Jump to content

E36 Coupe

Ovidiu Augustin

Recommended Posts

as vrea sa va prezint si eu pisica mea:

BMW E36, 318iS, an 1993, benzina, 140 CP(103 KW), negru

modificari aduse pana acum de la stadiul de masina full stock:

-angel eyes

-semnale fata smoked

-folii spate+luneta 5% transparenta, geamuri fata 50% transparenta

-suspensii sport reglabile

-jante pe 16

si pozele de rigoare ale masinii, in stadiul in care se afla acum:

vor mai urma:

-jante brock b1

-narile imbracate in folie de carbon

-alte stopuri spate si semnale laterale

-interior complet refacut

-new paintjob

post-27118-1254768426_thumb.jpg

post-27118-1254768439_thumb.jpg

post-27118-1254768541_thumb.jpg

post-27118-1254768549_thumb.jpg

posibil sa ma fi vazut pe la iveco, in fiecare weekend sunt pe acolo ... ocazional ma mai si dau.sigla nu o schimb sonictrix, o elimin. daca o vrei, ti-o dau dar te costa ... o shaorma la farfurie la lavimel :lol: . vine data jos, corectata capota, si revopsit totul.

Cristi B. paintjob-ul cand va fi, il va face un prieten de-al meu, mai mult decat meserias in astea.

Teff, nu elimin sigla de pe capota pentru ca nu as fi mandru de ea, o elimin pentru a-i da un design mai "clean" masinii, am vazut cateva si arata mult mai bine asa. de simbolul BMW sunt mai mandru decat de orice!!

eleronul tip M a venit! :)

Edited by Ovy_BMW_E36

nu mai pot da edit la mesaj asa ca postez iarasi:

angel-eyes-urile au disparut de pe masina, pana nu vine un alt set de faruri cu angel-eyes incorporat.

kiturile astea sunt niste gunoaie, sunt la al 3-lea invertor de tensiune care imi crapa.

depinde si de calitatea lor , eu am un set de mai bine de 6 luni fara cea mai mica problema , mai am si 2 inele per droser !

Edited by Valentin_LMB

nu contrazic pe nimeni, poate ca doar sunt ghinionist ...

au fost luate de pe ebay, din germania, de la un magazin numit ARCS Tuning, sau ceva de genu, vin intr-o cutie neagra, lucioasa. si sunt exact ca si la tine, 2 inele pe traf(sau droser, sau invertor de tensiune sau cum vrei sa-i mai zici).

Edited by Ovy_BMW_E36

• 3 months later...

da ... intr-adevar am batut pasul pe loc ... m-am chinuit sa o tin functionala(fara prea mari probleme) ... e criza in pana mea.

speram ca pana la pasti sa rezolv si ultimele detalii tehnice care m-au stresat toata iarna, si sa imi pun in aplicare restul ideilor pe care le mai am in ceea ce priveste carutza mea.

pentru cei curiosi:

schimbat un radiator prin octombrie(pus unul nou)

schimbat o sonda lamda prin ianuarie(sonda noua)

schimbat discuri frana fata, placute si senzor uzura prin ianuarie(toate noi)

urmeaza acum in martie alte bucse la brate(sper sa nu fie nevoie si de pivoti), alte bielete si alte flanse de la amortizoare.

inga te-am vazut acuma seara pe la caius la work, te uitai dupa masina ta cum pleca altu cu ea :) eram la semafoare pe partea cu MOL-ul(n-am claxonat ca am zic ca o sa par bagator de seama :lol:)

• 2 weeks later...

masina a primit un cadou de martisor, dar se va bucura de el de-abia de maine sau poimaine,

un nou set de proiectoare, de la dectane - crystal/smoked ... oare astea cat o sa tina???? poate fac si un poll ...

post-27118-1267462749_thumb.jpg

o sa pun poze si dupa ce le montez ...

legat de problemele tehnice ... exact cum ma asteptam, schimbarea bucselor si pivotilor a fost o necesitate, dar tot nu am eliminat bataile pe care le aud din partea din fata. vor urma flansele de amortizor si apoi alti pivoti!