Jump to content

G-POWER supercharged M54

alex_maniacu_91

Recommended Posts

306 cai si 360 Nm pentru BMW 330i E46 si BMW Z4 3.0i

Datorita supercharger-ului de la G-POWER, vechiul motor 3.0l M54 de 231 de cai ajunge la aceeasi putere ca si motorul actual bi-turbo de 306 cai. Datorita modificarilor aduse, vechile versiuni ale lui e46 si Z4 cu motorizarea M54, sunt chiar mai rapide decat modelul actual 135i si 335i.

Pretul kit-ului este de 3.320,00 euro si se vor fabrica doar 25 de unitati.

post-1326-1253907771_thumb.jpg

post-1326-1253907776_thumb.jpg

post-1326-1253907782_thumb.jpg

dar mi se pare total absurd, adica e a 25-a aniversare si faci un kit la o masina veche de cativa ani, care este iesit din productie??? si, si pe ala il produci doar in 25 de unitati??? absurd

pai atunci la a 30-a aniversare ce-o sa faca un kit aerodinamic pt pisica?? produs in 10 unitati?

Edited by Viper05

dar mi se pare total absurd, adica e a 25-a aniversare si faci un kit la o masina veche de cativa ani, care este iesit din productie??? si, si pe ala il produci doar in 25 de unitati??? absurd

pai atunci la a 30-a aniversare ce-o sa faca un kit aerodinamic pt pisica?? produs in 10 unitati?

si cand scoate vreun fashion designer nu stiu ce aberatie cu corn in frunte care se vinde in editie limitata cum e ? Cam asa e si cu tunerii astia .Au si ei figurile lor :)

da-le un mail si spune tot ce ai pe suflet .Ca tu vroiai sa cumperi 2-3 kituri si ti-e teama ca nu o sa ajunga

pai nu vad cum o sa se descurce ei cu garantia.oricum nu ma intereseaza, in opinia mea tot kitu asta e o mare porcarie.astept cu nerabdare noul kit aerodinamic pt pisica, deja pun bani deoparte :)

am un prieten cu un E21 poate o sa prepare baieti de la G-POWER ceva si pt el, bineinteles in editie limitata

Edited by Viper05

pe rand:

-oferta asta e de vreo cateva luni deci nu e nimic nou,le-am dat mail si am intrebat ce si cum si nu au zis nimic de 25 unitati

-3320 euro e relativ putin dar pentru a beneficia de garantie kitul trebuie montat la ei mai costa inca 1200 euro(fara tva parca) de altfel nu sunt sigur dar parca si 3320 e fara tva :)

@Bavaria din ce stiu M54 rezista destul de bine in cazul in care este supraalimentat prin compresor problemele apar la turbo.Oricum daca pasioneaza pe cineva atasez catalogul aici(este din iunie)

m-am uitat acum la ei pe site si se pare ca intradevar sunt 25 de unitati doar,ciudat oferta asta era si in iunie(nu mai tin minte daca era la acelasi pret)

in continuare zic ca e relativ scumpa-

http://www.esstuning.com/default.asp?c=sho...at2=114&id=

cei de la ESS sunt mai ieftini si nu iti impun instalarea kitului doar la ei :lol:

Edited by alex230ro