Jump to content

O intrebare referitoare la torpedou

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition
pfoaaaa, bai ce invidie m-a luat, de unde ati luat pesti de sticla, eu caut de vreo 2 ani de zile si nu gasesc :lol:

vreau sa pun la luneta unu si sa iau un led din al treilea stop pt frana sa pun inauntru... o sa fie sooper :)

am eu unul cumparat de pe DN1 dar este din lemn de fier...nu se vede led-ul...Daca-ti dau numarul de telefon al aluia ma injuri apoi...El trimite si prin curier dar eu zic ca nu te avantajeaza

Exista niste ghirlande cu stegulete triunghiulare pentru luneta...eu am din ala si e beton...

Maine imbrac volanul si lipesc pe bord blana...am vazut un film si mi-a placut mult....E mai radical...asa....

Intrebarea este: merge cu prenadez sau trebuie sa folosesc altceva?

Eu nu as incerca cu prenadez, ataca in timp tesutul superficial de nivel al suprafetei bordului si pe langa faptul ca se topeste/lasa bordul si o sa apese pe acele de la kilometraj si turometru si nu o sa mai indice corect, mai degaja si niste neurotoxine periculoase la rinichi.

Merge bine cu capse pirotehnice sau adeziv de coeziune exoscheletica... au la Bricostore, e un tub de alufina transparent.

la e36 daca schimb torpedoul,iala se poate schimba?adica incuietoarea?se schimba greu?si sistemul de aprins al becului in momentul cand schimbi torpedoul, cum se schimba?sau are vreo mufa ceva pe acolo?as dori sa-l schimb pt. ca din cauza suspensiei sport usa de la torpedou nu mai sta fix etansa,adica din cauza zdrunciniturilor sa slabit si am inteles ca nu se ma poate regla sau strange sa etanseze bine in momentul cand este inchisa.

on topic:

da se schimba..relativ usor...si sistemul ala deasemeni....nu-ti face probleme.

Se regleaza cumva...Suspensia sport nu ti-a deformat-o ci numai ti-a dereglat pozitia ei...asta presupunand ca de acolo este problema.

off topic:

zdruncinaturile au cauzat in alta parte...in fata tetierei scaunului din stanga

Edited by DanS