Jump to content

se potriveste bara de M5 E60 pe un E60 normal ?

vl20sas

Recommended Posts

vrau sa imi comand bara spate de M5 si sa imi decupez aripile pentru a putea baga grile de M5.

Acum intrebarea este: Bara OEM de M5 se potriveste pe e60?Aripile de M5 (CELE CU GRILELE ORIGINALE )se potrivesc pe e60?,ca ma gandesc sa imi comand 2 aripi cu tot cu grile originale de M5!

astept niste idei sau pareri! :blink:

vl20sas am editat eu titlu , data viitoare da-i si tu un titlu mai sugestiv

Edited by Dan98

Ba da nu te mai linistesti cu masina aia? Cat o mai chinui? :blink:

Iti zic eu ce sa faci, scoate usa de pe spate, lungeste-o pe aia de pe fatza, scoate bancheta si pune 2 scaune si in spate, si o transformi in Seria 6. Vad ca nimic nu e imposibil pentru tine.....

Lasa-l sa si-o faca cu mana lui. :)

88990[/snapback]

de ce zici u asta,ca pachetul ala de m e urat rau,bara fata arata bine,

pragurile alea zici ca sunt de Solenza,iar bara aia spate fce ca masina sa arate ca un SUV.Toata masina are forme colturoase ,numai bara spate e pe rotund...arata rau :blink:

acum am comadat in sate grilee m5!(decupez aripile fata) :)

post-560-1148421968_thumb.jpg

Edited by vl20sas

Ba da nu te mai linistesti cu masina aia? Cat o mai chinui?  :blink:

Iti zic eu ce sa faci, scoate usa de pe spate, lungeste-o pe aia de pe fatza, scoate bancheta si pune 2 scaune si in spate, si o transformi in Seria 6. Vad ca nimic nu e imposibil pentru tine.....

88970[/snapback]

el si cu cei de la West Coast Custom!

:)

treaba cu spoilerele de M5 o inteleg dar grilele alea....  :)

89550[/snapback]

pai daca nu ii pu si grilele de m ,nu are rost sa ii mai pun nici spoilerele!

nu au efect una fara alata!

:)

treaba e ca vreu sa pun bara Packet M ,nu imi vine sa renunt la proiectoare! :blink:

Edited by vl20sas

Bara fata M5 NU se poate monta pe E60 decat cu tot cu aripile de M5 (are alte prinderi). Bara spate de M5 se poate monta cu f f mici ajustari din clemele de prinderi, deci se monteaza fara probleme. DAR...

1. Iti trebuie quad exhaust pt bara spate de m5, si putini au reusit sa scoata asa ceva pt E60.

2. Grilele de m5 din aripi este dupa mine una din cele mai proaste idei. Fara suparare, este doar punctul meu de vedere, dar face ca sa fie o copie ieftina E60-u ala. Mi se face scarba cand vad chestii din astea. Mai pui si o sigla de M5 pe spate si ala esti. O gramada de tarani cu M5 sigla si langa 523i :blink: sau te miri ce. Kitch scrie pe chestia asta.

3. Pachetul M-Tech arata prea bine pe E60. Bara fata este putin diferita fata de M5 si este cu proiectoare. Pragurile sunt foarte similare cu cele ale m5-ului asa ca nu stiu de unde pana unde faza cu solenza. Hmmm...Preconceptii? Iar? Spatele arata criminal live, pt ca forma barii spate confera o viziune solida a partii din spate. E60 in general este o masina cu muchii drepte care se combina cu linii rotunde, de aia da atat de bine. Singurul dezavantaj dpdv estetic este lipsa celorlalte tevi pe partea dreapta. Dar si asta se poate aranja, daca gasesti quadu pt ea.

4. Este jenant cand stai la un semoafor cu un m5 adevarat si tu ai in aripi grilele de m5. :):lol::):lol:

• Like 1