Jump to content

Provocarea BMW-Audi

Trado Motors

Recommended Posts

Guest poleposition

l-a mai pus cineva zilele trecute, e dragut.

Dar cand vad baba aia stafidita si zbarcita din Cretacic, la inceput, imi vine sa vomit...sincer :lol:

Pana mea, aia cand se uita la Jurassic Park isi aminteste de tinerete :)

(cred) ca se refera ca culoarea alb e de coclar....

Io nu pot sa inteleg, daca tie-ti place o culoare, si e considerata ca fiind de cocalar sau manelist, trebuie sa faci si tu parte din aceasi categorie, doar pentru ca-ti place culoarea ? E sec :)

(cred) ca se refera ca culoarea alb e de coclar....

Io nu pot sa inteleg, daca tie-ti place o culoare, si e considerata ca fiind de cocalar sau manelist, trebuie sa faci si tu parte din aceasi categorie, doar pentru ca-ti place culoarea ? E sec :)

la unele masini chiar le sta bine in alb, inafara de salvare :lol:

Guest poleposition

auzi, ca tot spunea Bavaria ca video aluia amator, incalca reguli de siguranta, instiga la agresivitate etc, sunt curios cati o sa sara acum de pe casa in seria 1 Cabrio, sau cati o sa se arunce de pe bicicleta, prin portbagaj in masina :) da' bine, a dat semnal cand a iesit in strada :lol:

Cred ca singura parte realista a video-ului asta, este la final, cand isi rupe ala boasele sarind in AUDI.

Jump for Joy... ce idiotenie.

Ia ca ma duc si eu sa vad daca nimeresc de la etajul 1 sa intru pe geam in M6.... apoi ii dau in judecata pe astia de la BMW :lol:

mie-mi place clipul... vrea sa spuna ca BMW nu e o simpla masina in care te urci numai ca sa te cari, ci poate fi condusa si doar pentru placere aratand cum posesorii isi "trezesc simturile" inainte de a o conduce... chiar imi place clipu'...

Guest poleposition
mi se pare o tampenie, realitatea este ca daca vrei sa sari in masina pe geam sau de pe acoperis iti rupi picioarele sau gatul, din punctul meu de vedere, clipul nu afecteaza cu nimic imaginea AUDI, ba dimpotriva.

daca e sa luam prin prisma realitatii toate reclamele... o sa ne luam renault clio toti, ca la aia in reclame nu apare nimic decat o poza cu masina si discountu cat casa... acum si prin programul rabla... adica dai rabla iei rabla...

chiar azi m-am uitat pe un banner de-al unui dealer mercedes in arad, cu ce atrageau ei clientii... scris mare pe banner "revizii gratuite"... pai frate, e o marca totusi premium, pui poza cu ditai S-Klasse si momesti omu cu reviziile :)

daca e sa luam prin prisma realitatii toate reclamele... o sa ne luam renault clio toti, ca la aia in reclame nu apare nimic decat o poza cu masina si discountu cat casa... acum si prin programul rabla... adica dai rabla iei rabla...

chiar azi m-am uitat pe un banner de-al unui dealer mercedes in arad, cu ce atrageau ei clientii... scris mare pe banner "revizii gratuite"... pai frate, e o marca totusi premium, pui poza cu ditai S-Klasse si momesti omu cu reviziile :)

In plus apari pe la diverse posturi tv si faci teoria chibritului ca nu se vinde domne si am venit cu SUPER OFERTE. PREA SFINTE oferte si degeaba. E criza. MUICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ce facem cu masinile ?????????????

Nu e nici o mare oferta, incearca si ei. Practic s-au aliniat si ei cu ce e prin vest. Cand iti iei o masina la banii astia, e de la sine inteles ca pe perioada garantiei si reviziile sunt moca... asta apare la prima discutie cu dealer-ul. Probabil pana acum clientul roman de de S- klasse nou merita jupuit in stil clasic romanesc...

Edited by DOMI

pai revizii gratuite iti da dealerul si la logan... chiar asta e mai important, un motiv, un avantaj atunci cand iti iei o masina de ~80 de mii? revizii? cu aia momesti pe unu de cumpara un matiz... la o masina serioasa nici nu cred ca ar trebui sa intre asemenea kkturi in discutie...

auzi tu... cica "incredinteaza tot ceea ce iti este drag, pe cele mai sigure maini" .... "revizii gratuite pe toata perioada garantiei" pffff.. FAIL

Edited by Rhaziel