Jump to content

cumpar pompa electrica motorina

Recommended Posts

foarte tare

comanda pompa dupa care brusc constata ca a bagat benzina in loc de motorina

si timp de o saptamana nu da nici un semn de viata

super faza

e non text

la mine esti pe blacklist @quick_shark21

Mi se rupe mie de blacklistul tau, vii aici si imi spui ca e non text.... pai daca asa s-a intamplat. Cum ar fi trebuit sa se intample ca sa nu fie non text pt tine?

Nu am dat niciun semn de viata pt ca nu am mai intrat pe forum, deoarece am fost plecat prin tara si abia acuma la sarsit de sapt am revenit, nu sunt maniac ca tine sa stau toata ziua pe forum, am alte lucruri mai importante de facut.

nu e normal ce s-a intamplat..

@quick_shark21, ai comandat un produs, si dupa aia te-a durut in baÂşcheĂži de acea comanda, de expeditor, si de toti cei pe care ii pui pe drumuri...

frumos era sa anulezi comanda, nu era greu...

in fine... te-ai pricopsit de o eticheta care cu greu iti va disparea.

Haisa u dramatizam atata, ca pierde omu 50 de lei pt ca mi-a trimis piesa aia. Cum ar fi sa dramatizez si eu ca mecanicul la care am fost nu si-a dat seama ca de fapt nu era de vina pompa. si daca apucam sa mai dau si banii pe ea. si oricum tot eu pierd aia 50 de eli pt ca ii platesc eu curierul oricum

foarte tare

super faza

e non text

Mi se rupe mie de blacklistul tau, vii aici si imi spui ca e non text.... pai daca asa s-a intamplat. Cum ar fi trebuit sa se intample ca sa nu fie non text pt tine?

Nu am dat niciun semn de viata pt ca nu am mai intrat pe forum, deoarece am fost plecat prin tara si abia acuma la sarsit de sapt am revenit, nu sunt maniac ca tine sa stau toata ziua pe forum, am alte lucruri mai importante de facut.

ai dat comnda de ceva?

ca sa nu fie nontext ar fi trebuit sa-i raspunzi la telefoane si ii cumperi piesa daca tot ai dat comanda

mai sus spuneai ca esti obligat sa raspunzi la telefonul de serviciu

te cam contrazici

cat despre limbajul tau ... ma abtin

ps marfa de mecanic ai

Edited by claudiuBWR

foarte tare

super faza

e non text

ai dat comnda de ceva?

ca sa nu fie nontext ar fi trebuit sa-i raspunzi la telefoane si ii cumperi piesa daca tot ai dat comanda

mai sus spunei ca esti obligat sa raspunzi la telefonul de serviciu

te cam contrazici

cat despre limbajul tau ... ma abtin

Pai daca nu m-a sunat...

esti foarte neserios. si te cam doare in p... de acum incolo cand o sa mai ai nevoie de vreo piesa.. iatio din magazin sa vedem ce faci atunci. cand o cuimperi degeaba si dai si o gramada bani . tu daca ai fi trimis o piesa si ai fi vazut ca omu ala a cam uitat de tine.. il injurai rau

esti foarte neserios. si te cam doare in p... de acum incolo cand o sa mai ai nevoie de vreo piesa.. iatio din magazin sa vedem ce faci atunci. cand o cuimperi degeaba si dai si o gramada bani . tu daca ai fi trimis o piesa si ai fi vazut ca omu ala a cam uitat de tine.. il injurai rau

In orice domeniu de activitate exista riscuri pe care trebuie sa ni le asumam. Care e problema voastra, ca eu nu am dat niciun semn de viata o saptamana? Mi-am reparat masina si am plecat prin tara, si in plus de asta nu aveam nr de tel sa il sun. si p forum nu am intrat ca nu aveam acces

a zis omul ca plateste transport . Cel mai bine ar fi un cont bancar si nu mai deranjeaza nimeni pe nimeni . Gestul e reprobabil ,puteai sa anunti ca te-ai sucit si gata . Si nici de partea cealalta nu e cazul sa-l impuscam :) .Noi sa fim sanatosi ca faze de astea vor mai fi .

a zis omul ca plateste transport . Cel mai bine ar fi un cont bancar si nu mai deranjeaza nimeni pe nimeni . Gestul e reprobabil ,puteai sa anunti ca te-ai sucit si gata . Si nici de partea cealalta nu e cazul sa-l impuscam :) .Noi sa fim sanatosi ca faze de astea vor mai fi .

nu aveam cum sa anunt ca m-am sucit pt ca a descoperit care era de fapt problema abia dupa ce a trimis piesa

Esti foarte obraznic si impertinent dupa cum vb si cu colegi si dupa cum ai procedat si cu pompa,lasa ca platesc eu transportul dar piese dupa acest forum nu cred ca mai comanzi sau mai bine zis nu iti mai trimite nimeni nimic,ai fost sunat de mai multe ori dar nu ai raspuns ti-ai facuta masina si te doare la bascheti

Esti foarte obraznic si impertinent dupa cum vb si cu colegi si dupa cum ai procedat si cu pompa,lasa ca platesc eu transportul dar piese dupa acest forum nu cred ca mai comanzi sau mai bine zis nu iti mai trimite nimeni nimic,ai fost sunat de mai multe ori dar nu ai raspuns ti-ai facuta masina si te doare la bascheti

Oke!