Jump to content

O parere despre e46 318i , 1995 cm3 147cp

M3-Addict

Recommended Posts

Am urgenta nevoie de cat mai multe pareri despre tipul acesta de motor !! Masina pe care o conduc este un touring echipat cu aceasta varianta de motorizare !! Am avut mici probleme cu pierderi de ulei pe la garnituri ! Mai nou am gasit bucati din patinele de la distributie cazute in baia de ulei !! Am schimbat distributia dar acum , masina sta la ralanti undeva in jur de 700 rpm motorul avand trepidatii asemanatoare unui motor in 2 timpi .. ! cand motorul sta la ralanti se aprinde ,neregulat, becul la ulei . Am inteles ca problema cu becul este de la ralanti implicit distributie care nu este reglata si acum vine rugamintea catre voi cei care ma puteti ajuta ! Am nevoie de cineva sa regleze distributia pt ca la bavaria ma costa 450 ron dar nu garantau pt lucrare , la un alt service 300 euro dar nu am inteles de ce asa de mult si la fel, nu garantau pt lucrare..... Multumesc anticipat pt orice ajutor venit din partea voastra .... si va rog mult sa imi spuneti daca am facut o alegere buna cu tipul acesta de motor....

in mod normal motorul ala e fiabil. Nu trebuia sa schimbi toata distributia ci eventual niste role, patine si curele auxliare, daca erau uzate, cele de AC si alternator.

Lantul se verifica la doar la cateva sute de mii de km, cam pe la 400k. La ce ai tu acum pot fi mai multe cauze. Cel mai bine e sa o pui pe un tester. E ieftin. Sunt multi in Bucuresti inclusiv pe forum care fac diagnosticare computerizata. In felul asta stii exact ce probleme ai fara sa schimbi piese aiurea.

Edited by DOMI

in mod normal motorul ala e fiabil. Nu trebuia sa schimbi toata distributia ci eventual niste role, patine si curele auxliare, daca erau uzate, cele de AC si alternator.

Lantul se verifica la doar la cateva sute de mii de km, cam pe la 400k. La ce ai tu acum pot fi mai multe cauze. Cel mai bine e sa o pui pe un tester. E ieftin. Sunt multi in Bucuresti inclusiv pe forum care fac diagnosticare computerizata. In felul asta stii exact ce probleme ai fara sa schimbi piese aiurea.

Rolele , patinele, lantul si cureaua sunt schimbate ! Pe tester am pus-o la Bavaria si la inca 4 service-uri si nu imi apare absolut nimic !! Sincer as vrea sa o vand dar imi place mult masina, am bagat ceva bani in ea si sunt in dubii, cum am spus , in legatura cu tipul asta de motor , pt ca parerile au fost 50/50% bune sau rele. Plus ca pana la 170.000km cand am cumparat-o , nu stiu cum s-a mers cu ea !! nu are istoric de service , doar cartea de revizii cu stampile de la Bavaria pana la 155.000 km. Am nevoie de un mecanic care sa ma poata ajuta cu o parere sincera despre stadiul in care se afla masina si ce ar trebui sa fac cu ea...