Jump to content

sper ca asta sa fie rezolvarea

Recommended Posts

Am mai gasit ceva: powerflex negre, cica ar fi varianta B imbunatatita. Link pentru E36, exista si pentru E46.

Ce parere aveti?

Revin si cu intrebarea asta.

Varianta A

http://www.2002-freund.de/7005301_002_400.jpg

Varianta B

http://aakmotorsports.com/images/products/detail/PFF5_303_2.jpg

Cei care aveti astfel de bucse care mai e situatia? Cati km ati facut de atunci si cum se comporta?

La ITP acum vreo 2 saptamani mi-a recomandat sa schimb cat de curand bucsele respective. :)

Inca o intrebare: La cele OEM sau de tip M (cod bmw 31129069035) se lipesc cu ceva de axul basculei? Ma gandesc ca nu e bine sa alunece acolo, trebuie sa flexeze cauciucul. La powerflex nu exista aceasta problema, flexeaza oricum un cauciuc de altul.

Inca ceva pentru cei care zic ca powerflex sunt prea rigide ce parere aveti de astea:

http://vsetrack.com/track_reports/2007/WS_Sept_SV_2007/thr_2.jpg

Am mai gasit ceva: powerflex negre, cica ar fi varianta B imbunatatita. Link pentru E36, exista si pentru E46.

http://aakmotorsports.com/powerflex-e36-3-...m-bushings.aspx

exista si alta culoare decat negre? pt ca eu am vreut sa cumpar si mi-a prezentat unele negre care nu aveau nici un fel de elasticitate, mi s-au parut prea rigide..... si nu le-am luat. Exista si alta culoare?

Am gasit si produsul original bmw pentru lipirea bucsei pe bascula: 81229407284

Costa 14 ron la userul grozadan. :)

Super, dar vad ca www.realoem.com nu stie codul asta...

ar fi o idee buna si asta, sa iti iei normale si sa le umplii cu silicon d-ala :)

eu sunt multumit de powerflex , cred ca am 15mii

Nu umplii nimic, cu ala de da pe ax, se baga bucsa, se lasa masina pe roti, se intareste siliconul, totul ok. Asta e metoda recomandata de bmw, pt. schimbarea acestor bucse.

Nu umplii nimic, cu ala de da pe ax, se baga bucsa, se lasa masina pe roti, se intareste siliconul, totul ok. Asta e metoda recomandata de bmw, pt. schimbarea acestor bucse.

bine si ale mele ,cele originale, de ce nu au avut asa ceva ?! :)

jocul sau uzura nu este intre brat si bucsa(deci fixarea bucsei) , jocul se creeaza in bucsa datorita jocului existent inca de la inceput..

Edited by POIUYT

jocul sau uzura nu este intre brat si bucsa(deci fixarea bucsei) , jocul se creeaza in bucsa datorita jocului existent inca de la inceput..

Corect dar asta doar pentru niste bucse montate corect, asa cum vin din fabrica. Daca la montaj intre brat si bucsa se foloseste apa cu sapun sau si mai rau ulei/vaselina atunci bucsa va ceda prematur chiar acolo la imbinarea cu bratul. :)

Sincer, nu vad cum ar putea lua joc acolo, este foarte fix, iar pe langa hexagonul creeat special cu laturi diferite, cauciucul vine cu o tabla pe interior ca sa se fixeze si mai bine...la mine toate dupa 30 de mii aveau joc mare in bucsa insa bucsa pe brat nu juca nici moarta cu presa reuseai sa o scoti dupa brat, desi la montare se folosea un fel de vaselina... :) bucsa la montare se impinge si bratul se mareste ,deci blocheaza bucsa in brat si mai rau. Edited by POIUYT

Pai uite ca la e36, bratul e rotund, nu e hexagon... si se misca de voie buna in bucsa.

Probabil de aceea nu se mai foloseste acel adeziv, bmw nu mai ofera suport pt e36.

@cristimm

cum e cu codul ala, nu exista pe realoem, de unde l-ai gasit tu cu 14 ron, vreau si eu.