Jump to content

Vreau sa schimb sau sa completez ulei in cutie,grup

Recommended Posts

Bine spus Ciupanezule, da care este uleiul ala de calitate ca acum sunt 100 de tipuri?Din cate am inteles uleiul pentru cutia mea de viteze nici nu se mai fabrica...

Cel mai bun este cel cumpĂŁrat de la BMW.

Ai mare dreptate, dar ce sa faci cand nu ai reprezentanta la tine in oras(la mine ma refer), iar astia de la magazine aduc numai la bidon de 5l si la 110-120 lei litru?

Daca iau 5litri si eu am nevoie doar de 1,1 litri, cu restul ce sa fac? Chiar nu cred sa merite atatia bani un ulei care daca l-ar analiza cineva nu cred ca ar diferi cu ceva semnificativ de unul echivalent de la alta firma.

Rogi pe cineva din alt oraÂş sĂŁ cumpere pentru tine Âşi ĂŽi trimiĂži banii ĂŽn cont. :lol:

:) Da, tu ai dreptate iarasi!

Poate ma insel, dar parca mai spunea cineva pe forum, ca si la reprezentata tot la 5 litri se vinde.Tu ce stii? Ca as putea lua din Iasi daca ar fi la litru sau la 2 litri.

Rogi pe cineva din alt oraÂş sĂŁ cumpere pentru tine Âşi ĂŽi trimiĂži banii ĂŽn cont. :lol:

:) Da, tu ai dreptate iarasi!

Poate ma insel, dar parca mai spunea cineva pe forum, ca si la reprezentata tot la 5 litri se vinde.Tu ce stii? Ca as putea lua din Iasi daca ar fi la litru sau la 2 litri.

se poate lua si la litru si daca ai noroc cu ei iti trimit uleiul comandat prin posta sau curier

Dest man pai ala de la magazin avea 2 tipuri de ulei unul atf hidramat, altul din ala care ai zis tu pt. cutii viteze numai ca ala al meu era valvoline si mi-a zis ca atf este pt. cutie hidramat in nici un caz sa pun din ala,cand am auzit nici nu stiam ce sa mai cred,l-am sunat pe amicul asta si a zis sa vin al el,si dupa aceia cu garnitura......in fine sper ca sa rezolvat sau poate maine nu mai intra in viteze,ma astept la orice dupa o interventie la masina asta.

Clar, concis, corect si pe intelesul tuturor :) !.

Garnitura aia odata ce tot ai schimbat-o, ma gandeam sa o pui din titan sa nu-ti mai faca probleme data viitoare.....

In final cu ce ulei ai completat?

Ai facut proba a doua zi?...Intra in viteza?

Da Danutze,ulei valvoline atf am completat in grup si in cutie,imi trebuia o garnitura la surubul de sus de la grup aia veche se deteriorase si am inteles ca mai are o garnitura la cutia de viteze la surubul de jos,surubul care ai da drumu la ulei dar la ala nu am umblat ca nu am golit uleiul din cutie,trebuia sa imi spui ca m-am intors un km si era asfaltul mancat asa si eu ma stresez ca trebuie sa opresc sa-i dau inferioara,la unele denivelari cu a-1-a,eh m-am dus am luat,intra in viteze e ok,acum cine stie ce surprize mai am asteapta.....

Da Danutze,ulei valvoline atf am completat in grup si in cutie,imi trebuia o garnitura la surubul de sus de la grup aia veche se deteriorase si am inteles ca mai are o garnitura la cutia de viteze la surubul de jos,surubul care ai da drumu la ulei dar la ala nu am umblat ca nu am golit uleiul din cutie,trebuia sa imi spui ca m-am intors un km si era asfaltul mancat asa si eu ma stresez ca trebuie sa opresc sa-i dau inferioara,la unele denivelari cu a-1-a,eh m-am dus am luat,intra in viteze e ok,acum cine stie ce surprize mai am asteapta.....

Nici o problema cu surubul ala...Garnitura nu pica si atat timp cat nu umbli acolo nu se schimba. Este posibil ca aia sa fie din titan si e lifetime warranty.

Salut la toti,imi cer scuze daca am postat gresiit.am si eu cateva intrebari,am cump de curand un BMW 320d din 2000 si mai am 1500km pana la oil change,ce trebuie sa fac,ce ulei sa cumpar,sa o duc la service sau sa il schimb acasa?dak il schimb eu tr sa resetez calculatorul lui....?dp ce schimb ulei o sa ma anunte el cand o sa apara inspectionI si II ?daca o duc la service cat m-ar costa k stau cam prost cu banii(am facut accident cu un transporter5 si tr reparat ala),si mai am o problema imi vibreaza volanul la gropi pe partea soferului,mi s-a rupt arcul si l-am schimbat acum face mai rau decat inainte..sa fie de la amortizor?eu sunt din targoviste.va multumesc

Salut baieti,vreau sa completez in cutie si in grup,vreau sa o indop cu ulei atf valvolline sa stau linistit pana in primavara,dar...exista un dar,un ''dar'' poate insemna multe probleme la o asfel de masina,un amic mi-a spus ca celui care imi schimba uleiul sa ai spun sa folosesca la imbus o teava de metal ca parghie sa nu fie nevoit sa o bruscheze ca datorita vechimi se poate sparge cutia,voi ce parere aveti?a si trebuie sa bage si in grup,acolo eventuale probleme?am fost cu e30-ul acum 2 ani si ceva sa imi bage ulei si i-am zis celui de la service ca daca plec cu masina asta cu uleiul completat in cutie si grup e tare,mi-a zambit a zis ca glumesc,in final nu sa putut,acum la e36......sau o fi Ferrari Mondial?nu-mi dau seama,e complicat,sa ma uit in talon.

ce simptome ai iti uruie la o viteza anume? la mine cam la 110 constant in viteza a 5a se aude un uruit acum nu stiu daca este de la grup sau de la cutie , voi ce ziceti?

ce simptome ai iti uruie la o viteza anume? la mine cam la 110 constant in viteza a 5a se aude un uruit acum nu stiu daca este de la grup sau de la cutie , voi ce ziceti?

Florine..grupul daca are probleme (de obicei pinion de atac cu dantura subtaiata sau cu pitting pronuntat) face galagie in orice treapta de viteza....

ramane cutia....ai ulei suficient?

mare greseala daca nu ai pus ulei original ..Probabil acum ,fiind si iarna vei face praf cutia .Asta e . Vad care ai pus ulei care seamana cu cel original :) Oricum daca incepe sa huruie schimbi urgent uleiul . Edited by myxage

Bine spus Ciupanezule, da care este uleiul ala de calitate ca acum sunt 100 de tipuri?Din cate am inteles uleiul pentru cutia mea de viteze nici nu se mai fabrica...

Cel mai bun este cel cumpĂŁrat de la BMW.

Ai mare dreptate, dar ce sa faci cand nu ai reprezentanta la tine in oras(la mine ma refer), iar astia de la magazine aduc numai la bidon de 5l si la 110-120 lei litru?

Daca iau 5litri si eu am nevoie doar de 1,1 litri, cu restul ce sa fac? Chiar nu cred sa merite atatia bani un ulei care daca l-ar analiza cineva nu cred ca ar diferi cu ceva semnificativ de unul echivalent de la alta firma.

ne combinam si luam impreuna 5 l si am rezolvat problema , ca si eu am nevoie si in grum si in cutie..