Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimb jante 19 cu 18

HUNI

Recommended Posts

Schimb jante 19" cu altele pe 18 pentru E 46 . Cauciucuri disponibile pe jante : fata 235/35/19 Continental sport contact 3 si spate 245/35/19 Ventus sport !

Jantele sunt de pe E 90 coupe Originale, nu sunt reprici !Astept oferte !

post-26233-1254500193_thumb.jpg

post-26233-1254500275_thumb.jpg

post-26233-1254500356_thumb.jpg

Schimb jante 19" cu altele pe 18 pentru E 46 . Cauciucuri disponibile pe jante : fata 235/35/19 Continental sport contact 3 si spate 245/35/19 Ventus sport !

Jantele sunt de pe E 90 coupe Originale, nu sunt reprici !Astept oferte !

Te intereseaza astea:AEZ 18/8J ET35

anvelopele pe spate sunt noi iar pe fata uzate 20%(225/40/18)

Edited by B11WTF

Salutare, Atasez o poza cu ce am eu poate te intereseaza,referitor la cauciucuri, pe fata am 225/40/18 continental uzura 35/40% si pe spate sunt noi, nankang 255/35/18.

Poza am imprumutat-o (de pe forum fara suparare)acum este urat afara si nu ies sa fac poze dar daca esti interesat iti fac.

Edited by p_automania

Guest poleposition
@HUNI: bai frate, nu schimba jantele alea superbe pe care le ai acum, cu prostiile alea... :) Edited by poleposition

@HUNI: bai frate, nu schimba jantele alea superbe pe care le ai acum, cu prostiile alea... :lol:

Pastreaza-ti gusturile pentru tine" bai frate"! :) :lol:

b11wtf degeaba te ataci, dar pole are dreptate... Nu se compara jantele pe 19 OEM cu niste aez obosite, si urate pe deasupra.. Proasta alegere faci huni, sincer acum

@HUNI: bai frate, nu schimba jantele alea superbe pe care le ai acum, cu prostiile alea... :lol:

b11wtf degeaba te ataci, dar pole are dreptate... Nu se compara jantele pe 19 OEM cu niste aez obosite, si urate pe deasupra.. Proasta alegere faci huni, sincer acum

De atacat nu se ataca nimeni.Problema e ca nu ti-a cerut nimeni parerea.E valabil si pentru tine in privinta gusturilor"urate,obosite"

Guest poleposition

stai linistit ca nu te bagam in seama :)

stai linistit ca nu te bagam in seama :)

Sunt foarte linistit,ai avut senzatia ca eu te-am bagat?

Guest poleposition

stai linistit ca nu te bagam in seama :D

Sunt foarte linistit,ai avut senzatia ca eu te-am bagat?

:)

daca ai vinde jantele cat ai cere pe ele? cu tot cu anvelope

Daca ar fi vb. de vanzare, la vreo 800 E le-ar putea avea oricare membru al forumului si nu doar !

superrr tari jantele!!pai is moca la bani astia si + gume! eu n-am gasitis pe afara sub 1200 de euroi dinastea! foarte tari jantele si scumpe! is foarte rezistente si usoare, jantele arata deosebit mai ales pe e46! pret ff bun! spor la vanzare!!!

ma intereseaza jantele tale...daca se poate fara cauciucuri...sa-ti dau unele pe 17" de pe e90...modelul este spoke 158...+ dif...ms

Pune o poza cu jantele si la ce diferenta te-ai gandit ?

singurul schimb pe care merita sa-l faci e cu Alexandru83 . deja te pierzi in detalii pe aici . ia unele pe 15-16 si gata. a gandeam ca vrei totusi ceva care sa arate bine.

ma intereseaza jantele tale...daca se poate fara cauciucuri...sa-ti dau unele pe 17" de pe e90...modelul este spoke 158...+ dif...ms

Pune o poza cu jantele si la ce diferenta te-ai gandit ?

singurul schimb pe care merita sa-l faci e cu Alexandru83 . deja te pierzi in detalii pe aici . ia unele pe 15-16 si gata. a gandeam ca vrei totusi ceva care sa arate bine.

Cu siguranta nu imi voi pune pe masina o roata care sa nu deie bine...

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.