Jump to content

accident grav pe dn 7

babie 10

Recommended Posts

http://stirileprotv.ro/video/doi-morti-si-...pe-dn7/60369465

pacat ca se intampla asa ceva

soferul vinovat este coleg cu sotul meu.....dar dupa parerea mea de vina is cei cu carutele, care merg pe drumurile publice

nu mai circulam toti cu dacii, cu max 50km/ora ca sa putem evita carutele in timp util

ar trebui data o lege sa-i usuce cu amenzile

eu in 100km ieri n-am vazut nici o caruta semnalizata corespunzator....si am intalnit vreo 8-10

ziua mai e cum mai e, dar noapte ce facem cu ele?

Nici ziua nici noaptea nu au ce cauta pe drumurile europene si nationale, pe judetene si mai jos hai ca mai merge. La restul nu incape discutie.

eu le vad mereu pe DE70 alexandria-craiova-calafat!

mama lor!

mor oameni nevinovati din cauza lor

si daca de altii sau de siguranta rutiera nu lle pasa, macar sa le pese de viata lor!

Guest poleposition

era sa ma fac praf o data din cazua unei carute, mergeam in spatele unuia noaptea, repede inspre Tulcea, asta a depasit in scurt o caruta nesemnalizata, am vrut sa o depasesc si eu insa venea o curba si o masina din curba (am vazut farurile), m-am infipt in frana cat am putut, dar nu ma opream intram in caruta, atunci am accelerat si printr-o bafta incredibila am trecut printre caruta si ala ce venea de pe contrasens exact in curba ... sincer, nu stiu cum am nu am murit la faza asta, chiar ma intreb daca nu a fost ajutor divin sau masina a luat decizii singura, sau eu am reactionat inconstient... nus stiu :lol:

Am oprit la prima parcare sa fumez o tigare si sa ma opresc din tremurat... tremuram ca o piftie, dupa cateva ore abia mi-am revenit complet :)

Vina a fost si a mea, ca mergeam foarte repede si ceva ce nu fac de obicei, foarte aproape de cel din fata... ca vroiam sa il depasesc.

Eram cu M6.

Parca erau interzise carutele, oricum dupa asta se vede gradul de civilizatie, Romania tara de kkt fara drumuri si alea cu carute pe ele :)

degeaba le interzic, pana nu se pun cu amnzile sanatoase pe ei, nu se lasa!

trebuie consifcate pe loc si amenda 2000 ron

era sa ma fac praf o data din cazua unei carute, mergeam in spatele unuia noaptea, repede inspre Tulcea, asta a depasit in scurt o caruta nesemnalizata, am vrut sa o depasesc si eu insa venea o curba si o masina din curba (am vazut farurile), m-am infipt in frana cat am putut, dar nu ma opream intram in caruta, atunci am accelerat si printr-o bafta incredibila am trecut printre caruta si ala ce venea de pe contrasens exact in curba ... sincer, nu stiu cum am nu am murit la faza asta, chiar ma intreb daca nu a fost ajutor divin sau masina a luat decizii singura, sau eu am reactionat inconstient... nus stiu :lol:

Am oprit la prima parcare sa fumez o tigare si sa ma opresc din tremurat... tremuram ca o piftie, dupa cateva ore abia mi-am revenit complet :)

Vina a fost si a mea, ca mergeam foarte repede si ceva ce nu fac de obicei, foarte aproape de cel din fata... ca vroiam sa il depasesc.

Eram cu M6.

si eu era sa intru intr-o caruta.....eram cu duba, primul drum cu ea

era o ceata infernala...

si pe mijlocul drumului un dobitoc cu o caruta, dupa ce ca era nesemnalizata, mai era si plina cu coceni de porumb

cat sunt eu de fata, de ”duamna”, si tot i-am zis cateva

ce m-a frapat a fost ca el justifica mersul pe mijlocul drumului......ca sa nu dea masinile in mine! si e ceata, asa ma tin si eu dupa marcaj, sa nu ies de pe asfalt!

deci idiotul pricepea cumva ca pe ceata, noaptea, e vizibilitate redusa!

si mergea pe mijlocul drumului pr siguranta lui

halal siguranta!

Guest poleposition

am apreciat gestul celui din fata mea totusi, dupa ce am trecut de curba si ce s-or fi auzit scartaieturi de la frane, cauciucuri dreq stie, acesta a oprit si a asteptat sa vada daca sunt in regula sau nu... dar am trecut pe langa el, nu am mai oprit pana la prima parcare, eram teleghidat :) abia apoi am realizat.

Bine, sau poate vroia sa faca primele poze cu tragedia :lol:

am apreciat gestul celui din fata mea totusi, dupa ce am trecut de curba si ce s-or fi auzit scartaieturi de la frane, cauciucuri dreq stie, acesta a oprit si a asteptat sa vada daca sunt in regula sau nu... dar am trecut pe langa el, nu am mai oprit pana la prima parcare, eram teleghidat :lol: abia apoi am realizat.

Bine, sau poate vroia sa faca primele poze cu tragedia :lol:

doamne fereste de asa ceva

ieri un alt coleg de-al sotului a facut o botoboata!

a sters un pom si apoi a decapotat loganul!

dar el n-a patit nimik

cand am ajuns la locul accidentului, el era ok, doar putin zgariat pe fata si lovit la o mana

eu muream sa fac poze cu masina! cu pomul! cu franele! cu tot!

dar atunci era cazul de poze, caci nu era nimeni ranit!

doar un morman de fiare!

trebuie consifcate pe loc si amenda 2000 ron

oh nu....ei vor sa ne arda tot pe noi. http://www.gandul.info/news/guvernul-insis...-legala-4966645

:)

spune-mi ca era o gluma!

spune-mi ca era o gluma!

asta cu confiscatul e prin multe tari , nu m-ar mira sa o implementeze si la noi . iar faza cu luatul amenzii din cont direct de obicei e hotarata de un judecator .

La bautura se ia masina 30 zile si se plateste o taxa de 30 $ pe zi . Amenda o hotaraste judecatorul dupa expirarea celor 30 zile sanctiunea merge pana la 2 ani suspendare permis .

Edited by myxage

Guest poleposition
spune-mi ca era o gluma!

asta cu confiscatul e prin multe tari , nu m-ar mira sa o implementeze si la noi . iar faza cu luatul amenzii din cont direct de obicei e hotarata de un judecator .

La bautura se ia masina 30 zile si se plateste o taxa de 30 $ pe zi . Amenda o hotaraste judecatorul dupa expirarea celor 30 zile sanctiunea merge pana la 2 ani suspendare permis .

ha, iar in Malta este perfect in regula sa te urci la volan baut atata timp cat nu produci nici un accident de circulatie. :) Stiu, am ramas masca cand am aflat.

spune-mi ca era o gluma!

ha, iar in Malta este perfect in regula sa te urci la volan baut atata timp cat nu produci nici un accident de circulatie. :) Stiu, am ramas masca cand am aflat.

ete mie treaba asta nu-mi place (deh, minte necoapta de femeie)

cum sa te urci la volan daca ai baut?ț

de unde stii ca nu faci accident?

paradis :lol:

de unde stii ca nu faci accident?

Cred ca mizeaza pe faptul ca nu ai vrea faci accident deci bei sa zicem moderat . Nu te faci manga si urci la volan . Ceva de genul BEa dar daca ai comis-o esti pa .

Guest poleposition

nu stiu, nu am condus in malta, am mers cu taxi... soferul mi-a povestit, apoi mi-a confirmat si cineva care locuieste acolo.

Oricum foarte idioata chestia asta. In schimb daca faci un accident si erai baut, este agravant... pe de alta parte poti conduce beat pe barba ta cat vrei daca nu lovesti pe nimeni :)

Urasc carutele (carutasii), cu o saptamana in urma era sa posed si eu aripioare de ingeras (sau coarne de drac). Mi-a iesit unul cu caruta de pe un drum de tara ca sa intre pe alt drum de tara, exact la, cred, mai putin de 50m in fata si aveam in jur la 160km/h pe un drum drept de vedeai orizontul din china. Norocul a fost ca b@ul nu s-a pierdut, sa se opreasca in drum si am apucat, cu pedala dincolo de podea, sa-l ocolesc, cu frana inca vreo 70m dupa.Inca un noroc a fost ca nu venea nimeni din fata, altfel azi cred ca scriam pe forum cu majuscule

Urasc carutele (carutasii), cu o saptamana in urma era sa posed si eu aripioare de ingeras (sau coarne de drac). Mi-a iesit unul cu caruta de pe un drum de tara ca sa intre pe alt drum de tara, exact la, cred, mai putin de 50m in fata si aveam in jur la 160km/h pe un drum drept de vedeai orizontul din china. Norocul a fost ca b@ul nu s-a pierdut, sa se opreasca in drum si am apucat, cu pedala dincolo de podea, sa-l ocolesc, cu frana inca vreo 70m dupa.Inca un noroc a fost ca nu venea nimeni din fata, altfel azi cred ca scriam pe forum cu majuscule

mi-am adus aminte....asa ceva a patit si d-l meu acum vreo 5 ani!

numai ca din fata ii venea o duba!

n-a avut decat sa traga dreapta de voan si sa se rastoarne in sant!

cu o dacie 1310!

a ramas cu ea pe plafon, dupa ce s-a rostogolit de 2-3 ori........bine avea cam jumatate din viteza ta!

(in aceeasi zi pe mine m-a calcat un dobitoc cu masina, fix pe trecerea de pietoni....si bause, probabil se credea in malta!)

=))

Sunt multe tragedii din cauza cĂŁruĂželor ...

Socrul meu conducea acum 4 ani un Nissan Patrol ºi plecase din Budapesta spre Bucureºti. Dupã ce a trecut de Arad a Încercat sã depãºeascã o cãruÞa ... cand mai avea câÞiva metri de ea, calul a fãcut brusc la stânga chiar În faÞa maºinii ... Socrul meu a tras de volan dar era prea târziu ... a intrat pe contrasens ºi s-a rãsturnat de câteva ori În ºanÞ. Urmãrile au fost foarte grave ... Socrul a scãpat nevãtãmat, dar soacrã-mea care se afla pe "locul mortului" a fost rãnitã grav la coloana, maxilar, multiple contuzii ºi a intrat În comã. Dupã 2 sãptãmâni a ieºit din comã, dar a rãmas paralizatã ... miºcã doar mâinile ºi bea cu paiul. ªi parcã nu era destul, de la medicamentaÞia fãcutã În spital pentru a o Þine În viaÞã, a dat În leucemie ...

ExistĂŁ lege pentru cĂŁruĂže, dar nu este respectatĂŁ Âşi nici sancĂžionatĂŁ ... Degeaba se fac legi, dacĂŁ nu sunt aplicate ...

AveĂži grijĂŁ ĂŽn trafic ... o secundĂŁ de neatenĂžie Âşi viaĂža poate lua o ĂŽntorsĂŁturĂŁ neaÂşteptatĂŁ ...

Sunt multe tragedii din cauza cĂŁruĂželor ...

Socrul meu conducea acum 4 ani un Nissan Patrol ºi plecase din Budapesta spre Bucureºti. Dupã ce a trecut de Arad a Încercat sã depãºeascã o cãruÞa ... cand mai avea câÞiva metri de ea, calul a fãcut brusc la stânga chiar În faÞa maºinii ... Socrul meu a tras de volan dar era prea târziu ... a intrat pe contrasens ºi s-a rãsturnat de câteva ori În ºanÞ. Urmãrile au fost foarte grave ... Socrul a scãpat nevãtãmat, dar soacrã-mea care se afla pe "locul mortului" a fost rãnitã grav la coloana, maxilar, multiple contuzii ºi a intrat În comã. Dupã 2 sãptãmâni a ieºit din comã, dar a rãmas paralizatã ... miºcã doar mâinile ºi bea cu paiul. ªi parcã nu era destul, de la medicamentaÞia fãcutã În spital pentru a o Þine În viaÞã, a dat În leucemie ...

ExistĂŁ lege pentru cĂŁruĂže, dar nu este respectatĂŁ Âşi nici sancĂžionatĂŁ ... Degeaba se fac legi, dacĂŁ nu sunt aplicate ...

AveĂži grijĂŁ ĂŽn trafic ... o secundĂŁ de neatenĂžie Âşi viaĂža poate lua o ĂŽntorsĂŁturĂŁ neaÂşteptatĂŁ ...

imi pare rau pt cele intamplate!

asa este, trebuie mare atentie in trafic! dar ce ne facem cand ceilalti nu-s atenti? sau mai rau, daca-s inconstienti?

http://stirileprotv.ro/video/doi-morti-si-...pe-dn7/60369465

pacat ca se intampla asa ceva

soferul vinovat este coleg cu sotul meu.....dar dupa parerea mea de vina is cei cu carutele, care merg pe drumurile publice

nu mai circulam toti cu dacii, cu max 50km/ora ca sa putem evita carutele in timp util

ar trebui data o lege sa-i usuce cu amenzile

eu in 100km ieri n-am vazut nici o caruta semnalizata corespunzator....si am intalnit vreo 8-10

ziua mai e cum mai e, dar noapte ce facem cu ele?

soferul dubitei este vinovat si are si de ce!! daca mergea...nu regulamentar...hai ca depasesti limita de viteza dar cu siguranta tipul a depasito cu mult, neatentie, nepastrarea distantei fata de vehiculul din fata, daca mergi cu 20km peste limita legala poti sa opresti in conditii de siguranta...doar ca majoritatea din cauza ca ruleaza cu viteza ma mica nu mai sunt atenti ca si atunci cand zboara cu 150- 160km h,

rip pentru decedati...

taranu cu caruta era foarte relaxat... m@#$i m@$i de inputit, clar ca daca nu era pe drum nu se intampla nenorocirea...astia sunt peste tot la noi in tara...