Jump to content

e60-ul meu

luci77lll

Recommended Posts

Cine sa vina sa faca o tura sa-si schimbe parerea?Pole?Prietene ti-am mai spus eu si pole am avut aceste masini,in bucuresti sub 16% consumul nu scade.Daca tu spui ca rotile mari nu influenteaza demarajul,consumul si uzura pieselor de articulatie,te credem pe cuvant.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Afirmatia este valabila strict pentru masina asta si tocmai pentru ca nu stiu cine vrea sa faca "depasiri la limita".

Cu orice masina iti calculezi din timp o depasire, dar cu asta cred ca iti trebui un plan bine pus la punct de cand te-ai urcat in masina.

Si cred ca e mai sprintena o Fabia 1.4 decat e60 520i :lol:

Ce legatura are Loganul ? Profilul cumparatorului de BMW ar trebui sa fie altul, iar asteptarile diferite... in teorie :)

Dar cum am vazut embleme de ///M si pe Logan, este posibil sa ai dreptate.

1. Un sofer de BMW de obicei conduce mai repede si mai sportiv decat soferii altor marci.

2. Fabia 1.4MPI sprint 0-100Km/ora - 14 secunde (am avut aceasta masina - crede-ma ca asta e masina lenesa)

Bmw 520i sprint 0-100km/ora - 8.9 secunde (daca nici asta nu e masina sprintena....)

3. Un sofer de BMW de obicei conduce mai repede si mai sportiv decat soferii altor marci

4. Am vrut sa subliniez ideea ca in cazul in care un sofer de dacie e multumit de masina sa cum sa nu fie multumit un sofer de Bmw (fie el si cu motor de 2.2 litri)?

5. Emblema de M te arunca in liga superioara!!!!

Guest poleposition
1. Un sofer de BMW de obicei conduce mai repede si mai sportiv decat soferii altor marci.

3. Un sofer de BMW de obicei conduce mai repede si mai sportiv decat soferii altor marci

1. de unde stii ? :)

3. Cum ti-ai dat seama ? cu toate ca aici cred ca repetam punctul 1... :lol:

5. Clar, creste si potenta si durata orgasmului in unele cazuri :lol:

Sa stii ca acceleratia nu inseamna numai 0-100, mai conteaza si 80-120, 100-150, totusi depasirile nu le faci de la 0 la 100 la ora intotdeauna :)

Edited by poleposition

1. de unde stii ? :)

3. Cum ti-ai dat seama ? cu toate ca aici cred ca repetam punctul 1... :lol:

5. Clar, creste si potenta si durata orgasmului in unele cazuri :lol:

Sa stii ca acceleratia nu inseamna numai 0-100, mai conteaza si 80-120, 100-150, totusi depasirile nu le faci de la 0 la 100 la ora :)

1. Pai soferul de BMW are cu ce, de aceea conduce mai repede! Vrei sa spui ca nu-i asa? Cand aveam Fabia as fi condus mai repede dar nu putea masina prea mult. Acum am cu ce sa merg repede si uneori am impresia ca nu pot eu sa valorific tot ce poate masina!

2. Scuze pt. repetitie. A fost o greseala de redactare.

Guest poleposition
mai repede cum ? viteza maxima mai mare ? :) ca intr-o ora prinde si 520i 220 la ora cred :lol: ... cu ceva vant din spate cred ca si Fabia reuseste un 200+ pe bord :lol:)) Edited by poleposition

ce stiti voi despre motoare...17% consum, si daca pui jante mari inseamna ca se duce caseta de directie...sa fim seriosi. poate voi nu puteti sa va puneti jante asa de mari. ti-am mai spus un 2.2 care merge bine nici nu consuma mult si chiar merge.sa vi sa faci o tura sa iti schimbi parerea. de 11 ani am marca BMW SI PE TOATE AM AVUT ROTI MARI SI NICIODATA NU S-A DUS CASETA.

plasticul de la tobe e facut de mine.

sa te bucuri de ea, conteaza cume pentru tine , nu ce-si doresc altii. Caseta la e60 pe drumurile noastre e aproape consumabil.

Cat tam-tam pentru ce?.............. Dupa mine aici s-a prezentat o masina in speta un BMW, in care s-a investit, zic eu, pasiune, prin punerea in opera a unui upgrade fata de aspectul initial al masinii. De la a comenta aspectul exterior pana la a comenta puterea motorului, mie mi se pare o absurditate. Sa inteleg ca "tuning" exterior, in limitele bunului simt ca si in cazul de fata, nu se poate face decat la o masina care are o motorizare de la mare catre foarte mare??.

Inseamna ca daca vreau si eu sa-mi pun un kit exterior si jante pe 19 pe al meu 525diesel, am sa fiu luat in deradere, ca, "nu se cade sa faci asa ceva la asemenea motorizare"

Da intradevar in cazul de fata acea emblema de M5 nu isi are locul pe masina, dar in rest eu zic ca aspectul masinii este unul care este in limitele bunului simt.(Iesire dubla au si audi de 2000 diesel din fabrica) in rest este un kit exterior faruri si stopuri facelift.

Edited by eugen1968

Cat tam-tam pentru ce?.............. Dupa mine aici s-a prezentat o masina in speta un BMW, in care s-a investit, zic eu, pasiune, prin punerea in opera a unui upgrade fata de aspectul initial al masinii. De la a comenta aspectul exterior pana la a comenta puterea motorului, mie mi se pare o absurditate. Sa inteleg ca "tuning" exterior, in limitele bunului simt ca si in cazul de fata, nu se poate face doar la o masina care are o motorizare de la mare catre foarte mare??.

Inseamna ca daca vreau si eu sa-mi pun un kit exterior si jante pe 19 pe al meu 525diesel, am sa fiu luat in deradere, ca, "nu se cade sa faci asa ceva la asemenea motorizare"

Da intradevar in cazul de fata acea emblema de M5 nu isi are locul pe masina, dar in rest eu zic ca aspectul masinii este unul care este in limitele bunului simt.(Iesire dubla au si audi de 2000 diesel din fabrica) in rest este un kit exterior faruri si stopuri facelift.

+1... :)

...... kit exterior si jante pe 19 pe al meu 525diesel, am sa fiu luat in deradere...

ai dreptate

o mica rectificare. se zice jante, jante poarta femeile pe mana

da, ai dreptate, am lipsit la ora aceea, de romana, in care s-a predat cuvantul jante, defapt am cam lipsit la toate orele de romana :) :lol:

foarte frumoasa Luci, si comentarile colegilor isi au rostul lor altfel nu s-ar fi inventat carcotasii....Oricum, voi stiti cat a-ti muncit la ele si asta conteaza in fond. Dar din critica se mai si invata cate ceva asa ca ia doar esenta.

Apropo, ti-am zis ca e super faina masina :) ?

...... kit exterior si jante pe 19 pe al meu 525diesel, am sa fiu luat in deradere...

ai dreptate

o mica rectificare. se zice jante, jante poarta femeile pe mana

da, ai dreptate, am lipsit la ora aceea, de romana, in care s-a predat cuvantul jante, defapt am cam lipsit la toate orele de romana :) :lol:

Ca sa fie treaba treaba, corect este JANTE :lol: