Jump to content

Vand scaune piele si interior E46

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

UP ! Astept oferte de pret sau variante de schimb.

schimb cu unele negre normale ,cu incalzire si reglaj lombar cat ai mai vrea diferenta in cazul in care te intereseaza

Multumesc pentru ofeta @batory, dar trebuie sa-mi cer scuze ca am omis sa fac o precizare in anuntul meu si anume:

Variante de schimb cu repere de e46 coupe

328-ul meu e aproape full, dar ar mai fi loc de cate ceva, ca de ex.:

- stopuri led

- modul tv 16:9

- un alt set de jante

- suspensie sport reglabila

- instalatie sunet HK

- filtru sport K&N 57i Generation II

- evacuare sport

- ...

Salut Florine,

Spune mi si mie in eventualitatea unui schimb cu scaune, bancheta e46, ce diferentza ai mai vrea? Doar le stii pe ale mele, nu s piele...

Salut Serban!

Din pacate nu am ce face cu scaune de sedan, dar daca vrei sa discutam pretul, suna-ma si vorbim.

0722 390 361 / 0751 313 290

Pachetul pus la vanzare este compus din:

- scaune sport din piele bej, cu incalzire si reglaj electric lombar

- consola din bord cu butoanele de incalzire si cablurile aferente

- fete de usi din piele bej cu manere (cele din spate au butoane deschidere geamuri)

- instalatia de sunet Hi-Fi cu 10 difuzoare

- bord negru / bej

- set trimuri mahon

- cotiera piele si consola centrala bej

- mocheta bej (podea)

- plafon (prevazut cu loc de trapa) si toate celelalte accesorii din mocheta si plastic bej

Pretul pachetului este 900 Euro si sunt dispus sa negociez cu alte persoane in afara amatorilor de chilipiruri

am un interior normal si ma intereseaza sa il schimb insa fii dragut si spune-mi si mie cat ma costa cele necesare din pachetul tau.....ma refer fa-mi un pret pentru toate dar un pret corect.....respectiv scaune,fete usi, partea bej de la bord, trimurile , cotiera si consola bej, mocheta...nu ma intereseaza partea de plafon pt ca nu am motiv sa o schimb.....te rog mult incearca sa imi spui cam cat ma costa cele enumerate...mersi

am un interior normal si ma intereseaza sa il schimb insa fii dragut si spune-mi si mie cat ma costa cele necesare din pachetul tau.....ma refer fa-mi un pret pentru toate dar un pret corect.....respectiv scaune,fete usi, partea bej de la bord, trimurile , cotiera si consola bej, mocheta...nu ma intereseaza partea de plafon pt ca nu am motiv sa o schimb.....te rog mult incearca sa imi spui cam cat ma costa cele enumerate...mersi

Avand in vedere componenta pachetului, am convingerea ca are deja un pret corect, dar asta nu inseamna ca nu sunt deschis la discutii pe tema asta. In consecinta, astept de la tine o propunere de pret pentru componentele pe care le doresti, cu ocazia asta intelegand si eu mai bine ce intelegi tu printr-un pret corect. Mentionez ca plansa de bord nu se divide in partea neagra si partea bej, deci vine cu totul. Daca iti vine mai usor, putem discuta si la telefon: 0722 390 361 / 0751 313 290.

Multumesc.

cred ca mi-a scapat....volanele la ce pret sunt?

sincer nu ma intereseaza decat cel cu comenzi...poate ii muti airbag-ul :)

Din pacate am vandut deja airbag-ul. Daca te intereseaza volanul cu comenzi fara airbag, spune-mi si iti fac un pret.

Multumesc.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
daca te uiti atent la ce ai postat iti dai seama,dar nu am scris tot,ma refeream la ''consola din bord cu butoanele pt incalzire'',acuma stii,nu? si zi-mi un pret

3000 lei

tu ori nu stii valoarea banului,ori am fost pe la mititica pt japca. pai ai vandut atatea si pe 2scaune,o bancheta si niste fete de usi vrei 30mil? crezi ca lumea nu a mai vazut interioare ca al tau,ceri aproape 800euro si nici nu arata cine stie ce. pai tu ai vazut interior ce vinde gabi de la arad nenica? daca nu era negru il sumparam de mult. tu si cu anuntul tau o sa ajungeti de-o seama cu istoaria :)

daca te uiti atent la ce ai postat iti dai seama,dar nu am scris tot,ma refeream la ''consola din bord cu butoanele pt incalzire'',acuma stii,nu? si zi-mi un pret

3000 lei

tu ori nu stii valoarea banului,ori am fost pe la mititica pt japca. pai ai vandut atatea si pe 2scaune,o bancheta si niste fete de usi vrei 30mil? crezi ca lumea nu a mai vazut interioare ca al tau,ceri aproape 800euro si nici nu arata cine stie ce. pai tu ai vazut interior ce vinde gabi de la arad nenica? daca nu era negru il sumparam de mult. tu si cu anuntul tau o sa ajungeti de-o seama cu istoaria :)

Ooo, dragutul de tine! Cand mi-ai scris data trecuta, am gandit ca poate primii 7 ani nu prea i-ai stat pe acasa, iar la scoala, cel mai mult ti-o fi placut cornul cu lapte. Dar observ ca nu te lasi si iar te sprijini aberant in tastatura, probabil crezand ca ti-a mai crescut un centimetru cu ocazia asta, dublandu-si lungimea. Crede-ma ca nu m-ai gasit. Deci flacaneata, daca intelegi ce-ti explic aici cu multa gingasie, mergi cum poti in treaba ta si prefa-te ca n-am dialogat niciodata. Ajuta la sanatate!

• 2 weeks later...

Interiorul a fost oprit pentru un user al forumului, insa nu s-a potrivit...

Niciunul dintre noi nu a stiut ca bancheta spate nerabatabila nu se potriveste pe o masina care a avut bancheta rabatabila. Deci, aviz amatorilor!

In consecinta, interiorul revine la vanzare.

- scaune sport din piele bej, cu incalzire si reglaj electric lombar

- fete de usi din piele bej cu manere (cele din spate au butoane pt. geamuri)

- plansa bord negru / bej

- cotiera piele si consola centrala bej

- mocheta bej (podea)

- plafon (prevazut cu loc de trapa) si toate celelalte accesorii din mocheta si plastic bej

Se vinde tot pachetul, la 900 euro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.