strica complet aspectul consolei.

Taxa am dat 1400 euro :) .Ce sa-i faci,asta e, dar nu-mi pare rau.

cred ca senzatia asta o are orice posesor de e36 . Cand mergeam cu loganul nu le bagam de seama . de cand am luat-o parca sau umplut strazile . . . zic sarumana ca am gasit o culoare mai rara , daca o luam gri sau verde 100% nu o mai recunosteam in parcare la Mall :lol: !

• 3 months later...
Ceva noutati ?

Nu prea multe (lipsa de bani, in curand somer :) ).

S-au rezolvat ceva probleme mici:

-reparat climatronicul(multumita lui @Bavaria)

-schimbat pivoti, bucse, bielete antiruliu ( dupa schimbarea pivotilor unul a iesit din brat si a trebuit sudat, trebuie sa inlocuiesc bratele cu totul)

-schimb ulei(bmw 5w30)+filtru ulei

-filtru aer+filtru polen

-inlocuit simering cutie (cel de la cardan) + simering cautator viteze=> nu mai pierd ulei din cutie

-schimbat ulei cutie de viteze

Cam atat momentan, in primavara mai multe sper.

De facut ar cam fi:

-schimbat brate fata+bucse, sper sa gasesc pline ca astea obisnuite sunt varza

-un tester pt ca face figuri cand e rece motorul, banuiesc sonda lambda

-retus aripa dreapta spate( am "reusit" sa o lipesc de alta masina si e putin zgariata)

-schimbat filtru benzina

Ar mai fi dar sa vad cum va fi situatia pe viitor ca acum e cam naspa.

• 9 months later...

S-a cam pus praful pe topicul asta...

Masina asta inca traieste si imi ofera placerea de a conduce, cu toate ca e veche si submotorizata.

Am facut cu ea 4500km pana in Germania si inapoi(am dus-o si la poarta fabricii de unde a iesit in urma cu 10 ani) si s-a comportat exemplar si fiindca a fost cuminte, la intoarcere i-am schimbat tot ce tine de articulatii fata, ulei si filtru, a primit si un set de angel eyes ccfl, i-am schimbat amortizoarele fata si discurile de frana si placutele pe fata.

Din pacate am o problema si anume in ultima vreme imi consuma cam 15% in oras. Saptamana viitoare am programare la un tester si sper sa aflu care e problema(eu banui sonda lambda).

O sa pun si niste poze, dar in zilele ce urmeaza.

Pun si pozele:

Am fost si la tester, ieri si rezultatul a fost: zero erori. Totusi nu am aflat de ce consuma asa mult in oras. Sper sa fie de la termostat, ca nu prea inchide cum trebuie. Urmeaza sa-l schimb saptamana viitoare si sper sa se remedieze situatia.

Tot ieri i-am facut un tratament pt iarna cu ceara protectoare si am constatat ca e super zgariata ,zgarieturi mici superficiale, dar care se vad urat :twoup: .

O zi buna la toti.

Edited by iulisv