Jump to content

Vand motor 1.8is E36

Recommended Posts

In urma unor incidente cu masina care o detin cu motor de 1.6 m-am hotorat sa vand 1,8IS. Era programat pentru actuala masina dar se pare ca nu sant in stare (nu sant sofer si nici nu ma pot abtine), sa conduc ceva mai puternic de 100 cai. Am reusit sa ma invart de mai multe ori cu masina din cauza prostiei mele si cu mult noroc am scapat nevatamat.

Motorul il vand deoarece era programat sa fie montat pe masina cu tot cu un diferential autoblocant, dar in urma evenimentelor si ascultand sfaturile primite m-am hotarat sa vand motorul.

Motorul vine dupa un E36 din anul 1995 si avea masina la momentul respectiv 205000 Km, decand l-am cumparat am schimbat la el : debitmetru, burduful care face legatura intre debitmetru si admisie, bujii, ulei + filtru original BMW, garnitura baie de ulei pentru ca mustea putin ulei, garnitura capac culbutori pentru ca nu era intr-o stare foarte buna, garnituri capac distributie, intinzator land de distributie, toate patinele de la distributie, pinioane distributie (toate piesele de la distributie cumparate de la MHS motors), lantul deja il aveam nou, regulator de relanti pentru ca cel vechi nu mai isi facea treaba cum trebuie.

Motorul se afla intr-o stare foarte buna de functionare, i s-a masurat compresia si este aproape egala pe toate cele 4 pistoane, nu consuma ulei si nu scoate fum ca ar consuma. injectoarele pulverizeaza bine pt ca si acelea au fost testate astfel incat in momentul in care il urc pe masina sa nu fie cu probleme. de curand am schimbat si termostatul si a fot montat unul nou care sa deschida la 92 grade C.

Accept orice test pentru motor in limita bunului simt.

Pret 450 euro. optional se poate asigura montaj pe E30 si E36 fie coupe, sedan, cabrio sau touring sau am toate piesele necesare pentru a fii montat pe E30 (cardanul nu este taiat si nici timoneria). Am incercat sa montez acest motor pe E30 si nu am dorit sa pun piese taiate si sudate, astfel incat cautarea pieselor pe siteuri + comandarea celor de care am avut nevoie + livrare, am ajuns la 2 luni. Toate piesele care se ofera pentru montare pe E30 sant originale BMW, nu sant facute din sudura si flex, nu ca acelea ar avea ceva, dar pur si simplu mi se par mai rezistente cele originale.

Contact 0766806124 Marius.

salutare, la pretul de 450 euro se vinde motor + cutie de viteze + instalatie electrica motor + anexe motor cu tot cu radiator si vasc + prima bucata de cardan. optional discutand la pret se pot oferi toate cele necesare pentru montaj pe E30 - baie de ulei, cardan + timonerie , repet, cardanul si timoneria nu sant sudate, am cautat exact lungimea potrivita pentru a nu taia si suda alt ceva.

BTW, costine ce mai face is-ul tau, mai e in mintile lui???

cu respect Marius.

Edited by mario.b

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.