Jump to content

BMW cele mai proaste faruri ?

Recommended Posts

Si mie mi se abureste farul drept cand ploua sau o spal la spalatorie si imi apare aceeasi eroare Cornering Lights failure.Asa am cumparato cu aceasta eroare.Farurile adaptive imi functioneaza dar sa ars becul de pozitie[engel] acum o luna.Poate si la mine sunt infundate gurile de aerisire de la far.Masina E90.

Greu de crezut ca e defect de fabricatie :) ! Nu se abureste faru' de Logan si ale tale de M6 (un supercar) cad unul dupa altul ?!?!?!

Parerea mea: nu cumva speli masina la o spalatorie unde au o presiune cam mare iar jetul de apa ajunge la gaurile de ventilatie ale farurilor?

Guest poleposition
Greu de crezut ca e defect de fabricatie :lol: ! Nu se abureste faru' de Logan si ale tale de M6 (un supercar) cad unul dupa altul ?!?!?!

Parerea mea: nu cumva speli masina la o spalatorie unde au o presiune cam mare iar jetul de apa ajunge la gaurile de ventilatie ale farurilor?

nici nu o spal des si apoi nu o spal la o spalatorie unde presiunea este prea mare sau ceva... in general merg la Autowash.

Chiar este cred un defect de fabricatie, probabil nu se face aerisirea corespunzator, mai nasol este ca se si strica imediat.

Acum, de exemplu eroarea "cornering lights failure persista" si intr-adevar nu se mai misca lupele stanga-dreapta deci KAPUT.

La fel a facut si la celalalt far, au schimbat pe langa far si nush ce modul raspunzator pt treaba asta, adaptive xenon sau dynamic bla bla...

Dar oare, pana sa se arda ceva, nu exista totusi si o siguranta ? eu asa stiu... :)

Edited by poleposition

Guest poleposition

problema a fost remediata, se poate inchide.

Insa tot penibil mi se pare pt BMW, sa se abureasca ambele faruri la interval asa scurt de timp si din cauza condensului sa pice diverse module etc. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.