Jump to content

Ploua in E46

Crysssz

Recommended Posts

suna fain huh????da` chiar ploua...cand am fost in germania am observat ca jos la locul din dreapta spate carpeta de sub presh e uda...da nu uda, varza....imbibata cu apa...a plouat tot drumu...geamu` nu a fost deschis si nici portiera...am citit ceva Review-uri la E46 inainte sa-l iau si ziceau niste tipi din Anglia ca le intra apa pe la chedere...a mai avut cineva aceeasi problema?ce tre sa fac?ms :blink:

Guest v2b3
suna fain huh????da` chiar ploua...cand am fost in germania am observat ca jos la locul din dreapta spate carpeta de sub presh e uda...da nu uda, varza....imbibata cu apa...a plouat tot drumu...geamu` nu a fost deschis si nici portiera...am citit ceva Review-uri la  E46 inainte sa-l iau si ziceau niste tipi din Anglia ca le intra apa pe la chedere...a mai avut cineva aceeasi problema?ce tre sa fac?ms :blink:

90395[/snapback]

I-ai facut geamurile ? A umblat cineva la usi ? Daca da .......asta este raspunsul .....fetele de usi nu au fost remontate cum trebuie.

S-a mai scris despre asta .

nu o umblat nimeni la geamuri sau usi. cand steateam cu masina oprita mi se parea ca se tot auzea in portiera pic-pic-pic.si problema o am la locul din spate dreapta si nu are legatura cu parbrizul sau alte aerisiri din fata.ms

Daca ai trapa s-ar putea sa fie de la ea. Eu am patit acelasi lucru la un e28 unde se infundase o gaura de la trapa. La e46 nu am patit asa ceva. Ca sa verifici pe unde curge du-te intr-o curte pune pe cineva sa stea cu furtunul pe masina si stai in ea pana vezi exact pe unde curge... just an ideea.

Guest v2b3
te-ai trezit???

90998[/snapback]

Garantat s-a umblat la portiera respectiva. Ca sa te convingi pur si simplu da fata de usa jos si verifica daca este totul intact, in mod special garniturile de cauciuc care vin puse pe clipsurile de imbinare. Nu uita sa verifici atent daca este bine lipita paraploaia.

same problem...cand ploua mai mult am probleme...spate dreapta..anul trecut cand au fost ploile alea in august, septembrie era fleasca covorasul...am fost la bmw filaret si mi-au zis ca au multi problema asta....mi-au zis ceva de genu sa scoata fetele de usi si sa se uite la izolatii sau cam asa ceva...am zis mai bine lasa...dar se simte in masina dk a plouat un miros neplacut mai ales dk e in urmatoarea zi cald afara

Guest v2b3
same problem...cand ploua mai mult am probleme...spate dreapta..anul trecut cand au fost ploile alea in august, septembrie era fleasca covorasul...am fost la bmw filaret si mi-au zis ca au multi problema asta....mi-au zis ceva de genu sa scoata fetele de usi si sa se uite la izolatii sau cam asa ceva...am zis mai bine lasa...dar se simte in masina dk a plouat un miros neplacut mai ales dk e in urmatoarea zi cald afara

92092[/snapback]

Despre "izolatii"-le respective am scris mai sus, au rolul de a proteja de ploaie interiorul usii. Atunci cand ploua apa se scurge pe langa geam si curge in usa ...........

suna fain huh????da` chiar ploua...cand am fost in germania am observat ca jos la locul din dreapta spate carpeta de sub presh e uda...da nu uda, varza....imbibata cu apa...a plouat tot drumu...geamu` nu a fost deschis si nici portiera...am citit ceva Review-uri la  E46 inainte sa-l iau si ziceau niste tipi din Anglia ca le intra apa pe la chedere...a mai avut cineva aceeasi problema?ce tre sa fac?ms :blink:

90395[/snapback]

:)

am avut si eu problema. la mine a fost datorata faptului ca s-a dezlipit chederul de la parbrizul care a fost schimbat! acum mi-am schimbat parbrizul si nu mai am nici o problema. asa ca verifica daca parbrizul a fost schimbat

se pare ca ai fost dintre cei norocosi:)

92223[/snapback]

sincer, nici eu nu am problema asta...ba chiar cei de la spalatorie s-au mirat ca nu intra apa in ea...cica la majoritatea intra...!?!

vorba celor de aici, sa nu fi fost schimbat ceva la ea. chedere, fata usa, geam, luneta, posibil praguri :blink: etc...du-o la un control

daca ai tras apa sigur e de la asta.vezi sub cada la tevile car ies din perete.nu stiu frate .vezi sa nu fi fost botita .sau daca a fost schimbat geamu de pe fata si au bagat aia silicon ca romanii din loc in loc cate un pic. :blink: