Jump to content

Tutorial instalare amplificator in e36 coupe

Recommended Posts

Salutare la toata lumea! Am deschis acest nou topic pentru ca nu am vazut niciunde discutii despre asa ceva, daca sunt si eu nu le-am vazut sau sa mai discutat despre aceasta tema imi cer scuze si cer sa fie sters topicu, daca nu astept rezolvari sfaturi etc...

Deci problema sta in felu urmator: am un e36 coupe 95 si vreau sa ii pun un amplificator si un subwoofer, dar problema este ca nu gasesc niciunde nu vad macar o gaurica ceva sau un locsor pe unde sa trag cablu de alimentare ( cam 10 mm2 ) de la baterie in interioru masinii, pentru ca de acolo mai departe ma descurc pe sub praguri pana in portbagaj, doar acel loc pe unde sa intre in masina nu il gasesc. Nu este asa ceva? sau mai trebuie sa caut? Daca nu este se poate face manual? Daca da, cum?

Astept raspunsuri sfaturi in legatura cu aceasta problema, eventual si poze cu locu exact pe unde vine tras cablu ar fi perfect. Va multumesc!

Edited by Flavy90

Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar poti sa verifici, eu la E34 aveam undeva sub torpedou in partea dreapta o membrana din cauciuc fixata pe caroserie care comunica cu compartimentul de la motor, nu era gaurita, a trebuit sa o gauresc eu pentru a trage fir + direct de la baterie pentru alimentarea amplificatorului din portbagaj, probabil ca si la E36 trebuie sa existe asa ceva, te va lamuri mai bine un posesor care s-a lovit de problema asta.Bafta!

Ei bine pana la urma am rezolvat problema in felul urmator: Cablu de alimentare l-am tras prin tablou de sigurante este acolo un manunchi de fire care intra in masina sub bord, sun infasurate intru burete lipicios asa ca am tras cablul pe langa burete cu o surubenita am largit locu si a intrat; mai departe cablu a mers foarte bine pe sub praguri pana in portbagaj. Pe partea cealalta tot asa am dat jos placuta aia de sub bord ( e prinsa in 2 suruburi) si daca scoateti playeru si o sa va bagati capu acolo jos si va uitati in sus o sa vedeti o luminita:P pe acolo ajung cablurile la player ( RCA si REMOTE). A fost ceva chinuiala dar a meritat! Sper ca acest posta sa ajute si pe altii cate s-au lovit sau se vor lovii de aceasta problema. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si explicatii aici pe forum sau pe mess.

Acum am o alta problema dupa ce le-am pus tot frumos si in ordine....mergeau perfect...numai ca azi spre seara ma plimbam cu masina.....si am dat intro groapa si sa zdruncinat umpic masina iar playeru sa stins si sa reaprins dupa 2 secunde singur fara sa-i fac nimica, am spus nu-i problema....si am mers mai departe...dar nu la mult timp sa repetat problema am mai dat intro groapa si la fel sa zdruncinat umpic masina si sa stins player numai ca de data asta nu sa mai aprins si nici nu mai vrea sa se aprinda...stie cineva care ar putea fi cauza? sa mai confruntat cineva cu asemenea problema? Astept raspunsuri sfaturi pareri etc...

• 6 months later...
Ei bine pana la urma am rezolvat problema in felul urmator: Cablu de alimentare l-am tras prin tablou de sigurante este acolo un manunchi de fire care intra in masina sub bord, sun infasurate intru burete lipicios asa ca am tras cablul pe langa burete cu o surubenita am largit locu si a intrat; mai departe cablu a mers foarte bine pe sub praguri pana in portbagaj. Pe partea cealalta tot asa am dat jos placuta aia de sub bord ( e prinsa in 2 suruburi) si daca scoateti playeru si o sa va bagati capu acolo jos si va uitati in sus o sa vedeti o luminita:P pe acolo ajung cablurile la player ( RCA si REMOTE). A fost ceva chinuiala dar a meritat! Sper ca acest posta sa ajute si pe altii cate s-au lovit sau se vor lovii de aceasta problema. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si explicatii aici pe forum sau pe mess.

Acum am o alta problema dupa ce le-am pus tot frumos si in ordine....mergeau perfect...numai ca azi spre seara ma plimbam cu masina.....si am dat intro groapa si sa zdruncinat umpic masina iar playeru sa stins si sa reaprins dupa 2 secunde singur fara sa-i fac nimica, am spus nu-i problema....si am mers mai departe...dar nu la mult timp sa repetat problema am mai dat intro groapa si la fel sa zdruncinat umpic masina si sa stins player numai ca de data asta nu sa mai aprins si nici nu mai vrea sa se aprinda...stie cineva care ar putea fi cauza? sa mai confruntat cineva cu asemenea problema? Astept raspunsuri sfaturi pareri etc...

multe gropi prin timisoara...