Jump to content

BMW cele mai proaste faruri ?

Recommended Posts

Guest poleposition

In urma cu ceva luni am schimbat farul din stanga la M6, deorece se aburea, iar in final a crapat definitiv (faza scurta, faza lunga si angel), inclusiv modulul adaptive lights sau ceva de genul asta.

Am constatat cu stupoare azi ca si cel din drepta s-a aburit groaznic, inca merge dar imi da eroare Cornering Lights failure si intr-adevar functia nu mai merge.

Ce se intampla ? chair asa mizerabile sa fie farurile, cine a mai patit asa, ca mi-e sa nu il schimb degeaba si sa se fi infundat cum spunea un prieten, ceva la aerisirea lui...

mi se pare incredibil sa schimb in jumatate de an 2 faruri la M6 din acelasi motiv, ca se aburesc si apoi se defecteaza din cauza umezelii... :lol:

Mai e si o carca de bani, cel din stanga cu modulul ala cu tot m-a cost 7.300 de RONI, pai in ritmul asta nu e bine deloc... :)

edit: si cum una nu vine niciodata singura, la seria 1, se stinge din cand in cand xenonul (faza scurta) pe partea stanga si da si eroare (DIP BEAM LEFT Failure) :lol:

edit 2: nu au fost atinse, nu crapate nu nimic... pur si simplu brust s-a aburit, la fel ca si cel din stanga, singura legatura e ca si cel din stanga a facut asa tot dupa o zi ploioasa umeda, cum au fost ziele astea.....

Edited by poleposition

Guest poleposition

nu serios... ce poate sa fie in neregula ?

chiar ieri ma gandeam ca poate ar trebui sa il schimb si pe ala ca se vede diferenta, dar doar ma gandeam complet ipotetic, ca nu am tampit sa mai dau 7300 roni pt mofturi, iar pe CASCO nu mi-l schimba ca cica e defect de fabricatie

/../

edit: si cum una nu vine niciodata singura, la seria 1, se stinge din cand in cand xenonul (faza scurta) pe partea stanga si da si eroare (DIP BEAM LEFT Failure) :)

/../

Sorry pt OFF-TOPIC dar observand ca sunt probleme si la Seria 1 nu m-am putut abtine sa nu mentionez ca si eu, la E46, am o eroare la farul drept desi nu vad nici o problema cu el (am xenon). Cineva mi-a spus ca intensitatea farului drept ar fi oarecum mai mica decat a celui stang :lol: -- ma rog, nu stiu ce sa spun.

Marius

cum sa dau gaura in far ? pai asta are niste aerisiri din cate stiu... s-or fi infundat sau ceva...

Simplu cu o bormasina mica dai o gaura de 2mm ,am citit sigur pe forum aici chestia asta ,si la mine se mai abureste cand si gand :)

,am citit sigur pe forum aici chestia asta ,

Inseamna ca este aprobata procedura si de BMW. :)

Oricum, nu strica incercarea, daca nu merge cumpara alt far.Se gasesc.

Inseamna ca este aprobata procedura si de BMW. :lol:

Guest poleposition

ideea e ca dupa ce s-a aburit cel din stanga, s-a dus dracu si m-a costat o carca de bani, s-a dus dracu irecuperabil faza scurta, lunga, modul dynamic xenon, pana si angel eyes tot... nu mi se pare normal ca la cateva luni dupa ce schimb un far celalalt sa faca exact la fel si deja am eroare la Cornering Lights.

M-a pus dracu sa ma duc la CASCO azi si sa cer schimbare, m-au trimis la plimbare ca cica e defect de fabrica si ei nu platesc pt asta...mi-au aratat in contract si intr-adevar asa scrie... mai bine il spargeam dracu :)

daca merg la AB, sigur ma pun sa il schimb si eu cred ca solutia poate fi foarte simpla, de exemplu sa se fi infundat aerisirea lui... dar pt asta trebuie cineva sa aibe bunavointa sa se uite si sa se si priceapa, nu sa imi bage pe gat alt far ca imi bag picioarele in ea de masina pana la urma

n-am patit asa ceva nici la e34, la nici o masina de fapt :lol:

hai ca se abureste ok, dar sa si pice de tot dupa cateva zile, nu am mai pomenit...

PS: hai frate, cine dreq isi da gauri in far cand se abureste :)

Inseamna ca este aprobata procedura si de BMW. :D

da multumesc, nu fur banii sau nu fur destul cat sa imi permit cate 7300 de roni la cateva luni pe cate un far :lol:

Edited by poleposition

edit: si cum una nu vine niciodata singura, la seria 1, se stinge din cand in cand xenonul (faza scurta) pe partea stanga si da si eroare (DIP BEAM LEFT Failure)

Asta o patesc si eu mai ales la drumurile cu piatra cubica (fara eroarea respectiva - la mine nu zice nimic) sau mai nou vad ca se intampla si cand accelerez puternic la plecarea de pe loc. Nu am gasit rezolvarea de 1 an si merg in continuare pana cand o cadea ceva. Sunt curios de solutie. Am inteles ca e posibil sa fie ceva fir intrerupt dar cauta acul in carul cu fan.

Guest poleposition
Pai eu nu am spus sa cumperi altul.Daca dai gaura in el dupa cum ti s-a recomandat poate se sparge ceva si trebuie sa il schimbi.

cum sa dau gaura-n el ? doar nu am innebunit :)

cum sa dau gaura-n el ? doar nu am innebunit :)

undeva face condens si cum ai spus e din cauza aerisirii , practic alt motiv nu prea e . Verifica aerisile , sufla ceva aer prin el .Astea cu gauritul sunt adhoc si sut la noroc .Ceva se incinge in far si nu e ventilat corect . la orice diferenta de temperatura interior exterior face condens . Mai prost e ca zici ca-ti mentine umezeala pe acolo si-ti defecteaza alete functii . Pe forumuri pe afara nu apare problema ? la bavaria e un singur raspuns .

Guest poleposition

da, am sa verific acele aerisiri.

Probabil ca daca stiam asta si pt celalalt far nu mai dadeam banii pe far nou.

Dar ce rahat ca la CASCO nu schimba daca e defect de fabricatie. :)

Guest poleposition

nu mai e in garantie....

pai cum sa il sparg acum, numai ce au vazut despre ce e vorba... ar parea dubios.

Apoi sper sa fie vorba numai despre aerisirile alea, totusi mi se pare suspect sa patesc asta la ambele faruri in asa scurt timp si sa fie atat de sensibile incat se se mai si strice in 2-3 zile definitiv.

nu mai e in garantie....

pai cum sa il sparg acum, numai ce au vazut despre ce e vorba... ar parea dubios.

Apoi sper sa fie vorba numai despre aerisirile alea, totusi mi se pare suspect sa patesc asta la ambele faruri in asa scurt timp si sa fie atat de sensibile incat se se mai si strice in 2-3 zile definitiv.

te duci la alt agent constatator, ca oricum astia nu stiu de capu' lor.

poate nu are franchiza per eveniment sau are vandalism inclus.

Edited by baronu25

da, am sa verific acele aerisiri.

Probabil ca daca stiam asta si pt celalalt far nu mai dadeam banii pe far nou.

Dar ce rahat ca la CASCO nu schimba daca e defect de fabricatie. :)

daca e defect de fabricatie trebuie sa il schimbe la AB.

In mod normal banuiesc ca ai schimbat cu factura si trebuie sa acorde garantie la orice reparatie, ca doar un far si modulele alea nu sunt consumabile...

Ce nu te uiti pe ultima factura cat au dat garantie la reparatie ? Nu mai stiu cum e legislatia in RO dar parca trebuie sa dea vreo 6 luni minim.

Edited by DOMI

Guest poleposition
DOMI, nu ai citit cu atentie :)... am spus ca numai ce am schimbat farul din STANGA pt ca se aburea si acum face la fel farul din DREAPTA... adica niste faruri gandite cu kuru cred, altfel nu imi explic, in juma de an (maxim) sa se duca dracu 2 faruri din acelasi motiv: condens !

Guest poleposition

nu, intai am sa merg sa imi verifice aerisirea, este posibil sa fie o problema cu o rezolvare simpla, de ce sa ma complic de pomana... mai ales ca farul nu este crapat 100%.

Probabil ca la fel s-a intamplat si la farul celalalt, doar ca m-am pripit cu schimbatul...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.