Jump to content

am un E 30 318i ...si as dori sa maresc puterea motorului

N3PO2

Recommended Posts

Nu prea ai ce sa-i faci...cu chip tuning (daca se poate face la modelul tau) nu rezolvi cam mai nimic....

Filtru de aer sport iti va da doar un sunet mai gros...

Poate niste serpisori de evacuare te-ar ajuta foarte putin...

Ai putea sa-i pui un motor mai mare, si astfel rezolvi problema :)

Vad ca esti din Brasov, nu vi sa ne arati si noua masina, la o intalnire ?

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=873278

Nu prea ai ce sa-i faci...cu chip tuning (daca se poate face la modelul tau) nu rezolvi cam mai nimic....

Filtru de aer sport iti va da doar un sunet mai gros...

Poate niste serpisori de evacuare te-ar ajuta foarte putin...

Ai putea sa-i pui un motor mai mare, si astfel rezolvi problema :)

Vad ca esti din Brasov, nu vi sa ne arati si noua masina, la o intalnire ?

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=873278

Ms pt invitatie! Sper k o sa ajung!

Omu' e nou venit pe forum, probabil este si la primul Bmw. A intrebat frumos ce ar putea face sa mareasca puterea motorului si imediat ati sarit pe el.

Voi sterge aiurelile de mai sus, care are ceva concret sa zica sa o faca fara mistocareala.

Sincer eu nu vad partea hazoasa a posturilor de mai sus. DA ! SCHIMBA MOTORUL !

Asta spun si eu . Ca e venit nou pe forum n-are nici o legatura. schiiiimba motoooorul schiiimba motoooru'...

Ce e amuzant in asta sau care e partea de mishtocareala ca mie-mi scapa... :)

Edited by the_rifle

am un E 30 318i ...si as dori sa maresc puterea motorului....ce imi recomandati ? Multumesc!!

in ce stare este motorul ?

poate are nevoie de o segmentare sau un set motor complet

+ filtre si bujii noi

paai nu sunt mecanic...nu pot sa spun ce e in interioru motorului ...bujiile leam verificat dupa ce am cumparat masina...erau dupa parerea mea ok ...adik erau k si noi.filtre....aah uleiu e destul de curat..dar urmeaza schimbarea ei.filtru de aer ..e filtru sport. dar as dor sami trimiti un e-mail kase_801@yahoo.com. thx Attila :)

Multumesc pt cei kre mau sustinut! de scimbat nu prea as fi vrut...dar dak e sa schimb ..am vb cu cineva din germania si am gasit un motor de E 30 din 89 M3 2.3 benzina evo I 220 CP...ce parere aveti?

dak ai vb pentru asta e bun..kre este!

da! sa traiesc!! :)

Multumesc pt cei kre mau sustinut! de scimbat nu prea as fi vrut...dar dak e sa schimb ..am vb cu cineva din germania si am gasit un motor de E 30 din 89 M3 2.3 benzina evo I 220 CP...ce parere aveti?

Nepoate, incearca sa te familiarizezi cu butoanele/functiile forumului...

NEW TOPIC se apasa doar cand vrei sa deschizi un NOU subiect de discutie...

cand vrei sa postezi ceva in continuarea unui topic DEJA deschis, apasa ADD REPLY (cand raspunzi la postul imediat de deasupra ta - butonul il gasesti in josul paginii) sau REPLY (cand vrei sa raspunzi la un anumit post - butonul il gasesti chiar sub postul respectiv)...

U got it ? :)

am vazut un proiect acum ceva timp e30 318 m10 - tipul a pus turbo...a scos ceva putere in plus, dar e destul de costisitor, daca ai bani, timp si cunostinte de mecanica/elecronica auto + garaj utilat si muuuuulta rabdare...se poate

aham...ok...pai ms mult :) dar cred k o sa mai astept un pic sa mai imi strang niste bani si o sami iau un motor mai mare