Jump to content

schimb jante e46 .....

pasica8

Recommended Posts

jantele sunt in stare ff buna ,nu au zgarieturi

au cauciucuri RFT CONTINENTAL sunt pe 2007 anvelopele

vreau sa le schimb nu sa le vand pt ca nu am ce sa pun in locul lor.......

sunt pe 16 si le schimb tot cu 16 sau(17 depinde ce model) de preferat tot originale oem

poza nu este originala, dar asta este modelul meu, revin maine cu poze reale

http://crass.on.ru/bmw/wheels/TMP_wheel/bmw_wheel_154.jpg

Edited by X X L
vizibilitate foto

Pe 4tun** e un baiat care vinde sau schimba jante ca modelul care te intereseaza pe tine .Cred k userul respectiv are cont si aici si nick=ul este TM77.....CRED!

DA CATA AM VB CU EL ESTE DIN TIMISOARA DOAR CA LE VINDE NU VREA SCHIMB.....

INCERC SA LE VAND EU POATE MERGE ASA SI SA LE IAU DE LA EL,NUMAI SA LE MAI AIBE PANA ATUNCI:|

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Orice abatere va fi sanctionata prin sistemul de warn al forumului.

Ai mai fost avertizat si mai demult pt. nerespectarea regulilor de la MP si tot tu ai fost cel care ai facut scandal. Invata sa le respecti ca multi altii si nu vor mai fi probleme.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=61938&hl=

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

10 zile suspend +10% warn.

• 3 weeks later...
up 400.....

vrei sa faci un schimb cu unele pe 17 woolf rece cu gume goodyear f 1 impecabile?

nush ,pune si u niste poze!!

salut esti din buc hai sa ne intalnim ...da un pm cu tel tau sa te sun

pune niste poze mai rpd ca mie urat sa ma intalnesc si sa nu imi placa sau sa bat drumu degeaba,eu zic ca e mai rentabil niste poze

up 400.....

vrei sa faci un schimb cu unele pe 17 woolf rece cu gume goodyear f 1 impecabile?

pune niste poze mai rpd ca mie urat sa ma intalnesc si sa nu imi placa sau sa bat drumu degeaba,eu zic ca e mai rentabil niste poze

uite cateva....

up 400.....

uite cateva....

sincer imi place cum se vede,dar mai lasa-ma ca mai am promis de l cineva un model si sa vad ce fac cu el,daca nu te anunt sa ne intalnim

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.