Jump to content

Schimb jante 17' cu 16 '

vciprian_21

Recommended Posts

in ce stare sunt gumele?....ai drum la bucuresti?...as avea eu ceva ce cred ca te-ar interesa....jantele tale au fost reconditionate?...gumele sunt 235/50 ZR16 Pirelli...dupa cum se vede, gumele mele sunt destul de inalte...si eu vreau ceva mai jos... :) ...bafta la schimb...si sa-ti traiasca cel mic :lol: Edited by zeky

in ce stare sunt gumele?....ai drum la bucuresti?...as avea eu ceva ce cred ca te-ar interesa....jantele tale au fost reconditionate?...gumele sunt 235/50 ZR16 Pirelli...dupa cum se vede, gumele mele sunt destul de inalte...si eu vreau ceva mai jos... :) ...bafta la schimb...si sa-ti traiasca cel mic :lol:

gumele sunt bune cam 80 % pe fata Potenza si 85-90% spate Dunlop ......

referitor la jante nu stiu ce sa'ti spun , nu ma pricep ..... eu am masina asta de 1 luna si nu am stiut ca e asa rigida , eu am avut un SUV Ford Kuga si am luat masina asta la combinatii .......

prin bucuresti nu cred ca voi avea drum in scurt timp...... voi veni la sf lunii pana la aeroport sa iau pe cineva, in rest sunt doar la srvici si casa, mai ales acuma ca am si bebe mic , cu siguranta nu voi face iesiri prea curand din localitate ........

in ce stare sunt gumele?....ai drum la bucuresti?...as avea eu ceva ce cred ca te-ar interesa....jantele tale au fost reconditionate?...gumele sunt 235/50 ZR16 Pirelli...dupa cum se vede, gumele mele sunt destul de inalte...si eu vreau ceva mai jos... :lol: ...bafta la schimb...si sa-ti traiasca cel mic :)

gumele sunt bune cam 80 % pe fata Potenza si 85-90% spate Dunlop ......

referitor la jante nu stiu ce sa'ti spun , nu ma pricep ..... eu am masina asta de 1 luna si nu am stiut ca e asa rigida , eu am avut un SUV Ford Kuga si am luat masina asta la combinatii .......

prin bucuresti nu cred ca voi avea drum in scurt timp...... voi veni la sf lunii pana la aeroport sa iau pe cineva, in rest sunt doar la srvici si casa, mai ales acuma ca am si bebe mic , cu siguranta nu voi face iesiri prea curand din localitate ........

schimb jante 17' cu 2 cauciucuri Dunlop 235/45/R17 + 2 cauciucuri 225/35/R17 cu 4 jante 16' incaltate

astept ofertele/parerile voastre

Stima

Salut. Iti ofer modelul asta de jante echipate cu 4 anvelope Michelin +inca 2 anvelope iarna pe 16 Pirelli sottozero.

schimb jante 17' cu 2 cauciucuri Dunlop 235/45/R17 + 2 cauciucuri 225/35/R17 cu 4 jante 16' incaltate

Stima

sal te intereseaza modelul asta?anvelopele sunt in stare ff buna continental runflat

sunt pe 16 cu cauciucuri 205\55\16

le dau pt ca m-am plictisit de ele,eu joi asa fi la buzau la un meci de handbal,daca te intereseaza sa facem schimb imi zici sa vin daca e cu masina

Stima

sal te intereseaza modelul asta?anvelopele sunt in stare ff buna continental runflat

le dau pt ca m-am plictisit de ele,eu joi asa fi la buzau la un meci de handbal,daca te intereseaza sa facem schimb imi zici sa vin daca e cu masina

+ 200 euro

Stima

da ... + 200 euro

Stima

Salut. Iti ofer modelul asta de jante echipate cu 4 anvelope Michelin +inca 2 anvelope iarna pe 16 Pirelli sottozero.

da..... + 150 euro

Stima

Sunt originale jantele? Unele nu au semnul M pe ele. Ce uzura au anvelopele?

Stima

Sunt originale jantele? Unele nu au semnul M pe ele. Ce uzura au anvelopele?

asa am luat masina acu 2 luni ..... eu cred ca sunt originale pt ca avea tot pachetul M ..... bara fata, praguri,bara spate,volan , scaune,suspensie ..etc....

cauciucurile pe spate le'am luat acu 2-3 saptamani de la parc de cauciucuri (10 % uzura ) , pe fata erau pe masina si au cam 20% uzura

cred ca o sa ne vedem la bucuresti :)

nu zic nu .... :lol:)

eu vin pe 31.10.2009 la Bucuresti , tre sa'l iau pe cumnatul meu de la aeroport , vine din Congo ( plecat in misiune delegat ONU :lol: ).... nu cred ca voi avea timp sa stau prin Bucuresti ..... :)

• 2 weeks later...

Stima

am facut un test , am pus jante de 16' sa vad care este diferenta ..... diferenta este nesesizabila ( deoarece suspensia este sport ) ...... chiar nu'mi place controlul stabilitatii pe sosea cu jante de 16 ... :lol: daca as dori o imbunatatire a confortului primul lucru ar fi sa schimb suspensia, sa pun una normala ....

asadar, nu mai fac schimb de jante , raman cu cele pe 17' ..... pt a ajunge la acelasi rezultat ca al celor pe 16' ( ma refer la diferenta de rigiditate /confort al pasagerilor ) trebuie doar sa'i pun niste cauciucuri putin mai inguste si mai inalte ..... in loc de 235/45 R17 sa'i pun 215 / 45 R17 sau ceva asemanator .... :)

Se poate inchide acest topic ,

Cu stima ,

Ciprian Vasilca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.