Jump to content

Joy is BMW X3 STAR

additio

Recommended Posts

Salutare!

Acesta este un scurt metraj pentru un concurs bmw, intitulat JOY IS BMW. Trebuia sa concepem o lucrare, sub orice forma, in care sa ilustreze acest concept (Bucurie este BMW), unde am implicat un m3, insa in rolul principal fiind un X3.

As prefera sa se inteleaga direct din film mesajul, decat sa explic despre ce este vorba.

post-29671-1254782909_thumb.jpg

Guest poleposition

mie mi-a placut, mai ales finalul cand te trimite nevasta sa cumperi ce ai uitat si bagi ranjetul ala cand te uiti la cheie :)

oricum, mai distractiv decat multe reclame comerciale ce apar la TV, nu ma refer la BMW, in general vorbesc.

Edited by poleposition

sper sa vada dincolo de acel stil mai ''agresiv'' de condus.

Nu ti-am spus cu rautate. :)

Am inteles ca este o competitie pentru BMW, adica ceva care poate fi oficial.

Iti spun cum vad eu clipul asta, "sunt smecher deoarece am BMW", asta este imaginea pe care o lasa.Bineinteles, este parerea mea.

In primul rand, individul nu s-a asigurat cand a iesit din parcarea respectiva, si a iesit cu viteza mare.Pe drum, a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens.La sfarsit a mers cu viteza foarte mare in parcarea unui magazin, unde, teoretic, exista lume.Pe langa asta viteza este limitata la 5km/h in astfel de locuri.

Mie asta imi inspira clipul, am BMW, sunt un smecher.

Este adevarat, probabil se potriveste pentru Romania.

Clipul oficial pentru noul Z4 a fost interzis in Australia deoarece liniile colorate de pe asfalt implicau ca masina face cerculete.Comportament agresiv si nepermis.

Pentru seria 7 modelul nou au fost propuse mai multe clipuri, unul dintre ele, foarte bine realizat dupa parerea mea, implica un avion de vanatoare care la un moment dat trecea pe sub un pod.Nu a fost aprobat deoarece este ilegal ca un avion sa treaca pe sub un pod. :lol:

Oricum, succes cu videoclipul.

edit

Am uitat, faza cu ochelarii pentru dormit care au sigla BMW mi se pare "ieftina".

Edited by Bavaria

Aduce prea mult a..."smecher de Romania" reclama si un pic prea copilareasca iar ideea in sine cu "si chiar daca a visat la un m3, e foarte fericit si'n x3 lui" ar fi mers mai degraba daca tipul din filmulet conducea un model de bmw retro poate si nu isi permite un M3,pt.ca un X3 nu-i cu mult mai ieftin decat un M3 deci nu inteleg de ce viseaza la ceva ce lasa impresia ca si-ar putea permite...ceva nu merge.

Asa cum a spus si @Bavaria bmw nu ti-ar accepta in veci filmuletul pentru incalcarile legilor de circulatie si condus imprudent.

Daca tot vrei sa folosesti un model "X" pt reclama eu te-as sfatui sa faci un filmulet undeva la munte pe un traseu inconjurat de peisaje din cadrul naturii care sa ajute la reactia de "Joy"....parerea mea :)

Edited by THX-1

Multumesc pentru interes! Am notat si o sa fiu mai atent la detalii, pe viitor.

mesajul e clar , Condus neglijent de dragul distractiei si a viselor . Asa ceva puteai arata pe un soi de drum forestier sa zicem , unde te poti juca . Bavaria a explicat bine . Primul lucru care mi-a atras atentia e iesirea din parcare fara nici o schita de asigurare . Cu alte cuvinte ai BMW poti sa nu respecti regulile de circulatie . Sper ca nu dai vreun examen cu acest clip .:)

PS ..puteai folosi calitatile X3-ului adica o garda mai inalta , mai robust versus calitatile M3 ..Ok nu am M3 dar e f fun sa am X3 si poate e chiar mai util , incarcai portbagajul la max , luai 5 persoane in masina si regizai confort maxim dar nu incercand sa copiezi un M3 la viteza , agresivitate in trafic

Edited by myxage

Guest poleposition
nu stiam ca participa la o competitie pt BMW... asa pt amuzament personal e ok, dar intr-adevar pt a fi acceptat de BMW nu este ok. Nu mai repet ce a spus Bavaria, dar are dreptate.

nu se vrea spot tv, e scurt metraj. gen seria hire, cu clive owen.

si nu vroiam un filmulet comparativ intre cele 2 masini. era prea tehnic. aceleasi senzatii, cu masini total diferite, dar aceeasi marca...asta am vrut sa scot in evidenta. oarecum scenariu a luat o intorsatura ciudata, m'am adaptat pe ce secvente am putut filma intr'o zi.

Edited by additio

nu se vrea spot tv, e scurt metraj. gen seria hire, cu clive owen.

si nu vroiam un filmulet comparativ intre cele 2 masini. era prea tehnic. aceleasi senzatii, cu masini total diferite, dar aceeasi marca...asta am vrut sa scot in evidenta. oarecum scenariu a luat o intorsatura ciudata, m'am adaptat pe ce secvente am putut filma intr'o zi.

trebuia sa faci un sondaj cu idei , poate iesea ceva mai atractiv . In fine asta a fost viziunea regizorului :)

Inca un lucru esential pentru un spot publicitar auto este centura de siguranta iar in toate cadrele din interior tipul nu poarta centura.Pai numai datorita faptului asta cei de la bmw il vor refuza instant.Afara se pune mare accent pe lucrul asta.

Incearca sa faci un scenariu in care sa treci toate aspectele astea ca la carte daca vrei macar sa atragi atentia celor de la bmw.

Si 2-la mana incearca sa te axezi mai mult pe modestie,pe normalitate,cei de la bmw cam vor sa scape de imaginea asta de posesor "cool" sau "cock" cum spun engezii care au o pozitie trantita intr-o parte si sictirita la volan si care nu poarta centura.

o reclama cu care dl. regizor spera sa atraga atentia BMW legat de campania Bucuria este BMW. centura, semnalizarea, siguranta in trafic, condusul regulamentar sunt niste criterii pe care BMW se axeaza din ce in ce mai mult. Daca te intorci cu frana de mana intr-o parcare nu cred ca ai sanse de reusita in a atrage atentia constructorului bavarez....parerea mea Edited by TEFF

Foarte tare mi se pare filmuletu' , mai lasati regulile de circulatie si aberatiile de gen nu a semnalizat sau nu s-a asigurat ca nu isi au locul aici! E doar o reclama

Aici nu,insa in fata celor de la bmw DA!...iar niste sfaturi sunt oricand bine primite...cred.

P.S-Cred ca tu nu intelegi cum/cate/ce aspecte trebuie sa includa o reclama....fie ea si la detergent.

Edited by THX-1

Multumesc pentru atentia acordata. Dar deja cred ce incepeti sa va repetati. Am inteles si cu semnalizarea, si cu smecheru' de la volan, si cu trecerea pe linia continua.

Repet nu e reclama sau spot tv. E SCURT METRAJ. NU E SPOT. E o diferenta ca de la cer la pamant. Motiv pentru care mi'am si permis acele lucruri

Edited by additio

Aici nu,insa in fata celor de la bmw DA!...iar niste sfaturi sunt oricand bine primite...cred.

P.S-Cred ca tu nu intelegi cum/cate/ce aspecte trebuie sa includa o reclama....fie ea si la detergent.

Eu cred ca tu nu ai inteles ideea filmuletului! Iar de aspectele unei reclame oficiale nu cred ca ii nevoie sa discutam aici!

P.S. sfaturile date sunt mai mult critici!

Per ansamblu mie imi place cum a iesit si respect pentru munca depusa

Edited by Lt.Powell