Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

SERIE SASIU M PAKET E39 DIESEL.

Recommended Posts

Salut.Nou venit pe forum dar posesor mai vechi de e39. AM o rugaminte si sunt sigur ca sunteti pe aici cativa care ma puteti ajuta. Ieri dimineatza am avut un mic accident ,mi-a intrat unu i spate si mi-a spart bara, Am facut constatarea amiabila, am dus-o in service si am vb cu seful de acolo sa-mi inlocuiasca bara spate stpck cu una de M pachet , problema e ca ptr a comanda piesa are omu nevoie de o serie de sasiu originala cu M pachet de fabrica...

Care ma poate ajuta ii multumesc mult si sper sa ma pot revansa cumva. Multumesc!

Salut.Nou venit pe forum dar posesor mai vechi de e39. AM o rugaminte si sunt sigur ca sunteti pe aici cativa care ma puteti ajuta. Ieri dimineatza am avut un mic accident ,mi-a intrat unu i spate si mi-a spart bara, Am facut constatarea amiabila, am dus-o in service si am vb cu seful de acolo sa-mi inlocuiasca bara spate stpck cu una de M pachet , problema e ca ptr a comanda piesa are omu nevoie de o serie de sasiu originala cu M pachet de fabrica...

Care ma poate ajuta ii multumesc mult si sper sa ma pot revansa cumva. Multumesc!

Bumper trim panel, rear, primed 51 12 2 498 505 - bara spate M fara senzori parcare

Bumper trim panel, rear, primed 51 12 2 498 489 - bara spate M pt. senzori parcare

Ai aici link-ul.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda..._rear_sa715/#01

on topic:

uite aici serie sasiu:

WBSDE91Q9QGJ15295

Region: Europe

Version: Left-hand drive

Transmission: Manual

Date: '98, October

Edited by Rares_CJ

Din câte stiu eu, e nevoie de o serie de caroserie de masina NON-M, insa cu pachet M de fabrica.

Nu M5.

Un diesel, chiar cu acelasi motor. de ex. daca el are 530d, nu poate sa comande bara spate pt 520d,535i,sau m5.

In devizul ala trebuie trecuta seria masinii in cauza, o sa scrie acolo ce model e. si trebuie sa fie model ca al lui de motorizare.

Cine stie, poate ma insel.

roco123 ai inteles perfect,am nevoie de o serie s-o treaca pe deviz,DOAR asa imi poate comanda piesa, si am nevoie de-o serie de diesel cu pachet M de fabrica nu conteaza ca e 525 sau 530d pe 520d nu stiu sa fie m de fabrica.

serii de m5 , VIN-uri am gasit pe net, dar iti dai seama ce fata o sa faca ala de asigurari cand aude de M5, pe cand un 530 de ex nu ridica nici o suspiciune.

se ofera careva,dau o bere...

Multumesc de cod de piesa,dar nu ma ajuta..

In caz ca nu gasesc pe acest forum ,maine o sa opresc orice e39 cu m-pachet pe strada si il rog pe om sa-mi dea seria,poa'sa zica NU sau poate sa ma ajute, dar eu bara de M oricum imi pun :)

Edited by HHH

Vad ca de fapt este vorba de o frauda legata de asigurari :)

Inainte de a posta tampenii cititi regulamenyul forumului.

1. Legile României trebuie respectate. NU se admit nici un fel de discutii despre subiecte care contravin legilor României sau care Îndeamna la Încalcarea acestor legi. Acest tip de subiecte nu va fi tolerat si va fi sters de pe forum fara preaviz. Suntem un forum public si trebuie sa ne supunem legilor acestei tari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.