Jump to content

negru mat

bogdan.

Recommended Posts

Un prieten de-al meu si-a colantat un E39 cu folie negru mat. Daca ai grile negre,farurile cu fond negru si folie pe geamuri , sa stiti ca nu arata rau. Depinde de gusturile fiecaruia. Puteti sa vedeti poze pentru cine intereseaza pe 4 tunning, este pusa acolo la vanzare. Este un E39 ,2000 benzina, teleorman ca si cuvinte cheie de cautare.

Sincer si eu merg sa o colantez, dar nu negru mat, am gasit pe culoarea mea originala care o am pe masina, aspensillber339 (parca),deoarece este mult mai rentabil decat vopsitul.Din punct de vedere financiar, bineinteles ,plus de asta se ofera 2 ani garantie.Cu 300 de euro o fac din 2 in 2 ani ce culoare vreau. Este o firma din Bucuresti care au facut treaba de calitate.

Un prieten de-al meu si-a colantat un E39 cu folie negru mat. Daca ai grile negre,farurile cu fond negru si folie pe geamuri , sa stiti ca nu arata rau. Depinde de gusturile fiecaruia. Puteti sa vedeti poze pentru cine intereseaza pe 4 tunning, este pusa acolo la vanzare. Este un E39 ,2000 benzina, teleorman ca si cuvinte cheie de cautare.

Sincer si eu merg sa o colantez, dar nu negru mat, am gasit pe culoarea mea originala care o am pe masina, aspensillber339 (parca),deoarece este mult mai rentabil decat vopsitul.Din punct de vedere financiar, bineinteles ,plus de asta se ofera 2 ani garantie.Cu 300 de euro o fac din 2 in 2 ani ce culoare vreau. Este o firma din Bucuresti care au facut treaba de calitate.

Sunt curios cand se da jos, ramane urat, lipici,... era la spalatorie un taximetrist care a dat folia si arata ca naiba. Conteaza folia?

P.S. In Arad, unde se pune?

Sunt curios cand se da jos, ramane urat, lipici,... era la spalatorie un taximetrist care a dat folia si arata ca naiba. Conteaza folia?

P.S. In Arad, unde se pune?

Se face tot decolantare profesionala(la cald) si atunci nu-ti raman urme. Asta in caz ca vrei sa colantezi ulterior o parte din masina sau vrei sa schimbi culoarea. Acum sa fie clar ori o colantezi din nou (cu toate ca ai garantie 2 ani si nu o sa colantezi masina anual) ori o vopsesti. Se matuieste vopseaua aceea dedesubt. Plus de asta mai conteaza si folia (autocolantul),se spune ca cea mai buna este ORACAL.

Pentru Arad nu stiu ,in Bucuresti sunt cateva firme care fac asta.

Deci! Daca o decolantezi tot in mod profesional, cu vopseaua nu se intampla nimic. Altfel daca incerci sa o decolantezi tu singur in garaj la rece ai sanse sa ramai cu lipici pe ea sau chiar sa distrugi vopseaua. Iti spun sigur ca am prieteni care si-au pus. Eu stau intr-un oras mic si cunosc multi taximetristi si m-am documentat. Luna viitoare o colantez si eu.

Deci! Daca o decolantezi tot in mod profesional, cu vopseaua nu se intampla nimic. Altfel daca incerci sa o decolantezi tu singur in garaj la rece ai sanse sa ramai cu lipici pe ea sau chiar sa distrugi vopseaua. Iti spun sigur ca am prieteni care si-au pus. Eu stau intr-un oras mic si cunosc multi taximetristi si m-am documentat. Luna viitoare o colantez si eu.

Ms.

-uite am incercat, sa-mi fac o imagine cum, ce o fi;

-interiorul e pile & textil rosu.

P.S. -daca pui o poza si spui culoarea pot incerca si pt. tine sa.ti faci o idee.

Edited by 81rgl

E interesant ce ai facut tu. Merge interior rosu cu exterior negru mat. Eu nu o fac neagra,nu ca mi-ar displace ,dar e greu de intretinut. Eu am gasit folie pe culoarea mea(aspensilber339) si o fac tot asa. Culoarea gri este cel mai putin pretentioasa la masina. Vezi ca interiorul stalpilor si la praguri nu se colanteaza din cate stiu.

E interesant ce ai facut tu. Merge interior rosu cu exterior negru mat. Eu nu o fac neagra,nu ca mi-ar displace ,dar e greu de intretinut. Eu am gasit folie pe culoarea mea(aspensilber339) si o fac tot asa. Culoarea gri este cel mai putin pretentioasa la masina. Vezi ca interiorul stalpilor si la praguri nu se colanteaza din cate stiu.

da, ms asa m.am gandit si eu ar merge si negru lucios dar daca tot am vrut mat demult cred ca voi incerca.Da stiu de gri ca nu este pretentioasa dar este si cea mai comuna :)

Adevarat ca este o culoare comuna, dar pe mine nu ma deranjeaza. Este a doua optiune de culoare dupa negru. Nu stiu ce varsta ai tu, dar banuiesc ca esti destul de tanar,insa eu mai am 2 ani si fac 40 de ani. Crede-ma ca am trecut de varsta ca sa umblu cu masina culoare negru mat, folii negre, =grile negre,jante negre cu margine rosie etc. Nu mai sunt un ,,night rider" ca sa zic asa, am familie cu copil ,iar pe mine ma intereseaza ca masina sa fie apta din pct de vedere tehnic . Eu vreau sa o aduc intr-o stare buna estetic si tehnic, nu ma mai intereseaza eleroane,folii,pleoape, etc ,tunning in general.Daca as mai avea 21-22 de ani sa fii sigur ca acum masina mea era negru mat, grile negre,folie la geamuri inchise,faruri cu fond negru,pachet M si jante negre cu buza rosie. Bafta multa!. Sa incerci sa faci o simulare la masina ta asa cum am descris eu , sa vezi cum sta.

Adevarat ca este o culoare comuna, dar pe mine nu ma deranjeaza. Este a doua optiune de culoare dupa negru. Nu stiu ce varsta ai tu, dar banuiesc ca esti destul de tanar,insa eu mai am 2 ani si fac 40 de ani. Crede-ma ca am trecut de varsta ca sa umblu cu masina culoare negru mat, folii negre, =grile negre,jante negre cu margine rosie etc. Nu mai sunt un ,,night rider" ca sa zic asa, am familie cu copil ,iar pe mine ma intereseaza ca masina sa fie apta din pct de vedere tehnic . Eu vreau sa o aduc intr-o stare buna estetic si tehnic, nu ma mai intereseaza eleroane,folii,pleoape, etc ,tunning in general.Daca as mai avea 21-22 de ani sa fii sigur ca acum masina mea era negru mat, grile negre,folie la geamuri inchise,faruri cu fond negru,pachet M si jante negre cu buza rosie. Bafta multa!. Sa incerci sa faci o simulare la masina ta asa cum am descris eu , sa vezi cum sta.

aaahhahahahah, da am 29 putin trecut de varsta obsesiei de tuning cum zici tu, dar avand aceasta obtiune ffff ieftina"autocolantul" nu-mi place o dau jos fara nici o problema. spoilere de dezapezit nu ma mai atrag si nu prea merita sa pui la drumurile noastre. Fara sa supar pe nimeni(stiti voi cata migaleala e cand ai luat o groapa, bbordurile de pe fiecare trotuar sunt alta dimensiune,etc...)

P.S. Dupa ce termin cu actele... sper sa ajung saptamana viitoare la Timisoara facem si untest si nimic nu ne mai poate opri de la achizitionare :lol: :)

-aceasta este masina, a fost de ultim moment pt ca ramasesem la una neagra din brasov (dar prea tuning pt gustul meuan '99) si aceasta gri an '02 320 2,2 cm 170cp

aaa si asta este cea neagra din '99 si a si fost putin lovit in fata

Edited by 81rgl

Cea de sus cu poze , busita , dar nu ma refer strict la acea masina , ma refeream la vopsea , ii sta foarte bine asa negru lucios , niste jante negre cu buza polisata (exact ca cea din poza) , oglinzi M , mie unul chiar imi place cum arata.

Si mai cred ca , cu niste nari negre i-ar sta si mai bine.

Edited by Billy M

Cea de sus cu poze , busita , dar nu ma refer strict la acea masina , ma refeream la vopsea , ii sta foarte bine asa negru lucios , niste jante negre cu buza polisata (exact ca cea din poza) , oglinzi M , mie unul chiar imi place cum arata.

Si mai cred ca , cu niste nari negre i-ar sta si mai bine.

da dar astea poti sa le fac si pe cea gri oginzi jante, etc sunt la acelasi pret si negru e din'99 gri '02 si e mare dif intre cele doua, sa nu mai vb de interior

• 6 months later...
salut. vreau sa imi vopsesc masina negru mat. am gasit ceva vopsea in comert, insa nu stiu daca e cea potrivita. se numeste MILITARY VEHICLE PAINT BLACK MATT pareri.e ok vopseaua? si cine se pricepe sa imi vopseasca si mie bine masina sa imi dea un PM cu nr tel. multumesc anticipat.

salut

pai i eu lucrez cu vopseaua MaxMeyer care este disponibil de ja si in romania si pe baza de apa si pe baza de dliluant

eu tias sfatiu daca nai mai vopsit msina so faci cu o vopsea de calitate care satio dureze ca daca faci altfel si faci la cineva care nu pricepe peste 2-3 luni ti se desprinde vopseaua si ai aruncat bai pe geam

in doilea rand este si la bmw mergu mar este putin mai scump ca trebuie aplicat un strat de baza + stratul de vopsea si lacul mat(orce culore pori so faci mat cu lacul) dar daco o faci cum trebuie iti drureaza cat masina

daco o vopsesti este schimb de culorea si trebuie desfacuta toata masian la bucati satio faca asa sa nu se vada ca o fost vopsita. deci merita sa te gandesti cu cine o faci. daca am citit bine in septembrie vii acasa poti sa te otreti la satu mare? si iti a munca de a mea de schimb de culoare. o operatie de asta se misca intere 800- si 1200 de euro depinde de culoarea aleasa de tine.

eu zic ca mai bine bagi autocolant pe ea , in prima faza, vezi cum da masina , daca'ti place sau nu , si apoi te apuci sa o vopsesti.... sincer arata frumps negru mat, am una in cartier dar trebui sa o speli mereu, se pune prafu imediat pe ea si arata foarte urat cu praf pe ea .... eu totusi as pune autocolant pe ea, se da foarte usor jos sos si rezista ( daca e pus bine )2-3 ani de voie , si zic asta ca am un amic cu un golf 4 de l'a colantat negru mat ,il are de 2 ani si nu sunt urme majore pe de uzura pe autocolant il mai duce 1 an de voie ...

parerea mea ...acum tu tre sa pui in balanta tot si sa vezi daca se merita sau nu ....

bafta!!

Edited by makiavelic