Jump to content

Jante troznite...

M-technik

Recommended Posts

Am comiso ieri. Am zis ca merge sa intorc...merge...merge...merge....pana am auzit crrr. Am frecat buza jantei de bordura. Acum am jumate de janta jdrelita si arata ca naiba.

Ma intreb daca exista serviceuri la noi care sa repare astfel de probleme?!

Atasez si un link care mi-ar fi foarte de ajutor asta daca as gasii la noi materialele, sau echivalentele:

http://www.bmwtips.com/tipsntricks/wheel-r...cuff-repair.htm

Din pacate nici nu stiu ce inseamna anumiti termeni, de ex "putty" :blink:

Aveti grija,

Cheers!

Orice atelier de vopsit face asa ceva. Preferabil sa dai jos cauciucul.

Exemplu:

Inainte:post-116-1148777900_thumb.jpg

Dupa:post-116-1148778182_thumb.jpg

89971[/snapback]

Ce fel de vopsea ai folosit? Ai dat cu vreun lac de protectie pe ele? Te intreb pentru ca janta normal e protejata de un lac impotriva coroziunii.

Cat de rezistenta crezi ca e vopseaua care ai folosit-o?

La urmatoarea atingere de bordura sa va vedea si mai nasol pentru ca e diferenta mare de culoare...parerea mea

Ce fel de vopsea ai folosit? Ai dat cu vreun lac de protectie pe ele? Te intreb pentru ca janta normal e protejata de un lac impotriva coroziunii.

Cat de rezistenta crezi ca e vopseaua care ai folosit-o?

La urmatoarea atingere de bordura sa va vedea si mai nasol pentru ca e diferenta mare de culoare...parerea mea

89981[/snapback]

Parerea ta. :blink: Sunt toate ok, lac, vopsea, chit, cauciucurile sunt cu protectie. Inca nu le-am zgariat si sper sa nu o fac.

Parerea ta. :blink: Sunt toate ok, lac, vopsea, chit, cauciucurile sunt cu protectie. Inca nu le-am zgariat si sper sa nu o fac.

90018[/snapback]

Chiar vroiam sa stiu ce fel de vopsea ai folosit si daca necesita janta vreo pregatire inainte.

Lacul este si el special pentru jante?

Aceeasi intrebare pentru chit...

Chiar vroiam sa stiu ce fel de vopsea ai folosit si daca necesita janta vreo pregatire inainte.

Lacul este si el special pentru jante?

Aceeasi intrebare pentru chit...

90051[/snapback]

Nu, nu este nimic special pentru jante. Vopseaua e doar de nuanta, chiar nu conteaza. Au trebuit pregatite in prealabil, 2 erau foarte zgariate, parca cineva le facuse dinadins cu fierastraul pe spite.

Nu stiu de ce, dar vad pe multi ca au impresia ca trebuie sa fie ceva super-mega-extra special ca sa fie de calitate. Nu, o janta e metal ca oricare altul, sta vopseaua pe tabla si nu sta pe janta, ce naiba. Ca sunt vopsite sau originale, la fel zboara aschiile cand dai intr-o bordura.

Si din moment ce nu s-a luat vopseaua cand au montat cauciucurile, nu vad cum ar putea sari la o folosire normala.

probabil faptu` ca jantele se incalzesc ridica intrebarile astea......

90127[/snapback]

Am spus ca jantele au fost pregatite, doar nu le-a vopsit cu spray-ul ! Insa nu a fost nimic special fatza de cum ar fi vopsit o masina. Slafuit puternic, filler, primer, vopsea, lac. Vopsit la cuptor. 3 milioane toata chestia.

Daca lasi o masina neagra in soare puternic toata ziua, sare cumva vopseaua de pe capota?

Alt exemplu, un compartiment motor vopsit. Sare vopseaua de la caldura de la esapamentele fierbinti? Si nu stiu care mai strica lacul ca sa dea si acolo.

post-116-1148848195_thumb.jpg