Jump to content

Vreau sa-mi schimb jantele

BRANDEX

Recommended Posts

Alea cu buza cromata nu prea vin bine pe masina ta pentru ca nu ai crom pe nicaieri. Ai carbon. Carbonul nu prea merge cu cromul. Parerea mea :)

Anacondaaaaaaaaaa, nu au buza cromata, e polishata. Stiu, am luat in calcul si asta

WOW , cele 360 Forged parca sunt SF, alea cred ca sunt jante pentru expozitie nu de zi cu zi , .... altfel risti sa ramai fara masina doar datorita jantelor !!!

Nu fac recomandari pe banii nimanui insa am vazut in Cta un E46 negru cu jantele astea OZ EVO TRIBE , cred ca erau pe 17 .... vai vai cum aratau !!!

Masina era cu nr de TL ... !!!

post-10739-1254476981_thumb.jpg

BBS LM

Jantele care le ai acum arata incredibil de bine pe o masina argintie :)

Te gandesti la vreo propunere?

Ca o parere personala daca iti vei pune jante integral negre nu o sa-ti mai scoata in evidenta masina cu nimic, iti trebuie ceva in culoarea inoxului cum sunt cele BBS LM de pe E92 ul din poza de mai sus

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.