Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Car-kit Nokia

amaBMW

Recommended Posts

Masina din semnatura este dotata din fabrica cu un car-kit Nokia pentru modelul 3110, din anul 2000.

Cand am cumparat masina am luat-o fara telefon.

Am reusit sa gasesc unul pe Okazii dar cand a sosit am constat ca nu intra in car-kit. Motivul: acumulatorul e prea mare!

Din fabrica telefonul avea un acumulator mai subtire dar nu tinea prea mult. Mai tarziu iau creat unul mai mare.

Acum problema mea e ca nu pot folosi telefonul si implicit nici functiile car-kitului fara acumulator subtire!

Car-kitul are un contact care cupleaza, si se aude sonorul in boxe, doar cand telefonul e introdus si sta fix.

Are cineva un astfel de acumulator?

Stiti pe cineva care ar avea asa ceva?

Orice informatie este bine venita!

din cate stiu, depinde cum e car kitul tau, suportul se poate schimba cu unul pentru alt model de telefon... dar nu stiu daca se poate face saltul de la unu de 3110...

gasesti la nokiashop-uri suport pentru 6233(6234), e50, e60, e61... etc... doar sa se potriveasca cablul intre car kit si suport

Edited by Rhaziel

Car kitul e original. E integrat in tunelul median, langa frana de mana, acolo unde de obicei e un spatiu de depozitare acoperit.

Am incercat sa vad daca poate fi schimbat dar firul nu are nici o clema. Ar trebui taiat si nu se baga nimeni, plus ca trebuie sa gasesc un ansamblu complet pe care sa-l pun in locul acela iar cei de la BMW mi-au spus ca firma a montat doar modelul acesta cu car-kit incorporat.

Au spus ca pot sa-mi aduca din Germania ca mai au pe stoc telefonul dar au cerut 1500 lei (enorm de mult!).

Asa ca am gasit telefon cu 140 lei la un colectionar dar am probleme cu acumulatorul ca nu e original.

Asa arata telefonul cu acumulator original. - http://www.telportal.ro/telefon-Nokia_3110.htm

Acumulatorul meu in partea de jos nu e curbat, ci de sus pana jos vine drept.

dar stiu ca poti schimba acel suport, cu altul, pt orice alt telefon accepat de BMW.

se scoate si se pune altul, e plug and play.

Nu stiam! Am sa ma interesez la baietii de la Trado-Motors la Iasi.

Multumesc pentru informatie!

M-am interesat la Trado-Motors, Iasi, nu se poate face nimic pentru ca masina e prea veche!

Pot sa-l schimb doar cu un telefon din aceeasi generatie (nu ma ajuta cu nimic). Ca sa pun unul de generatie noua trebuie sa schimb si o parte din sistemul audio.

Ar mai fi varianta sa-mi aduca ei un acumulator dar parca nu as da 390 lei pe el.

alooo... pai la 500 de lei iti iei un car kit Bluetooth Nokia si gata...

Problema e ca pentru a schimba car kitul Nokia care e fara Bluetooth pe care il are masina acum cu unul cu Bluetooth trebuie sa schimb casetofonul standard din gord cu un CD-Player cu Bluetooth. E treaba si cere ceva banuti!!!

Ideea e sa nu ma ajunga foarte mult ca asa dau o gramada de bani si mai trebuie sa cumpar si alt telefon mobil.

Nu vreau sa arunc banii aiurea daca nu e necesar.

nu tre sa schimbi nimic... blutut are unitatea car-kit-ului, nu tre sa aiba cd-playerul!

sunt modele care-ti dau sunetul in boxele masinii si altele care au dif separat!

preturi car-kit-uri nokia:

CK-300 569RON

CK-100 465RON

CK-15W 670RON

CK-20W 532RON

CK-7W 550RON

detalii pe net...

aaa, era sa uit... Nokia616 1540 ron... care-i the motherfucker...

Edited by Rhaziel

• 1 year later...
si eu am avut carkit si l-am demontat. imi cereau bisnitarii 300 lei pt un amarat de telefon vechi de 10 ani. asa ca am taiat firele, le-am izolat frumos si gata cu chinul. si-asa era incomodant pentru pasagerul din dreapta. daca e sa-mi schimb vreodata HU imi iau cu bluethoot incorporat si am rezolvat problema.