Jump to content

Vand/Schimb 320d,150 cp , 2004

vciprian_21

Recommended Posts

in legatura cu pretul,cand masina avea pachetul M si navigatia mare fostul proprietar vroia 7900 euro pe ea....

te intreb si eu ceva .....?!

maine ma duc la piata sa cumpar rosii ..... la toti comerciantii pretul este intre 4 si 5 ron / kg ....... gasesc pe unu care vrea sa plece acasa sau nu mai are chef sa stea in frig ( diferite motive ) si imi spune ca'mi vinde el rosiile cu 2 ron / kg ...... eu le cumpar si cand revin dupa 2 zile la piata , ce sa le zic celorlalti vanzatori care si'au mentinut pretul de 4-5 ron /kg ?! sa le zic ca eu am cumparat cu 2 ron acu 2 zile ?

deci, daca o persoana vrea sa vanda o masina cu 2.000 euro, cu 2.000 o vinde dar nu inseamna ca ceilalti tre sa faca la fel .....

referitor la pretul masinii , nu am specificat niciunul .... pretul este cel al pietei ..... nici mai mult nici mai putin .....

cunosc baieti care au pierdut bani multi la ruleta, au ajuns in faza in care erau disperati si au vandut masinile , ca ex : unu a vandut un bmw 320 , 2003 cu 3.000 euro pe loc ..... asta ce ar insemna, ca cel care o cumpara , sa o vanda cu 3.500 ca sa nu'i zica lumea ca exagereaza la pret ?!?!

infine ..... nu ma mai intereseaza sa o dau .... am bagat destul in ea sa o aduc la faza de " impecabila" ...

rog operatorii sa inchida acest topic ... :)

• 1 month later...
referitor la pretul masinii , nu am specificat niciunul .... pretul este cel al pietei ..... nici mai mult nici mai putin .....

Mai omule, esti exagerat deja... zi odata pretul la masina, ce drak e asa de greu...

Daca o sa vina unu si o sa-ti spuna cat iti da pe ea si nu-ti convine, faci ca trenu.... :) :lol: :)

scuze pt intarziere .....

din gama bmw ma intereseaza doar seria 3

Stima

SCHIMB

schimbati cu Mercedes E 280 cdi Elegance facelift din 09.2007, 43.000 km, bixenon, dubluclimatronic, magazie mp3 cu 6 cd, alarma, oglinzi si scaune electrice si incalzite, scut protectie, perdelute electrice, toate parbrizele protectie U.V, senzori ploaie, lumini, parcare fata+spate, interior negru cu mahon, etc. , acord inca 3000 euro diferenta pt masina dvs. si predare leasing 32 ratex950 euro, tva, reziduala, dobanda, casco incluse, rest de achitat din capital 18.300 euro din totalul de 50.000 tva inclus, variante auto.

post-30396-1259711798_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.