Jump to content

BMW 635CSi impecabil

bavareze

Recommended Posts

salutare

ma uitam intamplator pe net sa vad ce mai este de vanzare prin zona (locuiesc in los angeles) si am dat peste acest anunt:

http://losangeles.craigslist.org/lac/cto/1401649825.html

$3700 inseamna 2500 de euro. si stiu ca pe vremea cand ma aflam in romania as fi platit MULT MAI MULT decat atat pentru un exemplar care sa arate astfel.

anii au trecut, conditiile s-au schimbat, nu mai sunt interesat de acest tip de masina. totusi, ma gandesc ca ar putea exista cineva in romania interesat de aceasta masina, pentru colectie. in acest caz, va rog dati un PM si pot lua legatura cu proprietarul in orice moment pentru a aranja trimiterea masinii in romania.

mentionez ca in california, fiind foarte cald, masinile nu ruginesc. deci caroserie + esapament au toate sansele sa fie in stare foarte buna.

inca odata, acest anunt este pentru un potential colectionar. bineinteles, nimeni nu munceste gratis, asadar pentru munca prestata (inspectare, negociere, parafare acte, contact firma shipping, brokeraj etc) voi percepe un comision de 500E.

nr telefon direct: +1 310 384 7428 - Radu.

numai bine!

Edited by bavareze

Guest poleposition

Dar ce experienta ai tu in "inspectare" din punct de vedere tehnic ? Ce garanteaza o corecta informare din acest punct de vedere ?

Toate serviciile tale sunt prestate in baza unui contract sau prin SMS catre "Radu" ?

inca odata, acest anunt este pentru un potential colectionar. bineinteles, nimeni nu munceste gratis, asadar pentru munca prestata (inspectare, negociere, parafare acte, contact firma shipping, brokeraj etc) voi percepe un comision de 500E.

daca zici ca poti presta acest serviciu ma informez care ar fi pasii de urmat pentru a putea achizitiona o masina din america (acte, taxe, modalitati de ridicare, comanda a unei masini). Explica-mi ca unui "cazut de pe luna" nu am mai avut tangente si m-ar interesa achizitia unui auto de dincolo de "prut"

Cu multumiri

pole....de la un timp te iei cam de toti astia de la mica publicitate. ai si tu dreptate in felul tau , dar daca e pe bune pretul la masina aia, chiar nu e cazul .

daca e in stare sa intermedieze asa ceva, mi se pare foarte ok. evident ca nimeni nu o sa-i trimita banii ca boul , direct lui, nu ? cat priveste faptul de a fi in stare sa aprecieze starea tehnica a masinii....cred k il costa 30 de dolari maxim o verificare a masinii la un service. nu vei afla daca ii lipseste un surub de la stopul stanga spate, dar suficient ca sa isi faca o idee despre starea tehnica a masinii. nu cred ca la bavaria i-ar face cine stie ce in plus :)

daca zici ca poti presta acest serviciu ma informez care ar fi pasii de urmat pentru a putea achizitiona o masina din america (acte, taxe, modalitati de ridicare, comanda a unei masini). Explica-mi ca unui "cazut de pe luna" nu am mai avut tangente si m-ar interesa achizitia unui auto de dincolo de "prut"

Cu multumiri

Ai aici pe cineva de pe forum care aduce asa ceva: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=49745

Cred ca e mai in masura sa-ti dea relatii decat colegul bavareze care e la inceput de drum.