Jump to content

Vand e39 525d

Rares_CJ

Recommended Posts

142.000 km verificabili pe factura de achizitie + carte service.

Inmatriculat.

190cp/450Nm resoftat (test dyno).

Gri metalizat, xenon fabrica, senzor lumina+ploaie, proiectoare ceata, senzori parcare fata-spate din fabrica, climatronic, navi mare 16:9 mkIV (cu unitate DVD), volan multifunctional, pilot automat, oglinzi cu rabatare electrica, electrocrome si incalzite, telefon incorporat cu hands-free, webasto (fara telecomanda), 6 airbag, DSC, bancheta rabatabile 1/3 - 2/3 - 3/3, sac ski, etc.

1 set jante originale 16" cu gume vara, 1 set jante originale 15" cu gume iarna (cauciucuri in stare foarte buna, toate 8).

3 chei (2 diamant + 1 cheie valet).

ITP valabil pana in Nov. 2010.

Stare tehnica impecabila.

S-au schimbat urmatoarele:

- telescoape fata OEM - Sachs

- bielete spate

- placute frana fata Ate

- lichid frana

Este inmatriculata pe persoana fizica.

Telefon: 0755-638.582

PRET: 10.000 Euro NEGOCIABIL!

UP!

Edit: Am fost in targ auto week-endul trecut in Cluj-Napoca si Targu-Mures si din cate am vazut acolo, pretul de 10.000 pt un e39 cu km si dotarile celui pe care il vand eu nu este exagerat.

Am aruncat si un ochi pe mobile.de si cautand e39 si rafinand cautarea dupa dotarile pe care le am eu si cu limita de km de maxim 150.000, cel mai ieftin era la 8.000Euro la care ar mai veni taxa 3.000...

Specificatia de mai sus e pt cei care se pare ca sunt tot timpul tentati sa isi dea cu parerea despre preturi fara a se interesa inainte...

Edited by Rares_CJ

• 3 weeks later...
Eu nu vreau sa fiu rautacios ,masina poate isi merita banii la cum a fost intretinuta dar in coditiile actuale si cu relism cred k mai mult de 8k nu o sa iei pe ea.Sunt multe masinii si cu pachet M ,cu dotari la preturi de 7-8k.Oricum masina e intretinuta si iti doresc bafta la vanzare.

Fiecare masina are pretul ei.Daca omul considera ca masina lui merita banii astia lasati-l fratilor in pace.Daca pretul e prea mare nu o sa o cumpere nimeni si atunci va fii obligat sa scada pretul sau sa o pastreze.E prea scumpa ? are balta peste.Nu il cunosc pe om , nu stiu cine e dar nu mi se pare corect sa-i stricati anuntul.

Week-end placut.

Fiecare masina are pretul ei.Daca omul considera ca masina lui merita banii astia lasati-l fratilor in pace.Daca pretul e prea mare nu o sa o cumpere nimeni si atunci va fii obligat sa scada pretul sau sa o pastreze.E prea scumpa ? are balta peste.Nu il cunosc pe om , nu stiu cine e dar nu mi se pare corect sa-i stricati anuntul.

Week-end placut.

Nu vrea nimeni sa fie rau cu tine Rares,este masina ta si o vinzi cu cat vrei si crezi tu ca merita(dar e mai greu cu gasitul celui care sa o cumpere)o masina ca a ta cu aceleasi dotari plus piele o gasesti pe autovit intre 6000 si 7000 de euro,uite un exemplu: http://autovit.ro/bmw-525-C12381668.html ,este identica cu a ta.

Acum sincer 10000 de euro nu vei lua niciodata,la 12000 gasesti E 60 din 2005 full,Cum a zis cineva mai sus,daca o vei da la 7500 vei da chiar o petrecere,am postat deoarece nu m-am putut abtine,te inteleg ca este masina ta,dar nici chiar asa,bafta la vanzare.

Edited by chico

Chico are dreptate Rares, intradevar sunt "niste unii care posteaza doar de amorul artei insa situatia pietei este in favoarea lor. La noi nu sunt bani de nici o culoare si asta face din cumparator un individ scump la vedere :) . Am cumparat de aici de pe forum, nu de pe Autovit, un E39 din 2002 la pret de 7750 euro. Diferenta dintre a mea si a ta este ca prima e 530d ( care este alta poveste in comparatie cu 525d ) , are piele ( destul de bine intretinuta ) + incalzire , volanul in trei spite modelul mai nou, webasto cu programare ( n-am fost atent daca a ta are sau nu ) si este "touring", model care in realitate este putin mai scump decat berlina. La fel am gasit si eu pe mobile.de preturi cuprinse intre 8k si 12.5k la o masina la fel ca a mea insa stim foarte bine ca expresia "la noi ca la nimeni" ramane in continuare valabila. In fine, ideea este ca cine are bani disponibili face legea pentru ca oferte sunt multe si cereri putine. Oricum masina arata f bine si daca nu ai neaparata nevoie de bani, mai bine o pastrezi. :) Bafta la vanzare.

post-20562-1270977347_thumb.jpg

• 1 year later...

!

3. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.
Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.