Jump to content

NUMERE BMW DUBIOASE

Stefan M

Recommended Posts

Un m3 dubios cel putin in poza de langa colegu nostru.

priviti numerele de inmatriculare.......

sa va lamuresc stema de la numere adica stema de LAND este de BAYERN iar recedinta de LAND este Munchen, deci numerele trebuie sa inceapa cu M pt ca resedinta de LAND (oricare land) ii formata dintr-o cifra(la nr de inmatriculare restul localitatilor au 2 sau 3 cifre) iar in cazul nostru lundu-ne dupa buline trebuia sa fie M simplu sau orice alte 2 sau 3 cifre ale localitatilor din landu BAYERN in cazul nostru. iar la numere vad R ceea ce este imposibil numai litera M de la Munchen putea sa o aiba.

asaca tare dubioasa masina sau numere de inmatriculare pe un m3 csl

Edited by Stefan M

Poate e un alt district din Bayern, gen Regensburg. Poate districtele mari se trec si cu o litera, nu trebuie sa fie neaparat capitala landului. Zic si eu, nu stiu exact regulile numerotarii la ei.

II EXACT CUM AM SPUS,NUMAI RESEDINTA ARE O LITERA

Edited by Stefan M

Poza am facut-o acum cativa ani buni, vreo 5-6 ani asa. Era un showroom de langa Regensburg. In showroomul asta erau foarte multe super masini, iar pana au facut cei de acolo actele pentru un Opel Corsa ( pt maica-mea) eu cu taica-mio faceam poze la masini.

Asa ca habar n-am daca numerele erau false, masina insa era autentica si suna extraordinar. :lol:

Uite am gasit pe net niste harti :

Poate ce spui tu s-a aplicat mai de curand , repet pozele sunt de vreo 5 ani :)

numerele sunt valabile, masina e din Regensburg, iar colantul landului e perfect normal sa fie cel de Bayern, intrucat Regensburg se afla in Bayern...

asa ca ceea ce ai semnalat tu aici este eronat, in sensul ca suspiciunea e nefondata pe realitate, fiind acum inlaturata...

topicul se inchide !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.