Jump to content

cotiera e36

Valentin_LMB

Recommended Posts

Vreau sa incep prin a rade singur de mine pt ceea ce urmeaza sa spun .

Nu reusesc sa montez o cotiera pe un e36 . Este completa cu tot ce ii trebuie dar nu vrea sa pice bine . Daca cineva a pus si are placerea de a imi spune si mie pas cu pas ce trebuie sa fac ias fi recunoscator .

Edited by Valentin_LMB

Pai...si eu sunt cam in aceeasi situatie, adica am cotiera, am citit teoria, dar nu am curaj sa ma apuc de treaba..

eu pot sa te ajut cu teoria pe care am gasit-o (in caz ca nu o stii deja)

http://www.bimmerdiy.com/diy/e36armrestrem/

-asta e cam ce am gasit..descrie cum se scoate o cotiera, dar cam aceeasi pasi s-ar aplica si la noi, doar ca in alta ordine :lol:

...iar tu ma poti ajuta daca imi citesti codul de pe consola centrala, aceea de plastic (la mine e mai lunga decat cea fara cotiera, si are un cod diferit de cel de pe realoem, dar care nu apare deloc pe acelasi site :) , motiv pentru care nici nu vreau sa ma apuc de lucru deocamdata)

Vreau sa incep prin a rade singur de mine pt ceea ce urmeaza sa spun .

Nu reusesc sa montez o cotiera pe un e36 . Este completa cu tot ce ii trebuie dar nu vrea sa pice bine . Daca cineva a pus si are placerea de a imi spune si mie pas cu pas ce trebuie sa fac ias fi recunoscator .

:) ai reusit?

cu multa dexteritate si multe drumuri pein ploaie am reusit sa pun cotiera . :lol: ! Sunt extrem de mandru de mine :lol: ! Ma duc sa fac plinu sa ma plimb , ca deah , doar acum am cotiera :) !

post-23665-1254562020_thumb.jpg - O poza cu cotiera montata .

Se poate inchide topicul .

P.S. Cred ca ar fi invidios pe mine Bogdyy si Debe :D :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.