Jump to content

rivalii lui m6

ScAcKi

cel mai tare  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

...  sistemul quattro a luat-o inainte :blink:

Eu eram fan bmw pana acu, dar nu mai stiu ce sa zic...

90032[/snapback]

sistemul quattro a luat'o inaintea caroseriei ???

mai cum dracu sa comparam motor de 3,2l cu 4,2l si 340-350 cai cu 420 .... daca folosim > si < cum le-ai pune tu ????

M3 ............................................. RS4

3.2l ............................................ 4.2l

343parca sau cat are ?!?!) ............ 420CP

ce pui ">" sau "<" ???

mie imi pare rau ca nu au continuat motorul 6in linie.... asta e..

Edited by oSerX

• 2 weeks later...
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vad ca nu e lamurita cu S4/RS4...

S4 si RS4 impart aceeasi caroserie (ca si A4 de altfel) , acelasi motor (V8 4200cc), aceeasi tractiune integrala Quattro si aproape aceleasi setari ale caroseriei. Diferenta principala e legata de puterea pe care o dezvolta motorul V8 de 4.2 litrii de pe RS4... 420CP(323KW) / 7800RPM in cazul lui RS4 fata de numai 344CP in cazul lui S4. Mai sunt si alte diferente minore, dar nu intru in amanunte...

Deci daca-ti permiti sa  compari M6 cu RS4 de crezi ca M5 cu S4 e o comparatie deplasata?

90011[/snapback]

Este prima oara cand scriu pe acest forum.Daca ar fi sa "duelam" M6-ul cu vreo masina cred ca cea mai potrivita ar CL 55 AMG care din pacate nu se mai fabrica, dar de gasit unul tot cred ca s-ar gasi pe undeva. Aston-ul face parte dintr-o cu totul alta categorie de masini.

Oricum daca stam sa ne uitam la date M6-ul e incomparabil. Are motor aspirat, puterea acestuia depasind cilindreea (507cai/5000cc),lucru foarte rar intalnit la masini de genul acesta (Honda s2000 sau Mazda rx7 au mai reusit performanta,oricum fac parte din cu totul alta categorie).Jurnalistul (fost pilot de raliuri) de la emisiunea Fifth Gear,de pe Explorer, spunea de M6 ca o directie atat de precisa ca si la M6 nu a mai vazut la o masina de strada de cand l-a facut mama lui.Oricum ma-ndoiesc ca RS4 ar fi mai buna din vreun punct de vedere fata de M6 pentru ca fac parte dintr-o cu totul alta categorie de masini.

• 2 weeks later...

hmm dar vad p siteul ala asa:

8:07 --- 152.279 km/h -- Ferrari 550 Maranello, 485 PS/1724 kg (sport auto 06/98)

8:07.76 152.041 km/h -- BMW M6, 507 PS/1761 kg, Prinz Luitpold von Bayern (AutoBild 02/06)

8:09 --- 151.656 km/h – Audi RS4, 420 PS/1728 kg (sport auto 06/06),

sa inteleg k a fost o greseala si k defapt m6-ele e intr-adevar mai tare pe circuit ? :blink:

faza este k bmw fac masini manevrabile si fun de condus ... am vazut si la fifth gear rs4 cu m3 normal si intr-adevar pe linie dreapta il face rs4 dar in curbe m3-ul este rege oricum le-ar aborda ...sa nu mai vb de drfturi (powerslides-uri)

Edited by neo2004

• 2 months later...
loome, sa stiti k puteau sa bage la masini si Porsche 911 Carrera S k ala e mai bun decat M6 desi are 360 cp, am vazut la op emisiune ca pe un traseu l-a facut cu 5 secunde cat despre aston martin ala e mai varza decat M6 tot pe acelasi circuit cu vreo 5 secunde, iar de S4 nush ce sa va zic, o fi bun si ala k de-aia l-au bagat aici;) :blink:

M6=507 cp, Carrera S=355 cp. Preturi: M6=99.900 euro, Carrera S=92.000 euro. Nush ce se intampla cu M6 kre este facut de un Carrera S dar am vazut pe Top Gear ca M6 are mult prea multa tehnologie si electronica in el. Totusi daca ar fi dupa mine as lua un M5 ca ala e 76.000 de euro si e f bun pt familie si ca masina sportiva;)

M6=507 cp, Carrera S=355 cp. Preturi: M6=99.900 euro, Carrera S=92.000 euro. Nush ce se intampla cu M6 kre este facut de un Carrera S dar am vazut pe Top Gear ca M6 are mult prea multa tehnologie si electronica in el. Totusi daca ar fi dupa mine as lua un M5 ca ala e 76.000 de euro si e f bun pt familie si ca masina sportiva;)

129152[/snapback]

daca ai fi fost nepotu lu jiji becali cred ca ti-ai fi luat 5 m6 :blink:

Pai aici e o discutie fara sens... numai daca te uiti la M6 si RS4 se vede diferenta.... M6 e un super luxury sport car pe cand RS4 e o chestie care trebuie sa mearga repede, sport e drept dar doar atat... RS4 e o masina pentru un tatic grabit (parca are 4 locuri si mai are si caroserie variant)...:) daca se vrea o comparatie pe timpii dintr-un circuit atunci ar fi cazul sa se ia in calcul timpii dati pe 1-100, 0-150, distanta de franare si alte chestii deastea (care apropos, se cunosc si sunt trecute in cataloage) si gata concluzia...

Oricum discutia asta trebuie legata de aceea in care lamuream fiecare dintre noi de ce ii place un BMW... Finalmente parca ajunsesem la ideea ca este o combinatie optima de distinctie, sportivitate, feeling si avand in vedere acest lucru nu prea pot sa-l compar cu o masina care nu are note de trecere la 2 din 3 capitole insirate mai sus de mine...

Daca vrei un supercar sport i-ati Lamborghini sau Ferrari, daca vrei o masina sport cu care sa te simti un Superman i-ati M6 si daca vrei sa-ti faci familie dar parca te mananca talpa si vrei inca sa-ti amintesti de perioada in care umblai in tenisi i-ati RS4...:blink: cam asa vad eu lucrurile si masinile astea 3 nu se pot compara pentru ca sunt in clase diferite cu un public tinta diferit...

Si ca tot vorbeam de masini, o cunostinta din Franta care mi-a zis cam cat costa revizia la un Ferrari si cam ce se schimba si am inteles (vreau sa ma scuzati aici daca adevarul nu este chiar acesta) ca pe la vreo 25000 de km se schimba arborele de la motor...