Jump to content

zgomot (huruit) - partea spate

Recommended Posts

Salut,

Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest lucru. Am un E36 din 98 / 137000 km din care aproximativ 27000 facuti in Romania.

De aprox o luna a inceput sa apara un huruit destul de deranjant de undeva din partea spate a masinii - genul unui zgomot de rulare insa mult mai puternic. Eu presupun ca ar putea sa vina de la diferential (posibil sa se fi scurs uleiul?) sau de la arborele cardanic sau probabil vreun rulment. Inainte de a ma duce cu ea in service, daca are cineva vreo parere sau daca a mai intalnit cineva problema/simptomele astea.. Zgomotul a inceput sa apara undeva pe la 70/90 Km/h si disparea la peste 120/130km/h , insa acum apare si la viteze mici.

Multumesc

Vali

Pai daca nu ai rabdare sa iti spuna mecanicul care este problema...ridica pe rand partea din dreapta / stanga spate si vezi ce poti afla. Cand o sa ridice mecanicii masina la service o sa iti spuna imediat de unde este problema.

Eu cred ca este dus rulmentul dreapta spate :)

verifica nivelul uleiului in diferential sa te asiguri daca e ok

e posibil sa fie si vreun rulment pe fata

de ex la mine era dus rulemntu pe fata stanga si huruia de numa de la 40km pe ora insa dadea impresia ca e din spate din cardan sau diferential

am ramas uimit cand am descoperit ca era vb de rulment ..deoarece din masina se auzea exact din spate huruitu

am crezut la inceput ca poate fi flansa d ela cardan..

vezi ca la cardan ai si acolo rulmenti...verifica

Salut,

Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest lucru. Am un E36 din 98 / 137000 km din care aproximativ 27000 facuti in Romania.

De aprox o luna a inceput sa apara un huruit destul de deranjant de undeva din partea spate a masinii - genul unui zgomot de rulare insa mult mai puternic. Eu presupun ca ar putea sa vina de la diferential (posibil sa se fi scurs uleiul?) sau de la arborele cardanic sau probabil vreun rulment. Inainte de a ma duce cu ea in service, daca are cineva vreo parere sau daca a mai intalnit cineva problema/simptomele astea.. Zgomotul a inceput sa apara undeva pe la 70/90 Km/h si disparea la peste 120/130km/h , insa acum apare si la viteze mici.

Multumesc

Vali

Salutare,

Am remediat problema weekend-ul trecut. Am cautat un service care sa lucreze si sambata si am gasit unul pe langa soseaua giurgiului.

Era intr-adevar rulmentul dreapta spate. Insa am fost foarte neplacut surprins de prestanta mecanicilor si a service-ului in general : nu dispuneau de scule, de prese etc si interventia a durat f mult. Nu stiu daca s-a discutat pe aici, dar propun sa se faca un topic in care sa putem impartasi impresii bune sau rele despre service-urile prin care am trecut cu masinile, in functie de problemele avute, cu scopul de a ne orienta mai bine pe viitor.

In caz ca exista un astfel de topic va rog puneti-mi si mie linkul...

Deci, KING EUROSERVICE - nu va recomand

Vali

Era intr-adevar rulmentul dreapta spate. Insa am fost foarte neplacut surprins de prestanta mecanicilor si a service-ului in general : nu dispuneau de scule, de prese etc si interventia a durat f mult. Nu stiu daca s-a discutat pe aici, dar propun sa se faca un topic in care sa putem impartasi impresii bune sau rele despre service-urile prin care am trecut cu masinile, in functie de problemele avute, cu scopul de a ne orienta mai bine pe viitor.

In caz ca exista un astfel de topic va rog puneti-mi si mie linkul...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showforum=48