Jump to content

Mi'am luat'o si eu ...

oSerX

Recommended Posts

Tocmai ce m'am intors acasa de la politie ... stateam la semafor pe calea grivitei, colt cu buzesti. a venit tramvaiul si a plecat ( ori au semafor separat ) ori mai devreme de verde .... cand a facut stanga complet, fundul tramvaiului a venit spre mine si mi'a zburat oglinda ...... m'am speriat de moarte ... Cu oglinda i'am zmuls o bucata de tabla din spate ( ca un fel de bara - cum are masina ) .... si tabla aia mi'a zgariat superficial usa stanga si aproape mi'a taiat cauciucul stanga fata la suprafata vreo cativa mm ... altceva nimic ..... dar m'am speriat de am murit ... sa stai asa sa te uiti in dreapta si sa auzi ditamai bubuitura in stanga ....

Am fost la politie .... vina mea - asa zice la lege ... sau ma pot judeca cu primaria si imi repar masina cand se termina procesul .... bine ca nu mi'a dat puncte ... dar trebuie sa'mi fac pe casco .... Ma puteam judeca cu primaria pentru faptul ca nu exista marcaj care sa delimiteze linia de tramvai de banda masinilor.... si cine stie, stie ca in zona banda pentru masini e extrem de ingusta si foarte gaurita .... a completat politaiul o adresa/raport catre primarie sa remedieze probleme ( mi'a zis ca oricum acolo tot completeaza adrese si nimeni nu face nimic ) .... si aleluia ..... eu am ramas vinovat :)

Mai jos poza cu cea a patit tramvaiul ..... am alergat dupa el o intersectie .... nu ii port pica omului ... clar nu era vina lui, eu consider si primaria putin vinovata !

Edited by oSerX

hai sa va mai zic una ... ma uitam pe asigurarea RCA a tramvaiului ... stiti cat plateste tramvaiul RCA - 753 ron ... stiti cat am platit eu ?? 954 ron motor de 2l diesel

Din cauza asta am vazut ca au crescut vanzarile la tramvaie :lol:

Ganditi-va spatiu cat vrei, forma de gip, rca ieftin, si numere de inmatriculare speciale, super, visul oricarui roman. :lol: :)

hai sa va mai zic una ... ma uitam pe asigurarea RCA a tramvaiului ... stiti cat plateste tramvaiul RCA - 753 ron ... stiti cat am platit eu ?? 954 ron motor de 2l diesel

Cam mult...954 ron... :) eu am platit 258 ron pe 6 luni asta-vara tot la 2L diesel

atat am platit la bcr asigurari pentru masina 320coupe diesel din 2008, pe persoana juridica !

Edited by oSerX

eu am o frica instinctuala de tramvai nefiind patit, ci vazand la altii. itit dai seama ca vatmanu e plictisit de incidente de genul. is convins ca si daca ar fii marcaje, multa lume s-ar inghesui la semafor (nu zic ca e cazul tau, stiu intersectia aia, trec in fiecare dimineata) si pana nu esti patit nu te feresti.

la rca depinde mult de firme si de politica lor. daca vor sa atraga clienti lasa mai jos pretul. in fiecare an sunt unii cu preturi bune. sunt multe situri de genu. poti iesii chiar la jumatate fata de cel mai scump.