Jump to content

Probleme sistem sunet

Recommended Posts

Salut,

Am pe masina sistemul BMW individual audio.

Mergeam cu masina linistit si ascultam radioul. Schimb postul din idrive si incepe sunetul tare. Dau pe minus si nimic ! Mai insist si nimic. Invart de rotita de la radio si nimic. Muzica se auzea mult prea tare! Peste nivelul deranjant si nu se putea micsora nivelului sunetului.

Mergea sa dau doar mai tare. Dar cand sa dau mai incet cobora pana la nivelul la care ramasese blocat cand am schimbat postul.

La auzul cuvintelor de bine adresate celor de la BMW si de softurile lor care incet incet ma scot din minti, sotia a preluat initiativa si dupa cateva secunde l-a deblocat. Nu stiu ce i-a facut.

De atunci a mai facut odata cand degeaba invarteam de rotita ca nimic. Nici tare nici incet de data asta. Dupa cateva secunde si-a revenit.

A mai patit cineva asa ceva? Exista un update de soft? Ar apare pe diagnoza cumva problema?

Merci !

La auzul cuvintelor de bine adresate celor de la BMW si de softurile lor care incet incet ma scot din minti,

Probabil este o problema de soft sau s-a defectat amplificatorul logic7, daca masina are asa ceva.

Bala, ai prea multe probleme cu masina asta pe care ai dat o gramada de bani. :lol:

Nu inteleg de ce te incapatanezi si nu o vinzi pentru a iti lua alta masina, alta marca. :)

Da, ai dreptate. Cam multe probleme insa e prea devreme sa o dau. Per total imi place mult masina. Si inca foarte mult...

Inafara de problema la turbina cu o tija prost proiectata nu am avut probleme grave insa multe mici chichite care iti cam strica cheful: suruburi pierdute din senin, buguri in soft, tampoane proiectate de amatori la filtrul de aer care facea zgomot, diversi greierasi). Mi se pare normal ca la nivelul asta de pretentii&pret sa nu ai parte de asa ceva. Bine, se rezolva toate pe rand insa nu am asa mult timp sa stau pe langa ea si sa o ingrijesc toata ziua.

Ampliful nu e logic 7. E varianta high-end cu 16 difuzoare din care 2 subwoofere, DSP etc. Din cate stiu eu, (trebuie sa ma uit in TIS si in WDS pt a fi sigur) pana la amplif, care e in spate, ajunge informatia pe most. Din moment ce se aude tot timpul, nu cred sa fie problema de ampliff pt ca el canta ce i se transmite.

@poleposition, tu ai logic 7 pe M nu? cum avem aceleasi simptome si amplifuri diferite, trebuie sa fie partea comuna, ceva ce se gaseste pe ambele sisteme. Parca CCC-ul este comun... :)