Jump to content

Inlocuire filtru de motorina,aer

supras_clan

Recommended Posts

pai te uiti la filtrul de aer sa zicem la 6000km. adica iti strici 30' la 5-6 luni !!! e prea mult ? :)

filtrul epurator...se poate imbacsi si dupa 2000km !!! am schimbat recent la doua 320D 136CP, si dupa 3000km cand ne-am uitat erau imbacsite...!!! daca masina are multi km vad ca ajung mai multi vapori de ulei pe acolo !

Nu vreau sa dau alte exemple din alte...''domenii'' :). Orice se schimba/curata cand este murdar...nu la sfarsit de saptamana. Sunt convins ca mai mult de 50 % din posesorii unei masini isi verifica filtrul de aer din cand in cand si nu asteapta sa aiba probleme masina si apoi sa caute cauza. Ca...la 320D dureaza 30' sa il schimbi asta e altceva ! Edited by Jacobs

Nu vreau sa dau alte exemple din alte...''domenii'' :). Orice se schimba/curata cand este murdar...nu la sfarsit de saptamana. Sunt convins ca mai mult de 50 % din posesorii unei masini isi verifica filtrul de aer din cand in cand si nu asteapta sa aiba probleme masina si apoi sa caute cauza. Ca...la 320D dureaza 30' sa il schimbi asta e altceva !

Omule tu nu prea intelegi o treaba, esti pe un forum bmwclub si aici totul se rezuma la "basini", cum sa puna posesorul de BMW mana pe o surubelnicta cu cap Torx si mai ales sa piarda 30' din pretiosul timp 1 data la 7000km(6 luni) sa se uite la filtrulde aer ....neeee e prea comoda treaba ....schimba mecanicul la 15000 domne....

P.S. Bineinteles ca totul se schimba, se repara, se revopseste etc.... si toate aceste lucruri se pot face si in garajul sau gradina personala nu neaprat la reprezentanta BMW

Edited by edy1092

Nu vreau sa dau alte exemple din alte...''domenii'' :lol:. Orice se schimba/curata cand este murdar...nu la sfarsit de saptamana. Sunt convins ca mai mult de 50 % din posesorii unei masini isi verifica filtrul de aer din cand in cand si nu asteapta sa aiba probleme masina si apoi sa caute cauza. Ca...la 320D dureaza 30' sa il schimbi asta e altceva !

Omule tu nu prea intelegi o treaba, esti pe un forum bmwclub si aici totul se rezuma la "basini", cum sa puna posesorul de BMW mana pe o surubelnicta cu cap Torx si mai ales sa piarda 30' din pretiosul timp 1 data la 7000km(6 luni) sa se uite la filtrulde aer ....neeee e prea comoda treaba ....schimba mecanicul la 15000 domne....

P.S. Bineinteles ca totul se schimba, se repara, se revopseste etc.... si toate aceste lucruri se pot face si in garajul sau gradina personala nu neaprat la reprezentanta BMW

Cred ca tu nu ai inteles....din punctul meu de vedere sunt total neindemanatic si decat sa ma bag unde nu cunosc mai bine las pe cineva care se pricepe pt ca nu de putine ori am stricat anumite piese.Niciodata nu o sa ma duc la bavaria.Tot la garaj ma duc numai ca nu fac eu treaba.Si stai linistit ca sunt si "basini" pe forum dar nu toti de aici si-au luat bmw cu bani de la parinti......

Se mai si spala din cand in cand, ambele filtre.

asa ceva eu NU am mai auzit :)

nici eu....poate e vorba de un filtru KN sau ceva....

...si de motorina???? :) :)

Da,il spala cu benzina....de ce sa il schimbe?e scump.si el nu e figurant ca noi,cei de pe forum... :lol:

era vb despre filtre KN, de asta am intrebat daca exista si pt motorina :lol:

edit: si ca sa raspuns strict la titlul topicului, in rromania - aer la max 10k km iar motorina la max 20k km sau in fuctie de motorina folosita

Edited by io's

...si de motorina???? :) :lol:

Da,il spala cu benzina....de ce sa il schimbe?e scump.si el nu e figurant ca noi,cei de pe forum... :lol:

Pai normal. E criza dom'le.

edit: si ca sa raspuns strict la titlul topicului, in rromania - aer la max 10k km iar motorina la max 20k km sau in fuctie de motorina folosita

Sau il poti spala la 10k, si mai tine pana la 20K, si le schimbi pe ambele in acelasi timp.

In cativa ani economisesti.

100 lei filtru, daca schimbi 4 in 2 ani - 400 lei.

Dar asa, ar costa 200 lei + pervol black magic + detergent - maxim 250 lei.

Nu vreau sa dau alte exemple din alte...''domenii'' :) . Orice se schimba/curata cand este murdar...nu la sfarsit de saptamana. Sunt convins ca mai mult de 50 % din posesorii unei masini isi verifica filtrul de aer din cand in cand si nu asteapta sa aiba probleme masina si apoi sa caute cauza. Ca...la 320D dureaza 30' sa il schimbi asta e altceva !

eu imi schimb sosetele zilnic, indiferent daca-s murdare sau nu.

• 6 months later...