Jump to content

pret 528

stere2sexy

Recommended Posts

O intrebare am si eu . Cat sa dau maxim pe un 528i din 1997 , cutie automata, piele in interior , clima .. optiuni bune are pe el. In stare impecabila care e pretul lui maxim? si .. ptr modelu asta sunt scumpe piesele ?

90473[/snapback]

528i..............???? :blink: intrebi de piese,da tu stii cat consuma masina asta ?? :)

O intrebare am si eu . Cat sa dau maxim pe un 528i din 1997 , cutie automata, piele in interior , clima .. optiuni bune are pe el. In stare impecabila care e pretul lui maxim? si .. ptr modelu asta sunt scumpe piesele ?

90473[/snapback]

vrea 9300 euro pe ea negociabil .. ce zici?

Du-te la service-ul in care gasesti mecanicul tau de incredere(adica pe care-l cunosti-sa nu risti sa dai peste acelasi mecanic care e cunoscut si de vanzator :) )....si care sa stie ce sa caute la un BMW modelul asta :blink:

Si succes:)...desi eu nu m-as incumeta la 2800cmc cu automata :) (am motivele mele :D )

Oricum e alegerea ta.. :)

Du-te la service-ul in care gasesti mecanicul tau de incredere(adica pe care-l cunosti-sa nu risti sa dai peste acelasi mecanic care e cunoscut si de vanzator :) )....si care sa stie ce sa caute la un BMW modelul asta :blink:

Si succes:)...desi eu nu m-as incumeta la 2800cmc cu automata :) (am motivele mele :D )

Oricum e alegerea ta.. :)

90739[/snapback]

E manuala cutia .. dar nu stiu ce sa fac ca nici pe autovit .. nu prea gasesc modelu asta .. si inca ceva .. asta din 1997 ce caroserie e ? caroseria din 1997 corespunde cu aia din 2001 -2002 sau mi se pare mie ?

PreĂž 12700 EURO neg

An fabricaĂžie 1997

Tip vehicul autoturism

Km. reali 149000 km

Combustibil benzinĂŁ

Transmisie manualĂŁ

Capacitate 4400 cmc

Putere 286 CP

Consum 12 l/100 km

Asta vrea 12700 :blink:))))) si mai nou 540i consuma 12 l/100km :))

Eu as alege un motor de 2000 sau, mai indicat, de 2500 cmc...pt ca celelalte motorizari nu isi justifica CP in plus...pur si simplu nu ai unde le da drumul decat ocazional la toti sa se manifeste...in schimb ii alimentezi cu benzina tot timpul...

Spun din punctul de vedere al unui benzinar care merge f mult prin oras...:blink:

Da nu a zis nimeni ca vreau neaparat pe benzina .. da asta e singura care am gasit-o aici. Daca stiti voi pe undeva astept sugestii ... mie mai mult imi convine un diesel sau ceva ca banii in plus as avea cum sa fac rost .. da daca n ugasesc alta ce sa fac acuma ... oricum dupa cate mi-a zis wlf .. si are dreptate nu ii dau mai mult de 8 mii pe ea. O sa`l sun sa ii zic ca ii dau 7500 banii jos.. daca vrea bine daca nu ciao :blink: si caut in alta parte.

Recent am luat un E39 cu motor 2800i. Pot spune ca este superba. Daca ai navi, xenon, evacuari inox si alte imbunatatiri merita. Dar mai mult de 9500 sa nu dai pe ea!

Consumul in oras nu este o pb. pt. mine. Cum locuiesc in Piatra Neamt, un oras nu foarte aglomerat, pot sa-ti spun ca am avut consum si de 9,7 pe calculator dar si consum de 14,3. Depinde cum conduci. :)

Daca ar fi masini cu pb. ai gasi la vanzare, dar asa ti-ai pus intrebarea de ce nu exista oferta, cand totusi e cererea?

Eu am cautat un E 34 si vazand ca degeaba caut, am hotarat sa fortez mana unui vecin si mi-a vandut-o pe a lui.

Incearca sa cauti in jurul tau si sa intrebi si pe cel ce initial zice ca nu vinde. Nu cumpara masini pregatite pt. vanzare! Eu m-am ars cu un Cielo si mi-a fost deajuns. :blink:

Bafta la cautat!

Recent am luat un E39 cu motor 2800i. Pot spune ca este superba. Daca ai navi, xenon, evacuari inox si alte imbunatatiri merita. Dar mai mult de 9500 sa nu dai pe ea!

Consumul in oras nu este o pb. pt. mine. Cum locuiesc in Piatra Neamt, un oras nu foarte aglomerat, pot sa-ti spun ca am avut consum si de 9,7 pe calculator dar si consum de 14,3. Depinde cum conduci. :)

Daca ar fi masini cu pb. ai gasi la vanzare, dar asa ti-ai pus intrebarea de ce nu exista oferta, cand totusi e cererea?

Eu am cautat un E 34 si vazand ca degeaba caut, am hotarat sa fortez mana unui vecin si mi-a vandut-o pe a lui.

Incearca sa cauti in jurul tau si sa intrebi si pe cel ce initial zice ca nu vinde. Nu cumpara masini pregatite pt. vanzare! Eu m-am ars cu un Cielo si mi-a fost deajuns. :blink:

Bafta la cautat!

91024[/snapback]

de ce ar merita mai mult cu navi???(navighezi prin oras?)sau cu xenon?? :) s-a format un curent asa ,,toti vor navi dar pt ce sa dai 1000euro in plus cand nici nu-ti foloseste??? le place lor sa se vada ecranu ala acolo si xenonu' in faruri :) :D :D :bounce:

de ce ar merita mai mult cu navi???(navighezi prin oras?)sau cu xenon?? :blink: s-a format un curent asa ,,toti vor navi dar pt ce sa dai 1000euro in plus cand nici nu-ti foloseste??? le place lor sa se vada ecranu ala acolo si xenonu' in faruri  :)  :)  :D  :D

91087[/snapback]

Daca asta este parerea ta, te inseli. Eu cand cumpar o masina ma gandesc si la valoarea ei la revanzare. Avand toate optiunile, am sanse ca peste 2 ani sau anul viitor sa o vand mai repede decat una fara dotari! :)

Daca asta este parerea ta, te inseli. Eu cand cumpar o masina ma gandesc si la valoarea ei la revanzare. Avand toate optiunile, am sanse ca peste 2 ani sau anul viitor sa o vand mai repede decat una fara dotari! :blink:

91213[/snapback]

sau poate sa aiba o gramada de km si full options ! :) cine o mai ia???/ :) eu imi aduc acum un 525d din germania si nu prea e dotat ,,dar are foarte putini km ,,si e an bun 2002,,luna 11.........! :) care crezi ca o sa se vanda????

xenonu e una dintre dotarile cele mai importante la o masina. poate nu stii tu ce bun e seara

91097[/snapback]

adevaru ca e frumos xenonu si asa e,,, :blink: seara te ajuta mult ! dar iar depinde de fiecare ,daca se poate folosi la maxim de el :) eu sincer nu calatoresc mult noaptea ,,si mai putin in afara orasului ,fiindca e foarte obositor noaptea !

sau poate sa aiba o gramada de km si full options ! :blink: cine o mai ia???/ :) eu imi aduc acum un 525d din germania si nu prea e dotat ,,dar are foarte putini km ,,si e an bun 2002,,luna 11.........! :) care crezi ca o sa se vanda????

91219[/snapback]

Iti doresc bafta la vanzare, dar targurile sunt cam pline de BMW diesel. Eu nici nu l-am cumparat bine si am si primit cu 1000 euro mai mult pe ea. Stiu unul in Piatra Neamt cu 14000 euro din 2002 diesel 525 si de anul trecut se chinuie sa-l vanda! Masina are aprox. 125000 km si tot degeaba. Poate la tine au mai multa cautare, dar aici tb. sa astepti pana vinzi asa ceva!

Iti doresc bafta la vanzare, dar targurile sunt cam pline de BMW diesel. Eu nici nu l-am cumparat bine si am si primit cu 1000 euro mai mult pe ea. Stiu unul in Piatra Neamt cu 14000 euro din 2002 diesel 525 si de anul trecut se chinuie sa-l vanda! Masina are aprox. 125000 km si tot degeaba. Poate la tine au mai multa cautare, dar aici tb. sa astepti pana vinzi asa ceva!

91223[/snapback]

528i ai cumparat ???si ti-a dat cineva cu 1mie mai mult?? :D si nu ai dat-o?? :) din cate stiu eu diesel-urile se cumpara cel mai bine,,dar daca spui tu...... :blink: eu o iau pt mine oricum ..deci nu sa fac bisnita :)

ABIA ASTEPT SA-I FACI CONSUMU PANA LA MARE ! :D :bounce:

p.s :pune niste bani" la umbra "din timp :)

• 4 weeks later...
528i ai cumparat ???si ti-a dat cineva cu 1mie mai mult?? :D si nu ai dat-o?? :) din cate stiu eu diesel-urile se cumpara cel mai bine,,dar daca spui tu...... :blink: eu o iau pt mine oricum ..deci nu sa fac bisnita  :)

ABIA ASTEPT SA-I FACI CONSUMU PANA LA MARE ! :D  :bounce:

p.s :pune niste bani" la umbra "din timp :)

91240[/snapback]

Intre timp i-am pus si GPL care a costat 900 E. Deci fii sigur ca ma duc cu ea la mare!

Si pe benzina la 90-100km/h a iesit 8,2% pe monitor. Crede-ma ca imi convine. Am avut Lada care la viteza asta lua tot cam atat, iar Cielo-ul pe care il am la 120 tot 8 ia, asa ca....., cel putin am BMW, nu?