Jump to content

vreau sa cumpar aceasta masina va rog sa ma sfatuiti

boga123

Recommended Posts

Si eu am una la fel (cutie manuala) luata din Germania acum 2 luni. Sigur are mai multi km, consuma maxim 12 in oras si cam 7-8 afara. In rest poti avea o gramada de probleme cu ea: bucsele la bascula, o bucsa la diferential care face un zgomot infundat in spate, garnitura de la filtrul de ulei(o sa curga ulei pe acolo), vasul de expansiune, la mine dispare cam 1L de antigel la 2000 de km si nu se vede pe unde, macaraua de la geamuri e de plastic si sigur mai devreme sau mai tarziu vei avea probleme, plasa care detecteaza daca se afla sau nu cineva pe locul din dreapta ca sa explodeze air bag-ul se rupe si o sa ai martorul aprins in bord. Cam asta pot sa iti spun din propria experienta.

Ba, frate, esti baftos, ce sa zic? :) !

eu cred ca cel mai bine e sa te duci si te uiti la ea, este o masina de 10 ani... dar am vazut masini si de 20 ani care aratau mai bine decat alea de 5. dupa mine o masina lovita si reparata corespunzator nu are o bila neagra. in rest e cam cheala ,dar e ieftina. referitor la comparatia cu passatul nu cred ca poti compara doua masini luate sh. dupa cum ma vad eu acum nu as trece la VW nici daca ar fi 'moca', dar eu nu cumpar sh...

e cam cheala si putin cam veche....ca masina e frumoasa dar nu rosie cum ai gasit-o tu....parerea mea....targurile sunt full de masini...pe criza asta daca ai bani chesh iti gasesti o frumusete de masina....eu zic sa MAI CAUTI....si ridica de AN

succes

da, face parte din categoria masinilor din 2000 - 2005, care au absolut toate intre 150 si 160.000 de km "REALI" :)

a si e cheala.

A mea are 102,000 km :lol: adevarati, am luat-o pe la 70 de mii acum 4 ani de la primul proprietar . Am avut tot timpul trei masini si muncesc in birou nu in masina. La fel si primul proprietar numai ca masinile lui sunt toate premium sau super sport.

Ma fac ca vreau sa o vand de un an, am schimbat si un Accord nou nout intre timp, am cumparat recent un Crosser, dar BMW imi place inca tare :lol:. Din acest motiv stam toti pe aici, ne plac masinile astea, desi nu sunt cele mai fiabile. Cumpar SH nuimai daca stiu sigur cine a mers cu masina inainte, nu din targ. Altfel, mai bine noua si mai ieftina.

Si ce daca e cheala , conteaza cat de bine e intretinuta si cum se comporta ansamblul frane motor sasiu directie etc etc.Lasti-le dreaq de dotari ca nu alea va salveaza viata.

N-am vazut domne romanu care sa nu puna in evidenta starea tehnica a unei masini cat sa preaslaveasca dotarile.Te pisi pe ele cand ramai ramai fara frane cand iti sare unu in fata.

PS: verifica si paraverifica masina la bavaria(germania) , cartile service se falsifica usor.

partea cu lovitul frontal nu inseamna neaparat ceva grav.

eu am avut asa un accident, un far spart, unul zgariat, ambele schimbate. dar accidentul nu a facut mari pagube asupra masinii.

cat despre km, am una din 2004 cu 32000km la bord, condusa numai de mine. cand va fi sa o vand pe asta, nu ma va crede nimeni. si, ce-i drept, nici eu nu as crede pe altcineva :)

pe de alta parte, km nu sunt chiar atat de importanti. 50000km facuti la noi numa in oras sau 120000km facuti in germi pe autostrada, nu cred ca mai au vreo relevanta km aia