Jump to content

O parere BMW 525D - AUDI A4 1.8T

Dariusel

Recommended Posts

De mentionat ca nu scapi sub 15 consum in oras cu 1.8T-ul ala.

si nu o sa fuga mai tare, si nu o sa ai acelasi spatiu :)

E nu.

http://www.zeperfs.com/en/duel98-37.htm

Acum bmw are soft, daca va avea si benzinarul soft, bye-bye.

Nu e vorba numai de cox.

Insa daca as stii ca e o gaura neagra bmw, ca se intampla sa mai prinzi cate o masina in care bagi mai mult decat te bucuri...as face schimbul.

E alta clasa. Insa audi ala e ok. Am avut unu din 2003.

si daca isi pune soft degeaba...este motorul vechi varianta de 150 de cai nu este varianta de 180 de cai... dar intram in alte discutii... litrajul mai bun al bmw-ului deci cuplul si caii mai multi isi fac treaba ff bine...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu nu vorbesc din fabule. la o eventuala cursa pe 402m, masinile stock, invinge audi. e clar. Nu compara diesel cu benzina. In primul rand 525d nu e masina de cox. :)

Cu softul se scoate ceva din ea, insa acceleratia nu e punctul forte.

Ah, am citit acum posturile tale in care faceai s2000 :lol:)

Discutia asta nu are rost. Ma retrag.

pai retrage-te daca nu ai treaba..eu iti explic ca ala de audi are 150 din fabrica, cel de bmw are 163 din fabrica dar cilindreea mai mare adica cuplul isi face treaba...daca stam sa o luam asa nici audi asta nu e masina de cox !

resoftate sunt 200 respectiv 185 de cai...dar inca o data cilindreea conteaza faptul ca e benzina nu il scuteste de dezavantajul de 700 cmc ... ca sa nu mai spun ca motorul de bmw are 24 valve vs 20 ale audi-ului ...consider ca esti captiv in trecut la faza asta cu benzina vs diesel...ai idee ca sunt masini cu 1.7 dti de la opel modele mai noi care fac gti-uri cu cateva modificari...

eu nu vorbeam de mine asa ca nu te baga cu mine in seama aiurea si oricum daca vrei te dau o tura cu al meu ( eu am 3.0 din fabrica )...nu trebuie sa crezi tot ce auzi...hai sa facem un test sa demonstrez...sau esti doar un forumist ...

Edited by Mario Marius

Am condus eu mai bine de un an un Audi A6 cu motorul in cauza adica 1.8T si cutie Tiptronic... Pot spune ca motorul e extrem de gurmand si sub 14-15 la suta (la mine manca 17 dar sa zicem ca era masina mai mare si eu am talpa grea) nu o sa poti scoate. Chestiile bune sunt ca motorul este foarte agil si se infige frumos insa tractiunea fata nu rezista ca lumea la puterea generata deci nu te sfatuies la talpi dese de pe loc ci mai degraba sprinturi in mers... Audi A4 e foarte mic ca loc inauntru (ma refer la acel model de care vorbesti tu) si locurile din spate sunt cel putin inghesuite (incearca si tu sa vezi)... Per total nu cred ca faci mare branza pentru ca o masina noua (chiar si second hand) inseamna alte probleme pe care momentan nici nu le cunosti... Macar la a ta stii ce are si la ce sa te astepti... Edited by crisjohn

Esti o persoana speciala. Sincer.

Daca vrei deschide un topic sa continuam discutia, poluam cu offtopic aici...

Masina ta nu-mi poate oferi senzatii mie, cand sunt sigur ca ma vei vedea din spate la o eventuala cursa.

Salutare.

Tu esti si mai special ma bucur ca ne-am gasit ... eu nu am nimic cu tine dar te-ai luat de mine...bafta

chiar ma jignesti...in mom de fata am ambreiajul in pioneze si eu cu o persoana in masina am stat lipit cu o pisica 2.5 24 valve asa ca...touring-ul tau 2.8 are 150 km mai mult ca o pisica normala si cu ambreiajul nou... te cam vad in oglinda nu rau...dar te vad...

Edited by Mario Marius

De la cam 16s -402m, la 14.5s prin soft, e pur si simplu optimism, nu altceva

Eu estimez ca stau cam tot pe la 230 de cai, de la 193, totusi, nu am reusit sa scad 0-402m sub 1 secunda fata de fabrica.

Dar scot sub 14.5 :)

Bine ca ai editat.

Incercam, vedem, vorbele sunt in vant. Nu pune 2.5 aici, e alta mancare de peste. Pune un 330ci e46, daca vrei sa stii cam cum stau eu langa tine.

M-am mai dat cu 530d softat, manual, 2 masini diferite. De mai multe ori. Nu ai tu ce sa aduci la masa, ce ei n-au putut aduce.

Dieselul nu e pentru cox. Impresia data de cuplu,da este, zici ca e racheta, doar zici. :)

Eu am 1450kg, masina cu 10 litri de benzina, cantarita saptamana trecuta.

Incercam, vedem, vorbele sunt in vant. Nu pune 2.5 aici, e alta mancare de peste. Pune un 330ci e46, daca vrei sa stii cam cum stau eu langa tine.

ma bucur ca gandesti la fel...esti tocmai la timisoara? cum facem ?

beti un pahar cu apa rece si aranajati o cursa pe NFS :)

Uzura morală este un termen foarte vag şi foarte la modă.

Dacă ĂŽţi place o maşină, o cumperi, e simplu.

si eu la fel ... dar tot te fac :)

Vezi că are 328i pe o caroserie mai uşoară decât a ta, mai ales că diesel-ul este ĂŽn general mai greu pentru că are mai multe insonorizări.

Edited by Ciupanezu

As lua A4 :)

Se mai cojesc plasticele, consuma 9.3 mixt in conditii sportive ... se aude ffoarte frumos motorul.

Ma gandeam si eu la un 525 cand am vandut E46-le, dar mi se pare prea uzat moral, prea mare ... parerea mea.

9.3 mixt e o poveste buna... am avut motorul in cauza pe un A6 si consuma 17 la suta in oras si afara sub 8.5-9 nu reuseam cu el si apoi am avut 1.8T pe un Passat versiunea noua de 160 CP si consuma in oras cu cutie manuala in jur de 14-15 si afara lua cam tot 8.5... terminati cu prostiile pe care le cititi prin carti tehnice si intrebati oameni care chiar conduc asa ceva... verificati pe forumul VW daca am dreptate sau nu... am un prieten cu VW Passat Cc cu acelasi motor, adica 1.8 T generatie noua si ii consuma 14-15 la suta in oras...

Uzura morală este un termen foarte vag şi foarte la modă.

Dacă ĂŽţi place o maşină, o cumperi, e simplu.

Vezi că are 328i pe o caroserie mai uşoară decât a ta, mai ales că diesel-ul este ĂŽn general mai greu pentru că are mai multe insonorizări.

e touring...sa lasam faptele sa vorbeasca... http://www.pic4ever.com/images/290.gif

Edited by Mario Marius

As lua A4 :)

Se mai cojesc plasticele, consuma 9.3 mixt in conditii sportive ... se aude ffoarte frumos motorul.

Ma gandeam si eu la un 525 cand am vandut E46-le, dar mi se pare prea uzat moral, prea mare ... parerea mea.

9.3 mixt e o poveste buna... am avut motorul in cauza pe un A6 si consuma 17 la suta in oras si afara sub 8.5-9 nu reuseam cu el si apoi am avut 1.8T pe un Passat versiunea noua de 160 CP si consuma in oras cu cutie manuala in jur de 14-15 si afara lua cam tot 8.5... terminati cu prostiile pe care le cititi prin carti tehnice si intrebati oameni care chiar conduc asa ceva... verificati pe forumul VW daca am dreptate sau nu... am un prieten cu VW Passat Cc cu acelasi motor, adica 1.8 T generatie noua si ii consuma 14-15 la suta in oras...

9.3 mixt am eu pe BC, nu am citit cartile tehnice!

318 le tau cat consuma?

http://www.zeperfs.com/en/duel37-82.htm

Uzura moralĂŁ este un termen foarte vag Âşi foarte la modĂŁ.

DacĂŁ ĂŽĂži place o maÂşinĂŁ, o cumperi, e simplu.

Vezi cã are 328i pe o caroserie mai uºoarã decât a ta, mai ales cã diesel-ul este În general mai greu pentru cã are mai multe insonorizãri.

e touring...sa lasam faptele sa vorbeasca... http://www.pic4ever.com/images/290.gif

Ce conteaza ce e.

Pun 1000 de euro jos. Dar vii cu banu, nu cu vorbe.

Suna tiganeste oferta mea,nu imi vine sa cred. :lol:

Uzura moralĂŁ este un termen foarte vag Âşi foarte la modĂŁ.

DacĂŁ ĂŽĂži place o maÂşinĂŁ, o cumperi, e simplu.

Vezi cã are 328i pe o caroserie mai uºoarã decât a ta, mai ales cã diesel-ul este În general mai greu pentru cã are mai multe insonorizãri.

Ce conteaza ce e.

Pun 1000 de euro jos. Dar vii cu banu, nu cu vorbe.

Suna tiganeste oferta mea,nu imi vine sa cred. :lol:

cu prima ocazie pe la timisoara sa te pregatesti sa pierzi banii

Eu cred ca tu esti un copil, fii serios omule. Traiesti intr-o lume in care visezi ca dieselul tau e cel mai tare.

Pai daca eu am facut 330ci, insa sa zicem ca suntem pe acolo.

Tu-mi spui mie ca tu cu masina ta ai facut s2000, cupra-r de 240 de cai, si ca 330ci ala nu e o problema pentru tine(scoate 6.6s pana la 100km/h), atunci eu sa cred ca tu nu traiesti in vis? get real man.

Tu nu te-ai dat cu un 328i preparat, fie el si touring.

Eu m-am dat cu e39 530d(chiar cu 2 masini) cu soft, e o masina robusta, superba, insa nu mi-a facut probleme. Nici 0-200km/h, nici 0-400m.

Eu nu afirm ceva ce nu am realizat.

http://i.imagehost.org/t/0370/Untitled_7.jpg

16.3 pe 400m ?

Aici ai linkul cu informatia completa.

http://www.zeperfs.com/en/match1966-100.htm

Eu am 1450kg, ti-am scris mai sus.

http://www.zeperfs.com/en/duel1966-100.htm

Edited by roco123

Eu cred ca tu esti un copil, fii serios omule. Traiesti intr-o lume in care visezi ca dieselul tau e cel mai tare.

Pai daca eu am facut 330ci, insa sa zicem ca suntem pe acolo.

Tu-mi spui mie ca tu cu masina ta ai facut s2000, cupra-r de 240 de cai, si ca 330ci ala nu e o problema pentru tine(scoate 6.6s pana la 100km/h), atunci eu sa cred ca tu nu traiesti in vis? get real man.

Tu nu te-ai dat cu un 328i preparat, fie el si touring.

Eu m-am dat cu e39 530d(chiar cu 2 masini) cu soft, e o masina robusta, superba, insa nu mi-a facut probleme. Nici 0-200km/h, nici 0-400m.

Eu nu afirm ceva ce nu am realizat.

http://i.imagehost.org/t/0370/Untitled_7.jpg

16.3 pe 400m ?

Aici ai linkul cu informatia completa.

http://www.zeperfs.com/en/match1966-100.htm

Eu am 1450kg, ti-am scris mai sus.

http://www.zeperfs.com/en/duel1966-100.htm

Bmw adevarat e pe benzina , acolo e sufletul lui

pariez si eu pe tine roco

Edited by Alex Iulian

Guest poleposition
Eu ma dau, sa-i inchid gura omului.

:)

Nu de alta dar acusi zice ca a facut m6 la semafor.

Posibil, zilele trecute m-a facut un e39 la un semafor, bine, eu nu stiam ca ne dam, dar m-a facut practic :lol:

Pai sa imi spuneti si mie ca vin sa filmez.