Jump to content

pret 528

stere2sexy

Recommended Posts

Din gama Daewoo am, asa ca stiu cati bani fac! Mereu pica cate ceva! Eu am cumparat Cielo-ul cu 14800 ron si am bagat pana la 21500 ron. Mai am putin si face cat un BMW. Asa ca....

Plus de asta in oras la mine,mai sunt si altii care au GPL pe BMW si nu au avut pb.

Riscul este ca se duc semeringurile la supape si scaunele acestora, dar cum am invatat sa-mi repar Cielo-ul singur, caci mecanicii sunt de toata jena, intr-un an voi invata sa-mi repar si BMW.

Cu Matiz si Tico, la cat loc ai in portbagaj tb. sa-ti cumperi o remorca sa mergi la mare! Ce sa-i faci, eu am sotie, copii, nu mai am 20 de ani sa-mi pun 3 haine si sa o intind! :blink:

Sunt constient ca cei mai multi dintre prieteni s-au mirat cand m-am hatarat sa-i pun GPL, dar decat sa bag banii in benzina, mai bine cumpar un set de semeringuri, ceva supape etc!

Duminica placuta! :)

aici ai dreptate, dar totusi cand zici ca ai bmw e39 528i cu 193 cp subnutriti din cauza gazului.......nu styu parca e putin aiurea....

97590[/snapback]

Ai 193 ponei pe care-i folosesti ca niste armasari putere atunci cand ai nevoie si apesi butonul de turbo...adica de trecere pe benzina... :) de cate ori ai avut nevoie de toti acei 193CP la un mers normal in oras? Sau chiar si afara...Eu am folosit 105CP-ii mei la pantele de la munte...cand lasam in urma alte marci de masini..cu reputatie si tinerime apreciabile...si GPL-ul pentru celelalte portiuni de drum..inclusiv pe autostrazi cand am rulat cu o viteza medie de cca 145km/h...avand un consum de sub 9l/100km...

PS: foloseste un ulei ffff bun la motor care sa-ti compenseze arderea uscata din cilindri :blink:

Din gama Daewoo am, asa ca stiu cati bani fac! Mereu pica cate ceva! Eu am cumparat Cielo-ul cu 14800 ron si am bagat pana la 21500 ron. Mai am putin si face cat un BMW. Asa ca....

Plus de asta in oras la mine,mai sunt si altii care au GPL pe BMW si nu au avut pb.

Riscul este ca se duc semeringurile la supape si scaunele acestora, dar cum am invatat sa-mi repar Cielo-ul singur, caci mecanicii sunt de toata jena, intr-un an voi invata sa-mi repar si BMW.

Cu Matiz si Tico, la cat loc ai in portbagaj tb. sa-ti cumperi o remorca sa mergi la mare! Ce sa-i faci, eu am sotie, copii, nu mai am 20 de ani sa-mi pun  3 haine si sa o intind! :w00t:

Sunt constient ca cei mai multi dintre prieteni s-au mirat cand m-am hatarat sa-i pun GPL, dar decat sa bag banii in benzina, mai bine cumpar un set de semeringuri, ceva supape etc!

Duminica placuta! :lol:

97582[/snapback]

:blink: :) :) :) :D :D :bounce:

Eu as alege un motor de 2000 sau, mai indicat, de 2500 cmc...pt ca celelalte motorizari nu isi justifica CP in plus...

90822[/snapback]

Recent am luat un E39 cu motor 2800i...

91024[/snapback]

MAI FRATILOR, EU SHTIU CA 523 SHI 528 E39 AU MOTOARE DE 2.5.

Ce e ala motor de 2.800 la E39??

Shi in al doilea rand, ce e cu consumurile astea ENORME pe care le vehicualtzi? E un mit asta, despre care s-a discutat, shi am vrea sa dispara. Dar nu are cum, ca (,) chiar noi il alimentam.

Consumul e cel mai bine influentzat de stilul de mers. Shi un motor mic care se chinuie sa duca o caroserie grea consuma mai mult decat un motor care o poate duce fluierand...

Ca ra revin on tiopic: parerea mea este mergi pe 528, sau mai bine pe un 523 care poate deveni 528 cu modificari nu prea mari (repet, au acelashi motor, sub-setat la 523 din motive de taxe & stuff). Shi ai putere cand ai nevoie, shi consumul il tzii sub control cu stilul de mers...

Edited by MuadDib

Ai 193 ponei pe care-i folosesti ca niste armasari putere atunci cand ai nevoie si apesi butonul de turbo...adica de trecere pe benzina... :)  de cate ori ai avut nevoie de toti acei 193CP la un mers normal in oras? Sau chiar si afara...Eu am folosit 105CP-ii mei la pantele de la munte...cand lasam in urma alte marci de masini..cu reputatie si tinerime apreciabile...si GPL-ul pentru celelalte portiuni de drum..inclusiv pe autostrazi cand am rulat cu o viteza medie de cca 145km/h...avand un consum de sub 9l/100km...

PS: foloseste un ulei ffff bun la motor care sa-ti compenseze arderea uscata din cilindri :blink:

97615[/snapback]

Momentan, folosesc Mobil 5w40 full sintetic (BMW). La Cielo il schimb la 7000, iar la BMW il voi schimba la 10000. Tocmai pt. a proteja motorul! :)

Voi incerca si niste Metabond. La Cielo da rezultate extraordinare si cum am obiceiul sa-l fugaresc si sa-i dau turatii de 4000-4500 este justificat.

Referitor la consumul de GPL la BMW, am facut un calcul si la drum intins la o viteza de 120km/h ia cam 10,7%. Cielo-ul la viteza asta imi ia 8%. Cam asta este.

Am optat pt. GPL, deoarece in timp ce benzina se scumpeste, GPL-ul nu , ba din contra: este o statie in oras unde il are cu 16000 rol/L. La buget reprezinta ceva si apoi vorba ta: Unde folosesc eu cei 193 CP? Oare dupa filtru sport si evacuare inox L&H cat mai are in plus?

MAI FRATILOR, EU SHTIU CA 523 SHI 528 E39 AU MOTOARE DE 2.5.

Ce e ala motor de 2.800 la E39??

Shi in al doilea rand, ce e cu consumurile astea ENORME pe care le vehicualtzi? E un mit asta, despre care s-a discutat, shi am vrea sa dispara. Dar nu are cum, ca (,) chiar noi il alimentam.

Consumul e cel mai bine influentzat de stilul de mers. Shi un motor mic care se chinuie sa duca o caroserie grea consuma mai mult decat un motor care o poate duce fluierand...

Ca ra revin on tiopic: parerea mea este mergi pe 528, sau mai bine pe un 523 care poate deveni 528 cu modificari nu prea mari (repet, au acelashi motor, sub-setat la 523 din motive de taxe & stuff). Shi ai putere cand ai nevoie, shi consumul il tzii sub control cu stilul de mers...

97661[/snapback]

Eu asa l-am cumparat si asa scrie in talon si carte : Motor BMW S1 528I si seria. Iar la kw 142. Daca faci 142x1,36 vezi ce iese. Cam aceea sunt caii putere, care sincer pe drumurile patriei ii simt , doar il unele depasiri. In rest.... tb. sa ma feresc de gropi.

In ceea ce priveste consumul pe benzina in oras imi ia intre 9 si 14 fara AC. Cu Ac se duce undeva la 17. Totul e sa schimbi vitezele 1,2si 3 repede, altfel te ucide. Pe GPL ar fi cu un litru mai mult dar nu este o regula valabila.

@ NIK 58. Cand vei avea un motor de 2800 benzinar, deci dublu ca al tau, vei vedea ce inseamna consum. Mai ales in Bucuresti :blink:

97745[/snapback]

Cati cm3 scrie la "capacitate cilindrica" in talon?

Edited by MuadDib

Guest brandex

Si cele mai bune motoare la BMW sunt motoarlele de peste 2500 cmc.

Consuma 12 l o Dacie prin bucuresti.

Masinile diesel sunt f scumpe la intretinere, aporpae dublu, sunt rigide si nu sunt silentioase ca benzina. Eu recomanda benzina, asta daca nu esti chitros la consum.

:blink:

Si cele mai bune motoare la BMW sunt motoarlele de peste 2500 cmc.

Consuma 12 l o Dacie prin bucuresti.

Masinile diesel sunt f scumpe la intretinere, aporpae dublu, sunt rigide si nu sunt silentioase ca benzina. Eu recomanda benzina, asta daca nu esti chitros la consum.

:blink:

98282[/snapback]

Aici ai perfecta dreptate! Totusi, la consumurile pe care le-ai postat, imi da impresia ca mergi foarte lejer! :)

Am incercat si eu, dar parca nu mai este BMW.

Si ca sa nu fiu :) , subiectul fiind ,,pret 528" sti unul in P. Neamt cu 4200E, dar din nefericire este lovit dreapta puternic.

M-am uitat la anunt si masina e super. Bafta la vanzare! :)

Edited by nt98adu

Guest brandex
Aici ai perfecta dreptate! Totusi, la consumurile pe care le-ai postat, imi da impresia ca mergi foarte lejer! :)

Am incercat si eu, dar parca nu mai este BMW.

Si ca sa nu fiu  :blink: , subiectul fiind ,,pret 528" sti unul in P. Neamt cu 4200E, dar din nefericire este lovit dreapta puternic.

M-am uitat la anunt si masina e super. Bafta la vanzare! :)

98641[/snapback]

Nu merg lejer, asta e consumul pe computer si pe incercate. Zilele astea cred ca o sa raman fara ea :) , dar am nevoie de bani neaparat.

Guest brandex
Pacat. Arata super si la dotarile pe care le ai...... eu nu as da-o! :)

Ce-ti vei lua? :blink:

99291[/snapback]

Stiu ca suna ciudat, dar cred ca un SL300 din ala vechi (este singurul mertz care imi place), dar vreau una cabrio, nebunie de a mea, sau un 320 Ci inca nu sunt hotarat, dar trag spre BMW.

Offtopic

Stiu ca suna ciudat, dar cred ca un SL300 din ala vechi (este singurul mertz care imi place), dar vreau una cabrio, nebunie de a mea, sau un 320 Ci inca nu sunt hotarat, dar trag spre BMW.

99308[/snapback]

Nu cumva o vindeai ca sa-ti cumperi apartament? Ce s-a intimplat, ai vazut ca nu poti fara masina? :blink:

Guest brandex
Offtopic

Nu cumva o vindeai ca sa-ti cumperi apartament? Ce s-a intimplat, ai vazut ca nu poti fara masina?  :blink:

99385[/snapback]

Ba da, dar am reusit sa iau credit de la banca si acum nu stiu ce sa fac, sa o vand sau nu.

Ba da, dar am reusit sa iau credit de la banca si acum nu stiu ce sa fac, sa o vand sau nu.

99399[/snapback]

Pai daca esti multumit de ea...nu da vrabia din mana pe mertzul de pe gard :)

Eu sunt super multumit de E28-ul meu si la consum, si la tinuta de drum...si dotarile i le fac eu, ca am electrice gata a fi montate (deja trapa i-am electrificat-o...mai au ramas geamurile fata..am motorasele...dar nu gasesc putina umbra sa ma apuc de montaj :) )...dar nu-mi place ca nu are AC :) pe caldurile astea nici macar trapa nu mai e de ajutor :blink:

Edited by iulian518i

Nu o vinde! Vei cumpara alta si iar te vei apuca sa investesti in ea!

Nu conteaza ca este 1996, pe strada nu te intreaba nimeni anul de fabricatie!

Parerea mea.

99742[/snapback]

KORECT!...si la cum arata...nici nu zici ca-i faci aniversarea de 10 ani :blink:..atat la dotari...cat si la restul masinii... :)