Jump to content

Vand/Schimb 320d,150 cp , 2004

vciprian_21

Recommended Posts

bmw 320d turing, 2004 ,150 cp, 139.000 km ,manuala 6+1,varianta sport,jante M 17',suspensie sport, scaune sport incalzite ,piele ancantara, volan sport ,comenzi volan,pilot automat,senzori parcare+ploaie+lumina+lichid parbriz,xenon adaptiv,angels eyes,spalator faruri...etc...

prefer schimb + diferenta si astept ofertele dumneavoastra .....

Stima.

nu am pus pret pt ca , sincer habar nu am care ar fi pretul real .... nu sunt "comerciant" de masini , si nu vreau sa devin penibil in eventualitatea cazului in care cer un pret prea mare sau viceversa ....

ma intereseaza o masina care sa'mi placa, sa'mi starneasca interesul , sa fie ingrijita + o diferenta de 3.000 - 4.000 euro ( sincer as prefera sa fie minim 2001)

Cu stima,

Ciprian Vasilca

nu am pus pret pt ca , sincer habar nu am care ar fi pretul real .... nu sunt "comerciant" de masini , si nu vreau sa devin penibil in eventualitatea cazului in care cer un pret prea mare sau viceversa ....

ma intereseaza o masina care sa'mi placa, sa'mi starneasca interesul , sa fie ingrijita + o diferenta de 3.000 - 4.000 euro ( sincer as prefera sa fie minim 2001)

Cu stima,

Ciprian Vasilca

iti ofer eu un opel astra break fab 2003 diesel motor 2,2 plus diferenta 3000 euro

multumesc pt oferta dar 80% din timp,masina este condusa de sotie si ea e cea care e interesata de schimbarea masinii , iar una din conditii este ca nu mai vrea masina break ......

noi am postat masina la vanzare deoarece ne intereseaza o masina mai lejera(confortabila) pt ca acuma avem si un bebe mic si e destul de "sport" masina asta pt varsta bebelusului .....

P.S: eventual oferim diferenta pt un Tucson 2007-2008

Cu stima,

Ciprian Vasilca

de ce fuge lumea de ea ?

asta nu e ala cu nr. de DJ ce a mai fost la vanzare de a dat navigatia jos?

ba da , e aia cu nr de DJ , dar nu fuge nimeni de ea ..... am achizitionat'o pt ca majoritatea prietenilor mei au bmw-uri , si stand printre ei mi'au facut capul mare despre bmw , si la mine a devenit pur si simplu o curiozitate-dorinta de a achizitiona un bmw ...... am achizitionat acest bmw ....imi place foarte mult , chiar sunt in discutii cu diferite persoane pentru achizitionarea unui sistem de navigatie ... e super din toate punctele de vedere .... chiar am mai bagat niste bani in cosmetizarea masinii ( schimbat bucsa fluture brat inferior stg fata , placute frana fata/spate , reparat motorasul stergator spate -era intepenit si avea o scurt la placuta cu piese electronice ,schimb ulei ,filtre , cumparat senzor temperatura exterioara , depistarea si repararea senzorilor de parcare - un senzor era defect , am facut o cosmetizare interioara - exterioara super = 360 ron ).

in concluzie , am avut grija de ea si'mi place dar din pacate am ajuns la parerea ca nu am facut alegerea potrivita si ca nu era momentul pt un bmw (mai ales cu suspensie sport )acuma ..... am un bebe care avea 3 luni cand am achizitionat masina si cand ieseam(si ies) cu el sa'l duc seara la plimbare in parc, de acasa pana la parc ii face capul ca o minge ..... am mai fost de 2 ori la socri la vreo 90 km distanta si saracu a fost zdruncinat la maxim pt ca e prea rigida si drumurile de " caca" ....

astfel am luat decizia ca cel mai bine ar fi sa'mi iau o masina putin mai spatioasa pt ca sunt multe de carat pt un bebe cand plecam la drum , si sa aiba suspensiile putin mai moi si mai inalta .......

poate dupa ce va mai creste putin voi reveni iar la un BMW :lol:

de aceea nici nu am pus un pret de vanzare cash ,pt ca nu ma intereseaza in mod deosebit sa o vand , daca cineva imi ofera o masina care sa mi se potriveasca situatiei actuale si sa'mi placa mie si sotiei o vom schimba,daca nu .... O PASTRAM PE ASTA :) ......

ca idee va trimit atasat masina pe care am avut'o inainte de BMW si probabil veti intelege diferenta de suspensii si diferenta la confortul cand mergeam la drum .... ( si o poza cu bebe care a implinit ieri 4 luni :lol: )

Cu stima,

Ciprian Vasilca

................................................................................

................................................................................

.

...........................................................

ca idee va trimit atasat masina pe care am avut'o inainte de BMW si probabil veti intelege diferenta de suspensii si diferenta la confortul cand mergeam la drum .... ( si o poza cu bebe care a implinit ieri 4 luni :) )

Cu stima,

Ciprian Vasilca

poti lista un schimb supensie sport cu normala , sunt multi amatori de schimb .te asigur ca la suspensia normala , diferenta e majora . Poate e mai usor asa decat sa pierzi bani aiurea la vanzare .

Sa-ti traiasca bebe .

nu am stiut ca se fac asemenea schimburi , intradevar , am primit cereri de acest gen pt suspensii si pentru jante ....

ma gandesc ca ii stric "aspectul" masinii ..... nu degeaba sunt persoane care vor sa'si puna suspensii sport .....stiu ei ce stiu .....e pacat sa o modific , chiar imi pare rau ca fostul proprietar a vandut de pe ea navigatia(mare) volanuld e M si bara fata M ......

eu nu sunt disperat ( nu tin neaparat ) sa o vand ....... imi place masina (si sotiei ii place ) , am spus doar ca o voi da doar in eventualitatea unui schimb echitabil ,nicidecum sa o dau la schimb in ideea de a pierde la ea ........

masina e buna,are dotarile care ma satisfac si pe care le doream ........

o putem pastra fara probleme .....

Multumesc,

Cu stima,

Ciprian Vasilca

ma puteti ajuta cu un pret real al acestei masini ?!?

primesc multe intrebari cat vreau cash , dar habar nu am de pret ....

mai am o rugaminte , ma mai puteti ajuta cu un pret / ce diferenta de bani sa cer pentru un eventual schimb de suspensie ?!?

Multumesc anticipat ,

Cu stima,

Ciprian Vasilca

bmw 320d turing, 2004 ,150 cp, 139.000 km ,manuala 6+1,varianta sport,jante M 17',suspensie sport, scaune sport incalzite ,piele ancantara, volan sport ,comenzi volan,pilot automat,senzori parcare+ploaie+lumina+lichid parbriz,xenon adaptiv,angels eyes,spalator faruri...etc...

Stima.

ofer diferenta 2.000-3.000 euro pt un Tucson,Santa Fe, Captiva,Quasqai 2006-2008

sau 2000 euro pt un seria 3 modelul nou

Stima.

ofer 2.000 euro pentru un 320 modelul nou ..... :)

Stima.

schimbat recent la ea :

- placute frana+ discuri frana spate ,

- placute frana fata ,

- cauciucuri spate ,

- bucsa fluture brat inferior spate ( la roata fata stanga ) ,

- filtru ulei,

- filtru aer ,

- filtru motorina ,

- filtru polen ,

- ulei ,

- intinzator curea AC ,

- rola fixa ,

- rola intinzatoare curea alternator ,

- baterie noua ,

- bujii incandescente bosh

Stima.

schimbat recent la ea :

- placute frana+ discuri frana spate ,

- placute frana fata ,

- cauciucuri spate ,

- bucsa fluture brat inferior spate ( la roata fata stanga ) ,

- filtru ulei,

- filtru aer ,

- filtru motorina ,

- filtru polen ,

- ulei ,

- intinzator curea AC ,

- rola fixa ,

- rola intinzatoare curea alternator ,

- baterie noua ,

- bujii incandescente bosh

am revenit :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.