Jump to content

Cumpar numai 320d e46

deka

Recommended Posts

E46 320d 110/150 facelift touring an 2001

OK. Welcome home ! Scoate-o la drumm lung

Chiar ma bucur ca m-am intors printre voi....a fost o experienta urata....aia de a fi posesorul unei alte marci decat BMW.

Aia pusa aici in topic? Chiar ma miram la cat de buna este oferta. Pai numai volanul ala e 500 euro daca e sa o iei asa, sunt altii care cer mai mult si au volan din plastic.

Aia pusa aici in topic? Chiar ma miram la cat de buna este oferta. Pai numai volanul ala e 500 euro daca e sa o iei asa, sunt altii care cer mai mult si au volan din plastic.

Da despre aia este vorba,mai necesita cateva reparatii dar asta e,sper sa reusesc sa le rezolv,oricum fostul proprietar

a inteles care e situatia si pana la urma am batut palma...multumiri inca odata.

acele jante sunt... distruse ? :)

Preferam sa vedeti lucrurile bune iar daca nu se vad macar sa le ignorati pe cele rele,chiar daca se vad. :lol:

am gresit pe autovit dar nu din intentie, chiar acuma cand mi-ai zis am verificat...si oricum se poate vedea anul asa ca nu te stresa degeaba

Nu esti singurul,tocmai am vorbit cu un alt vanzator care a scris in anuntul sau an 2001 si cand am insistat sa-mi zica luna si anul mi-a zis ca e 09.2000 si ca a scris 2001 din cauza ca e sfarsitul lui 2000,explicatie care pentru mine nu este plauzibila. Eu sunt nascut in decembrie 74......ar trebui sa zic ca sunt nascut in 75?

Se pare ca ti-ai modificat anuntul pe autovit,ai scazut pretul la 5000 de la 5500(parca) dar ai uitat sa scazi si anul fabricatiei de la 1999 la 1998,sa fie oare iar o greseala sau chiar este intentie?

Guest poleposition

scuze... doar ca iese chestia asta in evidenta prin prisma faptului ca masina este foarte frumoasa :) Am facut aceasta apreciere chiar pe prima pagina a topicului....

chiar sunt zgariate asa ?

Edited by poleposition

scuze... doar ca iese chestia asta in evidenta prin prisma faptului ca masina este foarte frumoasa :)

chiar sunt zgariate asa ?

Din pacate da,le-am luat foarte murdare,atras de pretul bun(cred eu)si dupa montaj si spalare au iesit la iveala mai multe defecte decat ma asteptam.

Oricum am inteles ca se reconditioneaza,probabil asta o sa si fac in momentul in care voi monta jantele de tabla cu gume de iarna.

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!O intrebare am.Pe cat ai jantele?Din poze par a fi 18" si totusi masina sta destul de ridicata.La mine abia bagi un deget intre roata si aripa spate?Ai suspensii modificate?

Mersi,intradevar sunt pe 18,suspensiile sunt cele standard. Si eu ma asteptam sa stea mai jos dar din fericire sta destul de bine. Probabil conteaza si cauciucurile 225/40/18.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.