Jump to content

Kit bi-turbo pt. 6 cilindri benzina, turbine kkk k03

XSD

Recommended Posts

Salutari,

Se vinde kit-ul de bi-turbo care planuiam sa-l pun pe E36 care insa il dau. Nu am acum poze (si posibil sa-mi scape 1-2 componente) insa voi reveni cu detalii dupa ce-l pescuiesc de prin cutiile din garaj si il pozez.

Componenta :

- 2x turbine kkk k03 racite cu apa

- 2x galerii evacuare custom made fiecare pentru 3 cilindri si deservind un turbo

- 2x intercoolere pentru fiecare turba

- tubulatura admisie din metal

- pompa ulei

- radiator de ulei

- tubulatura ulei

- 6 injectoare (cu tot cu rampa eventual) de 2.8i (ma uit si revin cu codurile)

- ECU de 528i cu soft modificat pt. turbo (nu stiu cat ajuta pt. cei cu alte modele, dar eu am luat tot :))

- posibil alte mici nimicuri care nu imi vin acum in cap

Kit-ul este folosit, l-am luat de pe un 528i din germania care a fost intors sanatos dupa un copac, deci functioneaza "bine". Am probat (motorul nu era atins) si facea boost pe boost-gauge-ul care-l avea instalat.

Turbele si intercoolers sunt de pe Audi S4 (2.7 bi-turbo) originale kkk k03, nu sunt chinezisme care tin 5000km. Au joc neglijabil, mai tin multa vreme si a fost pus ulei in ele cat au fost stocate.

Optic nu sunt "frumoase" si polisate ca alte kit-uri dar cu siguranta fac treaba mai buna. Lag mai mic, putere mai multa, fiabilitate incomparabila.

Eu sunt in Iasi si se poate vedea/cumpara loco oricand daca se da un telefon inainte. Teoretic trimit si in tara cu curier rapid insa fara avans nu fac din astea pt. ca nu imi place sa pierd timpul.

Pretul de criza e cam 600 euro si nu e tocmai negociabil (doar turbinele fac 500E usor). Eu am dat simtitor mai mult pe el.

Tel : 0788 182 448 sau 0742 094 758

• 3 months later...
Salutari,

Se vinde kit-ul de bi-turbo care planuiam sa-l pun pe E36 care insa il dau. Nu am acum poze (si posibil sa-mi scape 1-2 componente) insa voi reveni cu detalii dupa ce-l pescuiesc de prin cutiile din garaj si il pozez.

Componenta :

- 2x turbine kkk k03 racite cu apa

- 2x galerii evacuare custom made fiecare pentru 3 cilindri si deservind un turbo

- 2x intercoolere pentru fiecare turba

- tubulatura admisie din metal

- pompa ulei

- radiator de ulei

- tubulatura ulei

- 6 injectoare (cu tot cu rampa eventual) de 2.8i (ma uit si revin cu codurile)

- ECU de 528i cu soft modificat pt. turbo (nu stiu cat ajuta pt. cei cu alte modele, dar eu am luat tot :))

- posibil alte mici nimicuri care nu imi vin acum in cap

Kit-ul este folosit, l-am luat de pe un 528i din germania care a fost intors sanatos dupa un copac, deci functioneaza "bine". Am probat (motorul nu era atins) si facea boost pe boost-gauge-ul care-l avea instalat.

Turbele si intercoolers sunt de pe Audi S4 (2.7 bi-turbo) originale kkk k03, nu sunt chinezisme care tin 5000km. Au joc neglijabil, mai tin multa vreme si a fost pus ulei in ele cat au fost stocate.

Optic nu sunt "frumoase" si polisate ca alte kit-uri dar cu siguranta fac treaba mai buna. Lag mai mic, putere mai multa, fiabilitate incomparabila.

Eu sunt in Iasi si se poate vedea/cumpara loco oricand daca se da un telefon inainte. Teoretic trimit si in tara cu curier rapid insa fara avans nu fac din astea pt. ca nu imi place sa pierd timpul.

Pretul de criza e cam 600 euro si nu e tocmai negociabil (doar turbinele fac 500E usor). Eu am dat simtitor mai mult pe el.

Tel : 0788 182 448 sau 0742 094 758

poti sa imi pui si mie niste poze cu tot kitul sa le vad ... te rog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.